Görüş Bildir
Haberler
CEV Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'yi Eleyen Vakıfbank Finalde

CEV Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'yi Eleyen Vakıfbank Finalde

CEV Şampiyonlar Ligi Final Four’da Fenerbahçe Grundig ile Vakıfbank karşı karşıya geldi. Vakıfbank, Fenerbahçe Grundig karşısında 3-0 kazanmayı başararak finale çıkan isim oldu. Fenerbahçe ise kupaya veda etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Voleybolda Kadınlar DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali ilk maçında Fenerbahçe Grundig'i 3-0 yenen VakıfBank, finale yükseldi.

İtalya'da düzenlenen organizasyonun ilk gününde iki Türk takımı karşı karşıya geldi. Çekişmeli başlayan karşılaşmada ilk teknik molaya 8-6 önde giren Fenerbahçe Grundig, ikinci teknik molayı ise 16-13 önde tamamladı. Daha sonra taktik servislerle rakibinin oyun planını bozarak durumu 17-17'de eşitleyen VakıfBank, Hill'in çaprazdaki ataklarıyla skoru lehine çevirdi ve çekişmeli geçen ilk seti 25-23 kazanarak 1-0 öne geçti.

Karşılaşmanın ikinci setine hızlı başlayan VakıfBank, 5-1 öne geçince Fenerbahçe Grundig Başantrenörü Marcello Abbondanza mola aldı. Mola dönüşünde köşelerden attığı plaselerle oyunu dengeleyen sarı-lacivertli takım, Mihajlovic'in etkili smaçlarıyla üstünlüğü ele geçirdi ve ikinci teknik molaya 16-11 önde girdi. Fenerbahçe Grundig yaptığı ataklarla sette 19-14 öne geçerken, VakıfBank'ta tekrar devreye Hill girdi. Sarı-siyahlı ekip, Hill'in attığı smaç servisleriyle rakibini yakaladı ve skoru 19-19 yaptı. Daha sonra Fenerbahçe Grundig'i hataya zorlayan ve bunda da başarılı olan VakıfBank, ikinci seti de 25-22 kazandı. 

Takımların karşılıklı sayılar aldığı üçüncü sette VakıfBank, ilk teknik molaya 8-7, ikinci teknik molaya da 16-15 önde girdi. Rakibi karşısında etkili oyununu sürdüren VakıfBank, üçüncü seti de 25-22 alarak, müsabakadan 3-0 galip ayrıldı ve adını finale yazdırdı.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın