Görüş Bildir
Haberler
Cildi Genç ve Güzel Tutmanın Yolları Nelerdir ?

Cildi Genç ve Güzel Tutmanın Yolları Nelerdir ?

www.hayatburada.com
05.12.2014 - 15:51 Son Güncelleme: 07.12.2014 - 18:07
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ne kadar yorucu ve yoğun bir gün geçirmiş olsak da, ertesi sabah güne canlı bir yüzle uyanmak herkesi mutlu eder. Canlı ve sağlıklı bir cilt kendimizi iyi hissettirir. Öyleyse yapılması gerekenlere göz atalım. Ve bunları birer görev haline getirip kendimize iylik yapalım. Merak etmeyin hepsi basit ve zaman almayan yöntemler.

Kaynak: http://www.hayatburada.com

Her şeyin başı sağlıklı ve dengeli beslenme diyoruz. Bol miktarda su ,meyve ve sebze cildin ihtiyacı olanlar.

Cilde bakım yapılmadan önce, cilt mutlaka temizlenmelidir.Çeşitli sebeplerle gözenekleri tıkanmış bir cilde bakım yapmak istenilen sonucu vermez.

Kan dolaşımını hızlandırıcı yüz egzersizlerini ihmal etmeyin.

Bunun yanı sıra yüzünüzü günde 1,2 kez soğuk suyla yıkayın. Cilt kendini toparlamış olur. Yüze uygulanan buz masajları da aynı işlevi görür.

Peeling işlemleri de sağlıklı bir cilt için gereklidir. Kil ve su ihtiyacımızı görebilir burada. İkisini karıştırıp yüze masaj yaparak uygulayın, kuruyunca duru suyla yıkayın. Cildiniz ölü hücrelerden, siyah noktalardan arınmış olur.

Çok yoğun makyajdan sakının. Minimum makyaj cildinizde daha az tahribat yaratır. Ve kaliteli ürünler kullanın. Akşamları mutlaka makyaj temizliğinizi yapın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2 çay kaşığı elma sirkesini ve aynı miktardaki suyu karıştırın, pamukla yüzünüze sürün.1–2 dakika sonra yıkayın. Bu iltihabı kurutur ve cildinizi parlak gösterir. Canlı ve sağlıklı cildin bir diğer düşmanı sigara. Yüzün erken yaşlanmasına ve solgun görünmesine neden olur. Bizden söylemesi.

Gördüğünüz gibi canlı ve sağlıklı bir cilde sahip olmak bu kadar basit. Ancak  önerilerimizi alışkanlık haline getirmeniz çok önemli.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın