Görüş Bildir
Haberler
Celal Bayar Üniversitesi'nin 'İnsan Hakları Merkezi' Hitler'den Alıntı Yaptı!

Celal Bayar Üniversitesi'nin 'İnsan Hakları Merkezi' Hitler'den Alıntı Yaptı!

Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin İnsan Haklarını Güçlendirme ve Şiddetle Mücadele Araştırma Merkezi' Hitler'den alıntı yaptı. Hitler'in resmi ve alıntısı gelen tepkiler sonrası siteden kaldırıldı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin 'İnsan Haklarını Güçlendirme ve Şiddetle Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin web sitesinde Nazi Almanyası'nın lideri Adolf Hitler'in sözlerine yer verildi.

Sitede milyonlarca kişinin ölümüne sebep olan Hitler'in  'Aklın bittiği ve sustuğu yerde son karar şiddete aittir' sözlerine yer verildi.

Hitler’in sözü sosyal medyada gelen tepkinin ardından silindi. Diğer atıf yapılanlar arasında Hz. Muhammed, Mustafa Kemal Atatürk, Mahatma Gandi gibi isimler yer alıyor.

Tepki gelince kaldırıldı

Tepki gelince kaldırıldı

Hitler’in sözü sosyal medyada gelen tepkilerin ardından silindi. Diğer atıf yapılanlar arasında Hz. Muhammed, Mustafa Kemal Atatürk, Mahatma Gandi gibi isimler yer alıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
41
15
10
6
4
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
DR.D

Alıntı yapmışlar aq destekliyoruz mu demişler. Her şeye alırı tepki vermeyin

Pınar Yalçın

Geçtiğimiz günlerde "yahudi gibiymiş cayır cayır" şakasına(!) "avrupada olsan götünden kan alırlar " demiştin yine yeniden aynı vaka. Sen milyonlarca insanı... Devamını Gör

Cemil Çakmak

Söz doğruysa ister hitler söylesin ister günümüzdeki bambaşka bir terörist ne fark eder ki? Söz bence sonuna kadar doğru ve avrupada sadece hitler mi bir sür... Devamını Gör

tom lee jones

ooo Hitler icin savasan Turk islamcilari bulun okuyun ve gidip Biden Putin cayi icinhadi ananizla.