Görüş Bildir
Haberler
Cemal Hünal'dan Bomba Survivor İtirafı! "Biz Çaldık Batuhan Yakalandı"

Cemal Hünal'dan Bomba Survivor İtirafı! "Biz Çaldık Batuhan Yakalandı"

Müge Kakşi
09.05.2021 - 13:39

Tv8 ekranlarının oldukça sevilen yarışması Survivor yarışma içerisinde yaşanılanlarla sık sık gündeme bomba gibi düşüyor. Özellikle yarışmadan sonra eski yarışmacıların itirafları zaman zaman medya da şok etkisi yaratıyor. Bu etkilerden birini de Survivor eski yarışmacısı ünlü oyuncu Cemal Hünal yarattı. Hünal, Çağrı Atakan'la birlikte çektiği videoda daha önceden Survivor'Da Batuhan Karacakaya'nın yemek çalmasıyla ilgili itirafta bulundu. İşte Cemal Hünal'dan olay itiraf...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Batuhan Karacakaya'nın Yaptığı Gündeme Bomba Gibi Düşmüştü

Batuhan Karacakaya'nın Yaptığı Gündeme Bomba Gibi Düşmüştü

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor'da bu yıl ekibe sakatlıkları yüzünden erken veda eden iki isim Cemal Hünal ve Çağrı Atakan bir araya gelerek eski günleri yad etti ve bazı itiraflarda bulundu.

Survivor'da Batuhan Karacakaya yemek çalarken yakalanmış ve gündemden düşmemişti. Acun Ilıcalı ise bu duruma sinirlenmiş konseyde Batuhan Karacakaya için ceza uygulamıştı. Acun Ilıcalı'nın konseyde verdiği cezaya göre Batuhan Karacakaya'nın kazandığı beş yemek ödülü iptal edilmişti.

"Yemeği Biz Çaldık Batuhan Yakalandı"

"Yemeği Biz Çaldık Batuhan Yakalandı"

Fakat olayın üzerinden kısa bir süre geçmesinin ardından Survivor'dan elenen yarışmacılar Cemal Hünal ve Çağrı Atakan'ın birlikte sosyal medyadan paylaştığı video yine gündeme bomba gibi düştü.

Cemal Hünal videoda; 'En çok güldüğüm şey yemeği biz çaldık, Batuhan yakalandı' dedi. Hünal'ın bu sözleri üzerine Çağrı Atakan da 'Abi biz çalmadık yemek şöyle şeyler söyleme' dedi.

Öte yandan Cemal Hünal, Survivor'ın ilk haftalarında belindeki sakatlık yüzünden adaya veda etmek zorunda kalmıştı. Adadaki agresifliği ile adından söz ettiren Çağrı Atakan ise birleşme partisi sonrası sakatlığının kendisini kötü etkileyeceği nedeniyle elenmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın