Görüş Bildir
Haberler
Çiftlik Bank'ın Yazılımcısı Yurdakul: 'Mehmet Aydın AKP'liydi, Hem de Kadın ve Uyuşturucu Düşkünlüğü Vardı'

Çiftlik Bank'ın Yazılımcısı Yurdakul: 'Mehmet Aydın AKP'liydi, Hem de Kadın ve Uyuşturucu Düşkünlüğü Vardı'

Çiftlik Bank sisteminin yazılımcılarından Cudi Cumhur Yurdakul, Sözcü'den İsmail Saymaz'a konuştu. Sistemde 400 bin TL kaybedip kaçmamasına rağmen 14 ay cezaevinde kalan Yurdakul, Mehmet Aydın'ın Brezilya'da olduğunu düşündüğünü belirterek, hakkında 'Hem Ak Partili’dir, hem de kadın, uyuşturucu ve zevk düşkünlüğü vardır' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çiftlik Bank soruşturmasının en önemli isimlerinden biri olan Cudi Cumhur Yurdakul, Sözcü'den İsmail Saymaz'a konuştu.

Çiftlik Bank'ın, Aydın’ın arkadaşı Eray Aker geliştirildiğini ve Rusya’dan kopyalanan Çılgın Tavuklar adlı bir oyundan uyarlanmış olduğunu belirten Yurdakul, sistemin ayakta kalacağını düşünmediğini söyledi. 

Çiftlik Bank için 'Şirket sürekli borçlanıyordu. Absürt ve ütopikti.' diyen Yurdakul, 'Onca tesis ve fabrika hayata geçmedi mi?' sorusuna ise şöyle yanıt verdi:

'Tabi ki geçti. Hatta ‘Acaba başarabilirler mi?’ diye düşünmedim değil. Gidişat olumlu bir vizyon gösteriyordu. Aydın’ın ‘Kaçacağım’ gibi bir söylemi olmadı. ‘Bir yere gitmiyoruz’ dedi. Çiftlik Bank batmadan üç ay kadar önce Türkiye’deydi.'

'Ak partilidir, babasından mutassıptır'

'Ak partilidir, babasından mutassıptır'

Yurdakul, bilgisayar ve yazılımdan iyi anlamadığını, tarım ve hayvancılık konusunda da bilgi sahibi olmadığını söylediği Aydın'ın siyasi görüşü için 'Ak Partili’dir. Babasından mutassıptır.' dedi. ve 'Evet, hem Ak Partili’dir, hem de kadın, uyuşturucu ve zevk düşkünlüğü vardı.' diye de ekledi.

Yerli ve milli araba yatırımı düşündü

Yerli ve milli araba yatırımı düşündü

İnsanların daha fazla para kazanmak amacıyla sisteme katıldığını belirten Yurdakul, gerçekten bir yatırım amaçlandı mı sorusuna şöyle yanıt verdi:

“Avrupa’nın en büyük çiftliğini açacağım, dokunulmaz olacağım” derdi. Bir ara yerli ve milli araba yatırımı düşündü. Jet Fadıl’dan dolayı çekindi. Şüphe çekerim diye korktu. Bir ara ‘İngiliz devleti peşimizde’ dedi ya, inanarak söylüyordu. Bunun sebebi, tiyatrocu Mehmet Çevik’in açılışlarda “Kudüs kırmızı çizgimizdir” şeklinde sözler söylemesiydi.

Kız arkadaşı sigara içebilsin diye özel jet kiraladı

Kız arkadaşı sigara içebilsin diye özel jet kiraladı

Aydın'ın lüks araçla dolaşıp dolaşmadığı konusunda 'Evet, doğru. Uruguay’da Sıla Aydın’ın doğum gününe gittik. Kapıda kurdeleli beyaz Ferrari’yi fark ettik. Ferrari’yi Mehmet kullanıyordu.' diyen Yurdakul, özel jette sigara içme iddiasıyla ilgili olaraksa şunları söyledi:

Mehmet’ten şunu duydum: “Tarifeli uçakla gelecektik ama Sıla sigara içmek istedi diye jet kiraladık.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
263
64
64
59
19
15
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
rcpbyrm

biri kızı için sihirli annemi , diğeri de kız arkadaşı sigara içsin diye özel jet ayarlıyor. bizde ay sonu faturaları nasıl öderiz diye düşünelim...

Bozkurt

Neden yakalanamadığını öğrenmiş olduk.

Pasif Kullanıcı

iftira atıyor bence. akpli dediğin çocuk ve hayvan düşkünü tecavüzcü olur. kadınlara para harcamaz. en kötü şartlarda kendi annesine bacısına sulanır.

edwardo

lsakdjaskld güldüm