Görüş Bildir
Haberler
Cem Yılmaz 1 Saatte 20 Bin Lira Harcadı! Sadece Mutfak Malzemeleri İçin Servet Ödedi...

Cem Yılmaz 1 Saatte 20 Bin Lira Harcadı! Sadece Mutfak Malzemeleri İçin Servet Ödedi...

Snob Magazin haberine göre, Ünlü komedyen Cem Yılmaz, önceki gün bir alışveriş merkezinde mutfak eşyaları satan mağazalardan alışveriş yaptı. 1 saat gezerek mutfak malzemeleri alan komedyen 20 bin TL harcadı. Bir mutfak eşyaları bu kadar tutar mı sorusunun yanıtı ise ünlü komedyende... İşte Cem Yılmaz'ın 1 saatlik mutfak alışverişi serüveni...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Stand-up gösterilerinin yanı sıra çektiği filmlerle adından söz ettiren ve ilk dizi projesi Erşan Kuneri için gün sayan Cem Yılmaz, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Cem Yılmaz, ilk olarak mutfak eşyaları satan bir mağazaya girdi. Mutfak bıçaklarını inceleyen komedyen, alışveriş yaptı.

Cem Yılmaz 1 Saate 20 Bin TL Harcadı!

Cem Yılmaz 1 Saate 20 Bin TL Harcadı!

Uzun bir süre alışveriş yapan Cem Yılmaz kendisine yöneltilen soruları yanıtsız bıraktı. Ellerinde poşetlerle alışveriş merkezinde yürüyen Cem Yılmaz şoförünün de yardımıyla alışveriş merkezinden ayrıldı. Yılmaz'ın 1 saatlik alışveriş turunda yaklaşık 20 bin lira harcadığı öğrenildi.

Ev Alışverişi 1 Saat Sürdü

Ev Alışverişi 1 Saat Sürdü

1 saat süren alışverişin ardından elindeki poşetler ile görüntülenen ünlü komedyen, alışveriş sonrası evinin yolunu tuttu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Anıl Şimşek

Vasat bir haber tr sartlarinda siradan vatandas ben bile market alisverisinden bin lira altinda cikamiyorum 20 bin liranin cem yilmaz icin sembolik bir sayi ... Devamını Gör

Admin

Cem Yılmaz bir "MIYABI 5000 MCD 67 GYUTOH BIÇAĞI" almasın mı 7000 liraya :)