Görüş Bildir
Haberler
Darth Vader'a Oy İsteyen Chewbacca Gözaltına Alındı

Darth Vader'a Oy İsteyen Chewbacca Gözaltına Alındı

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yıldız Savaşları film serisinin karakterlerinden Chewbacca'nın kılığına girmiş bir kişi, Ukrayna'da yerel seçimin yapıldığı gün, Internet Partisi'nin Odessa Belediye Başkanı adayı Darth Vader adına propaganda yaptığı için gözaltına alındı.

Çevredekiler tarafından kaydedilen görüntülerde polisin Chewbacca'nın kullandığı arabaya yaklaşıp evraklarını sorduğu görülüyor.

Bu sırada arabada yolcu koltuğunda oturmakta olan Stormtrooper'ın (Yıldız Savaşları'ndaki asker karakteri) sakinliğini kaybetmediği görülüyor.

Filmdeki boyu 2.3 metre olan Chewbacca'yı 4 polis güçlükle polis aracına bindirebildi.

Chewbacca daha sonra basına yaptığı açıklamada, polisin kendisine kestiği 7 dolarlık cezayı 'galaksiler arası banka hesabının dünyada şubesi bulunmadığı için ödeyemediğini' söyledi.

Odessa merkezli Ukrayna İnternet Partisi, 25 Mayıs 2014'te yapılan cumhurbaşkanlığı seçiminde Darth Vader'ı aday göstermiş ancak başvuru Merkez Seçim Komisyonu tarafından kabul edilmemişti. 

'Darth Vader', partinin kongresinde yaptığı konuşmada Ukrayna’yı “bir galaksi imparatorluğuna” çevirmek istediğini de söylemişti.

Geçtiğimiz günlerde Odessa'da bulunan ve yıkım kararı bulunan Lenin heykeli, Darth Vader'a dönüştürülmüştü.

BBC Türkçe

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
50
15
5
1
1
0
0