Görüş Bildir
Haberler
Köyde Mahsur Kalan CHP Tunceli İl Başkanı Zeytin'e Ulaşıldı

Köyde Mahsur Kalan CHP Tunceli İl Başkanı Zeytin'e Ulaşıldı

FreiGeist
09.01.2015 - 10:21 Son Güncelleme: 09.01.2015 - 14:45
İçeriğin Devamı Aşağıda

Tunceli CHP İl Başkanı Hüseyin Zeytin, dün merkeze bağlı Sin Köyü’ne gitmek için kentten ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınmadı. Kar yağışı nedeniyle köyde mahsur kalan CHP İl Başkanı Hüseyin Zeytin’e ulaşıldı.

Zeytin’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

"Kaçırılmadım, karda mahsur kaldım"

24 saattir haber alınamayan CHP Tunceli İl Başkanı Hüseyin Zeytin İleri'ye konuştu. 'Kaçırılma' iddialarını yalanlayan Zeytin, karda mahsur kaldığını belirterek 'Kentin hali içler acısı, yüzde 99'una hizmet gitmiyor. Halk perişan halde' dedi.

Kaçırılma iddialarını yalanlayan Zeytin, tüm Tunceli'nin kar altında kaldığını belirterek, özelleştirmeler sonucu Tunceli'de hayatın durma noktasına geldiğini söyledi. CHP'li Zeytin “70 cm kar yağdı, bütün kenti yok etti. TEDAŞ özelleştirildiği için kalifiye elemanları yok. Kentin yüzde 99'unda hizmet verilmiyor, elektirik adam akıllı çalışmıyor” dedi.

'HALK PERİŞAN HALDE'

Kar altında halkın perişan olduğunu vurgulayan Hüseyin Zeytin “Köy hizmetlerindeki elemanları dağıttılar, özelleştirmeler, taşeron sonucu doğru düzgün çalışma olmuyor. Halk perişan halde. Hastalar hastanelere gidemiyor. İnsanlar yollarda kalıyor. GSM operatörleri adam akıllı çalışmıyor. Kentin durumu içler acısı. Özelleştirmelerden sonra kentin durumu daha da perişan oldu” ifadelerini kullandı. 

'KARDA MAHSUR KALDI'

Halkın sorunlarını yerinde incelemek için yolların kapalı olduğu yerlere gittiğini söyleyen CHP Tunceli İl Başkanı Hüseyin Zeytin, karda kendisinin de mahsur kaldığını, cep telefonlarının çekmediğini söyledi. Zeytin, 24 saattir kendisinden haber alınamamasının nedeni olarak karda mahsur kaldığını ve kente hizmet verilmediğini gösterdi. Gazetecilere de seslenen CHP İl Başkanı, “Bizim sesimizi duyurun, bizim çektiklerimizi yazın, herkes bilsin” dedi.

İHA, İleri Haber

Kaynak: http://ilerihaber.org/kacirilmadim-ka...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0