Görüş Bildir
Haberler
CHP'nin Taksim Mitingi İçin Pazar Günü İstanbul'da Ulaşım Ücretsiz

etiket CHP'nin Taksim Mitingi İçin Pazar Günü İstanbul'da Ulaşım Ücretsiz

İETT dün aldığı bir kararla toplu taşımanın 22 Temmuz saat 23:59'a kadar uzatıldığını açıklamıştı. Bugün de CHP'nin Pazar günü Taksim'de gerçekleştireceği miting nedeniyle İBB'ye yaptığı başvurunun kabul edilmesinin ardından ücretsiz toplu taşımanın 24 Temmuz 23:59'a kadar uzatıldığını açıklandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İETT, dün aldığı bir kararla halkın darbe girişimi sonrası meydanlarda düzenlenen mitinglere kolay ulaşımını sağlayabilmek için daha önce alınan ücretsiz toplu taşıma kararının 22 Temmuz saat 23:59'a kadar uzatıldığını açıklamıştı.

İBB de bugün CHP'nin 24 Temmuz'da Taksim Meyda'nında yapmayı planladığı 'Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi' göz önünde tutularak ücretsiz ulaşımın 24 Temmuz saat 23.59'a kadar uzatıldığını açıkladı.

CHP'nin önerisiyle İBB meclisine taşınan öneri AK Parti grubunun da desteği ile oybirliği ile kabul edildi. Teklifi okuyan AK Parti grup başkanvekili Temel Başalan, CHP'nin Taksim mitingi nedeniyle vatandaşların ulaşımının ücretsiz sağlanması için sürenin uzatılmasına karar verildiğini ilan etti.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
234
57
19
6
5
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ardaks

çok güzel bir haber, işte bu ülkenin ihtiyacı olan şey bu. tüm görüşlere, yaşamlara saygı ve hoşgörü

Dothraki

Yalnız biz aramızın iyi olması bir tek uzaylılar saldırırsa olur diyorduk. Feto saldırınca da oluyormuş. İyi bari. İnşallah bundan böyle hep böyle olur. Abi ... Devamını Gör

görüncek adam

Bayram değil seyran değil, eniştem beni niye öptü.Başbakanın 'Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk' demesinden beri bayağı işkilleniyorum.Var yine bir şeyler.

Dothraki

Abi belki de 100 yıl önce asılanların sarık yüzünden asılmadığını, her hocanın "İyi Adam" olmadığını farkettiler.

Belphegor

Umarım bunun arkasında bir şeyler dönmez.Yoksa muhteşem bir hareket.Böyle bir umuda ihtiyacımız vardı.