Görüş Bildir
Haberler
Cevabını Bilmek İstediğimiz Soru: Sana Gerçekten Aşık mı?

Cevabını Bilmek İstediğimiz Soru: Sana Gerçekten Aşık mı?

miray soysal
29.06.2022 - 15:06

Sevgilin sana gerçekten aşık mı? Testin sonunda söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetinle başlayalım!

2. Yaşını da öğrenelim.

3. Söyle bakalım, onun yanında kendini güvende hissediyor musun?

4. Senin için çaba gösteriyor mu? Bazı fedakarlıkları yapar mı?

5. Seni değiştirmeye çalışıyor mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seni dinler ve anlamaya çalışır mı?

7. Son olarak... Seni kendi işini yapma konusunda teşvik edip sana bu konuda destek oluyor mu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Aşık değil...

Aşık değil...

Sevgine yanıt vermeyen birini seviyorsan bu sadece sana üzüntü verir, bu yüzden bırak... Üzme kendini...Yaşadığın şeyleri geride bırakmanın, bir İlişkiden tamamen vazgeçmenin zor bir şey olduğunu biliyoruz. Çünkü birine belli bir süre emek verdikten sonra kolay kolay çekip gidemezsin. Bizce, senin için yeni aşklara ve heyecanlara yelken açmanın, farklı kişiyle sıfırdan bir başlangıç yapmanın tam zamanı! Çünkü doğru kişiyle seni bekleyen güzel günler var!

Aşık!

Sana deliler gibi aşık, seni hep çevresinde görmek istiyor. Bu yüzden her zaman sana daha da yakın olmanın yollarını bulmaya çalışıyor. Aranızdaki duygusal bağın güçlenmesi ve kalıcı olması umuduyla senin ilgilendiği şeyleri yapmaya çalışıyor. Seni farklılıklarınla, olduğun gibi seviyor ve değiştirmeye çalışmıyor. Hissettiklerini en çok o önemsiyor çünkü sen mutluysan o mutlu...

Seviyor!

Aranızda oldukça güçlü bir bağın olduğunu görsek de yaşadığın şeyin aşk olduğunu söyleyemeyiz. İkinizde değer veriyorsunuz ve birlikte zaman geçirmekten keyif alıyorsunuz fakat bir şeyler eksik. Birbirinizi olduğunuz gibi kabul etmiyorsunuz bu da sizi içten içe yıpratıyor. Çünkü aşk koşulsuz destek vermek, kişiyi olduğu gibi sevmektir. İkiniz de kişisel farklılıklarınızın bilincinde olup, kabullenme evresine geçiş yaparsanız çok daha mutlu olacaksınız.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
99
60
23
14
13
10
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Aşk Meşk Hikaye de , gelin çay yapıp içelim biz

serdarce

Evet onedio dan yine akıllara durgunluk veren, üst düzey yöntemlerle üzerinde çalışılmış, harika bir test! Tebrikler onedio!