Görüş Bildir
Haberler
Celcius CEO’su Son Düşüşlere Rağmen BTC’de 160.000 Dolar Hedefini Koruyor!

etiket Celcius CEO’su Son Düşüşlere Rağmen BTC’de 160.000 Dolar Hedefini Koruyor!

Merlot Vinho
06.12.2021 - 15:00

Geçtiğimiz günlerde, Bitcoin'de 15 Mayıs'tan beri en büyük düşüş yaşandı ve piyasada 'Ayı' çanları çalmaya başladı. BTC'de 42.000 dolar seviyelerinin test edilmesi, diğer kripto para birimlerinde de sert düşüşlere neden oldu. Ancak Celcius CEO'su, Bitcoin'de 160.000 dolarlık hedefini koruduğunu ve herhangi bir tehlike görmediğini söyledi.

Detaylar bu içerikte!

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ayı piyasası mı geliyor?

Ayı piyasası mı geliyor?

Geçen hafta Bitcoin'in 57.000 dolardan 42.000 dolara gerilemesi, bütün para birimlerinde derin düşüşlere neden oldu. Yatırımcıların bir kısmı telaş yapıp satarken, büyük bir kesim de dipten BTC alan taraf oldu. Bu dönemde Celcius Network CEO'su Alex Mashinsky de Bitcoin'de yükseliş beklediğini söyleyerek gündeme geldi.

Bitcoin 160.000 dolar olabilir!

Bitcoin 160.000 dolar olabilir!

Kripto para kredilendirme platformunun CEO'su Mashinsky, yaptığı bir açıklamada Bitcoin'de 15 Nisan 2022 tarihinden sonra 140.000 dolar zirvesinin görüleceğini savundu. Hatta fiyatın 160.000 dolara kadar çıkabileceğini ve bu nedenle daha önceki hedeflerini koruduğunu söyledi.

Bitcoin'de mega düşüşler yaşanabilir.

Bitcoin'de mega düşüşler yaşanabilir.

Mashinsky, 160.000 dolarlık fiyatın piyasada satış baskısı yaratabileceğini ve %50'lere varan düşüşlerin yaşanabileceğini de ekledi.

Açıklaması tam olarak şöyleydi: ' Önümüzdeki yıl 140.000 ila 160.000 dolar tepelerine ulaşacağız. Bu, 15 Nisan'dan önce olabilir ya da yılın 2. yarısına kalabilir. Ancak bu seviyeden sonra çok fazla satıcı olacak ve muhtemelen 80.000 dolar dibi test edilecek.'

Açıklamalar, piyasa volatilitesi yüksekken geldi.

Açıklamalar, piyasa volatilitesi yüksekken geldi.

Mashinsky bu açıklamaları yaptığında piyasaya büyük bir telaş havası hakimdi ve BTC %16'lık bir düşüşle 47.300 seviyesine gerilemişti. Ancak Mashinsky telaş yapacak bir durum olmadığını söyleyerek, yatırımcıları sakinleştirdi.

Gelecek yükselişler ağ yükseltmeleriyle ilgili olmayacak.

Gelecek yükselişler ağ yükseltmeleriyle ilgili olmayacak.

Mashinsky, Bitcoin ağında yapılması planlanan iyileştirmelerin yükseliş hareketiyle bir ilgisi olmayacağını da ekledi. Ona göre, Bitcoin'in değeri teknolojik yükseltmelere bağlı belirlenmeyecek.

'Bitcoin teknolojik gelişmelerle yönlendirilmiyor. Değer deposu olarak görülüyor ve arz-talep, alıcı-satıcı dengesine göre işliyor.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ethereum birkaç ay içinde 5.000 doların üzerine çıkabilir.

Ethereum birkaç ay içinde 5.000 doların üzerine çıkabilir.

Yönetici, piyasa hareketlerinin Ethereum'u da olumlu etkileyeceğini ve sadece birkaç ay içinde hızlı yükselişlerin başlayacağını söyledi. ETH 2.0 yükseltmesi ve kripto para piyasasındaki hacimsel artışın, Bitcoin'den sonra en fazla Ethereum'a yarayacağını belirtti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Söyledim gitti

"Ben şimdi bu seviyeden alsam, sonra geç kalıp 80binden satsam bile kardayım. oh oh bol bol alayım o zaman" der ve bu çarkın içine çekilir....