Görüş Bildir
Haberler
Çılgın Sedat Kimdir? Çılgın Sedat (Sedat Kapurtu) Kaç Yaşında, Nereli? Çılgın Sedat Hayatı ve Şarkıları

Çılgın Sedat Kimdir? Çılgın Sedat (Sedat Kapurtu) Kaç Yaşında, Nereli? Çılgın Sedat Hayatı ve Şarkıları

TRT1 ekranlarında yayınlanan Alişan'la Hayata Gülümse programının bugünkü konuklarından biri Çılgın Sedat oldu. 2000'li yılların başından bu yana müzik sektörü içinde yer alan Çılgın Sedat, bir süredir ekranlardan uzaktaydı. Alişan'ın konuğu olan ve 2017'de Survivor kadrosunda da yer alan Çılgın Sedat  günün hakkında en çok arama yapılan isimlerinden biri oldu. Çılgın Sedat'ı ekranlarda görenler kendisi hakkında araştırma yapmak için arama motorlarına yöneldi. Peki Çılgın Sedat kimdir? Çılgın Sedat (Sedat Kapurtu) kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte Çılgın Sedat hayatı ve şarkıları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Alişan'la Hayata Gülümse programı hafta içi her sabah ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor. Programın bugünkü konuğu olan Çılgın Sedat samimi açıklamalarıyla ekranda yerini alıyor. En son evinde yangın çıkmasıyla beraber gündeme gelmişti. Ekranda bir zamanların fenomen ismi Çılgın Sedat'ı görenler hakkında araştırma yapmaya başladı. Peki Çılgın Sedat kimdir? Çılgın Sedat (Sedat Kapurtu) kaç yaşında, nereli, evli mi?

Çılgın Sedat Kimdir?

Çılgın Sedat Kimdir?

Çılgın Sedat, gerçek adıyla Sedat Kapurtu, 1 Kasım 1973'te İstanbul'da doğdu.  Aslen Sivaslı olan Kapurtu 16-17 yaşlarındayken mahalle arasında futbol oynadı. Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde 4 yıl eğitim aldıktan sonra tar ve cümbüş çalarak müziğe başlamıştır. Bağlama, kanun, bateri, davul ve klavye de çalabilmektedir.

Müziğe olan ilgisi kadar spora da ilgisi bulunan Çılgın Sedat, Taekwondo, karate ve kick boks sporcusu ve Muay Thai hakemi olarak da bilinir.

Sedat Kaputu, 2005 yılında Özlem Karputu ile evlendi. Özlem Karputu ile evliliğinden Siraç ve Yağız adında 2 oğlu oldu. 2006 doğumlu oğlu Siraç'ın engelli olduğu biliniyor. 2014 yılında her Pazartesi yayınlanan “Çılgın Sedat İle Çılgın Show” adında bir program sunan Sedat Karputu, 2015 yılında eşi Özlem Kapurtu ile beraber sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yaptığı “Ben Bilmem Eşim Bilir” yarışmasına katıldı.

Çılgın Sedat Survivor'da!

Çılgın Sedat Survivor'da!

21 Ocak 2017 yılında yayımlanan 2017 Survivor kadrosuna alınmış, Ünlüler takımında yarışmış ve 63. günün sonunda elenmiştir.

Çılgın Sedat Albümleri

Çılgın Sedat Albümleri

2000: Delikanlı Gibi

2002: Bastıra Bastıra Aşk

2007: Siraç Bebeğime

2014: Bir Daha Mı Tövbe

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çılgın Sedat Filmografisi

Çılgın Sedat Filmografisi

Sinema

2019 Lazkit

2018 - Benim Adım Osssman (Osman)

2004 Koçero

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın