Görüş Bildir
Haberler
Cem Yılmaz'ın 'Karakomik Filmler' Serisinin Senaryosu Kitap Oldu! ''Fırından Yeni Çıktı''

Cem Yılmaz'ın 'Karakomik Filmler' Serisinin Senaryosu Kitap Oldu! ''Fırından Yeni Çıktı''

Komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz, senaryolarını kitap haline getirmeye devam ediyor. Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği ‘Karakomik’ film serisinin senaryosu ve senaryo notları kitap oldu. İki kitaptan oluşan serinin ilk kitabında ‘2 Arada’ ve ‘Kaçamak’, ikinci kitapta ‘Deli’ ve ‘Emanet’in senaryoları bulunuyor. Yılmaz güzel haberi Twitter hesabından sevenleriyle paylaştı. İşte haberin tüm detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Karakomik Filmler’, ‘Kaçamak’ ve ‘2 Arada’ adındaki iki farklı filmden oluşmuştu. Bir kısım tarafından çok beğenilen filmler biri kısım tarafından da eleştirilere maruz kalmıştı.‘ Cem Yılmaz'ın kaleme aldığı 'Karakomik Filmler' serisinin senaryosu kitap oldu.

‘Kaçamak’ ve ‘2 Arada’

‘Kaçamak’ ve ‘2 Arada’

Kaçamak'ta, birlikte tatile çıkan 4 arkadaşın başlarına gelen maceralar konu edilirken, tüm hikâyenin arabalı vapurda geçtiği ‘2 Arada’ filminde ‘Ayzek’ adında bir adamın yaşamına odaklanıldı.

‘Deli’ ve ‘Emanet’

‘Deli’ ve ‘Emanet’

‘Karakomik Filmler’ serisinin devam filmi ‘Karakomik Filmler 2’, ‘Deli’ ve ‘Emanet’ adında iki filmde oluştu. ‘Deli’, en büyük hayali sevdiği kızın karşısında oturmak olan bir taksicinin, gece mesaisinde başına gelenler olayları konu ederken; ‘Emanet’, yetenek yarışmalarına katılıp bu sayede şöhret olmanın hayalini kuran bir dansçının hikâyesi anlatıldı.

''Fırından Yeni Çıktı''

''Fırından Yeni Çıktı''

Yılmaz, İnkılâp Kitabevi tarafından yayımlanan yeni kitaplarını sosyal medya hesabından duyurdu. Yılmaz, Twitter’dan yaptığı paylaşımda 'Fırından yeni çıktı. Senaryo kitaplarıma 2 yeni kardeş geldi' ifadelerini kullandı.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın