Görüş Bildir
Haberler
Cezaevinden Cinayeti İtiraf Etmişti: ‘Yine Olsa Yine Öldürürüm’

Cezaevinden Cinayeti İtiraf Etmişti: ‘Yine Olsa Yine Öldürürüm’

ismail kahraman
01.10.2022 - 13:08 Son Güncelleme: 01.10.2022 - 13:17

Ankara'da iki yıl önce doğal gaz borusuna asılı halde cansız bedenini bulunan iki çocuk annesi 30 yaşındaki Dilşen Avcı'yı öldürdüğünü cezaevinden 9 ay sonra gönderdiği mektupla itiraf eden ağabeyi Selim Kantar, mahkemede pişman olmadığını söyleyerek 'yine olsa yine yapacağını' söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Müebbet hapis cezası aldı

Müebbet hapis cezası aldı

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Selim Kantar hakkında 'Kardeşi kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı. Ankara 34. Ağır Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkan Kantar, savunmasında kardeşini öldürdüğünü ve pişman olmadığını söyledi. Kantar, boğarak öldürdüğü sonrasında ise intihar süsü verdiği kardeşi için 'Yine olsa yine öldürürüm' dedi.

Esas hakkındaki mütalaasını açıklayan Cumhuriyet Savcısı, Dilşen Avcı'nın geceleri dışarı çıkması nedeniyle Kantar'ın öldürmeye karar verdiği ve bu nedenle plan yaptığı, olay gününde Avcı'ya ait bluzu evin koridorundaki doğal gaz borusuna bağladığını kaydetti.

Mahkemede son sözü sorulan Kantar, bir şey söylemek istemediğini ifade etti. Avukat beyanlarının ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti, Kantar'a 'Kardeşi kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi.

‘Bana ölüsünü bile vermesinler’

‘Bana ölüsünü bile vermesinler’

Dilşen Avcı'nın annesi Necmiye Tıraş, verilen kararın acısını dindirmediğini ancak bir nebze de olsa kendilerini teselli ettiğini söyledi.

Anne Tıraş, 'Alabileceği en yüksek cezayı aldı. Bu ceza bizi biraz da olsa mutlu etti. Oradan hiç çıkamasın inşallah. Yattığı yerde kan kussun diye dua ediyorum her gece. Evladımdan beni ayırdı, bir daha gün yüzü görmesin. Hapisten ölüsü çıksa bile bana vermesinler, evladıma kıydı, adalet yerini buldu en ağır cezayı verdi, Allah da ona en ağır cezayı versin' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
92
30
7
5
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ladyluck

Bir başkasının yaşam hakkını elinden alanın hakkı ölmektir..

Fikrimin Zikri

Şeriat bunu söylüyor ama...

booba

iyi bok yedin şerefsiz piç 😡 bir de marifet gibi anlatmazlar mı deli olcam yaaaa

Fikrimin Zikri

Asit kuyusuna atılmalı! Dünya da zerresi dahi kalmamalı