Görüş Bildir
Haberler
Çekim Yasası Hakkında Her Şey! Evrene Mesaj Göndererek Tüm İsteklerimizi Elde Etmek Mümkün mü?

Çekim Yasası Hakkında Her Şey! Evrene Mesaj Göndererek Tüm İsteklerimizi Elde Etmek Mümkün mü?

Nurseda Gerek
11.11.2022 - 17:04

Hayatınızın en az bir anında bile olumlu düşünmenin etkisini ya da kelimelerin gücünü hissettiğiniz oldu mu? Evren ve insan arasındaki bağın aslında sandığınızdan daha çok daha güçlü olduğuna emin olabilirsiniz. Aklınızdan geçen her düşünce, dudaklarınızdan dökülen her kelime evrenin size hizmet etmesine yardımcı oluyor. Gelin, çekim yasası nedir ve nasıl çalışır birlikte inceleyim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çekim yasası nedir?

Çekim yasası nedir?

Evren ve insan arasındaki bağın, enerji kaynaklı iletişime geçtiğini varsayan yönteme çekim yasası denir. Dünyada pek çok insan enerjinin doğru kullanılması halinde, yani çekim yasası ile hayallerine kavuşabileceğine inanıyor. Evrenin bir sırrı olduğunu ve bu sırrın çekim yasasından geçtiğini düşünen milyonlarca insan var! 'Secret' kitabında detaylıca anlatılan bu yöntem, evrene göndereceğiniz mesajların, hayatınızdaki önemli gelişmelerin seyrini değiştirdiğini öne sürüyor.

Evrendeki her şey enerjiden ibaret.

Evrendeki her şey enerjiden ibaret.

Evrendeki her şeyin enerjiden ibaret olduğu düşünülürse, enerjinin doğru kullanılması halinde pek çok olayın seyrinin değiştirilebilmesi neden mümkün olmasın? Çekim yasasına inanan insanlara göre, herkesin hayatı evrene gönderdiği mesajla doğru orantıda ilerliyor. Hayatla, insanla, hayvanla aklınıza gelebilecek her şeyle enerjileriniz oranında iletişim kuruyor ve hayata geçiriyorsunuz. Peki bu enerji sadece olumlu düşünceyle mi mümkün oluyor?

Olumlu olumsuz her düşünce evrene yayılmakta!

Olumlu olumsuz her düşünce evrene yayılmakta!

Çekim yasasına göre düşündüğünüz her şey, her an evrene iletiliyor ve kaderinizin seyrini değiştiriyor. Yani sadece olumlu düşünceleriniz evrenle iletişim halinde değil. Tüm olumsuz düşünceleriniz, aynı şekilde evrenle iletişim haline geçiyor ve hayatınızı etkiliyor. Bu nedenle çekim yasasına göre, bireyin başına gelen her şey, düşüncesiyle ilişkilidir. Yani sizden çıkmayan hiçbir şey, size kendiliğinden dönmüyor!

Düşünceleriniz kadar sözleriniz de evrene gönderdiğiniz mesajlar konusunda etkili!

Düşünceleriniz kadar sözleriniz de evrene gönderdiğiniz mesajlar konusunda etkili!

Sadece düşüncelerden bahsetsek de sözleriniz de en az düşünceleriniz kadar hayatınızda etkili. Özellikle hayatlarında sürekli olumsuz olaylarla karşılaşan insanların isyanlarına denk gelmişsinizdir. Bu tip insanlar üst üste birden çok kötü olayı hayatlarına kendileri çekmektedir. Düşünce şekliniz ve ağzınızdan çıkan her olumsuz şey, size katlanarak geri dönmektedir. Peki, buna nasıl engel olabilirsiniz?

Çekim yasası nasıl çalışır?

Çekim yasası nasıl çalışır?

Çekim yasası siz farkında olmadan sürekli çalışmaktadır. Evren sizinle ve düşüncelerinizle sürekli olarak iletişime geçer. Negatif düşüncelerinizi çekim yasasından korumak için yapmanız gereken ilk şey olumlu bir insan olmaktır. Olumlu düşünce ve iyi niyet çekim yasasının size hizmet etmesine yardımcı olur. Bu nedenle düşünceleriniz ve sözleriniz çekim yasası için her an önemlidir. İnanmadan pozitif düşünmeye çalışsanız da evren size hizmet etmez!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sürekli isteyin.

Sürekli isteyin.

Çekim yasasına göre evren ömrünüz boyunca enerjinizle birlikte hareket ediyor. Bunun için sürekli olarak evrenle iş birliği yapmanız gerekiyor. İsteyin, istemekten korkmayın! Evrenden sürekli istediklerinizi dile getirin. Kalpten ve inanarak yapmanız gerektiğini asla unutmayın. İstediklerinizi sesli ya da sessiz her şekilde evrene bildirin. Bu şekilde isteklerinizin hızlıca olacağına güvenin. Güven, çekim yasası için en önemli konulardan biri! Çekim yasasına güvenin ve isteyin!

İsteklerinizi her gün görebileceğiniz bir yerde bir araya getirin.

İsteklerinizi her gün görebileceğiniz bir yerde bir araya getirin.

Çekim yasası birebir sizinle ve enerjinizle iletişime geçmektedir. Bu yüzden istediklerinizi belirlemeniz ve net olmanız oldukça önemlidir. İsteklerinizi sürekli hatırlamanıza yardımcı olacak birkaç yöntem ile çekim yasasının size hizmet etmesini sağlayabilirsiniz. Bu yöntemlerden en etkilisi herkesin de bildiği gibi hayal panosu! Tüm hayallerinizi, isteklerinizin hepsini bir araya getirin. Büyük bir pano yapın ve her gün görebileceğiniz bir yere yerleştirin. Bu şekilde isteklerinizi daima aynı şevkle evrenden dileyebilirsiniz.

Düşüncelerinizin ne kadar değerli olduğunun farkına varın.

Düşüncelerinizin ne kadar değerli olduğunun farkına varın.

Çekim yasası düşüncelerinizin ne kadar değerli olduğunun farkına varmanızı ister. Gerçekten inanarak, net hayaller kurmanızı talep eder. Enerjinizin farkında olarak, çekim yasasının size hizmet etmesini sağlayabilirsiniz. Olumsuz düşüncelerden kurtulamıyorsanız, hayatınıza olumlu bir şeyler katmanız gerekiyor demektir. Adım atmak için ertelemeyin. Net hayaller ve düşünceler, tüm isteklerinizin size ulaşmasını sağlar. İste, net ol ve güven!

Meditasyon yapın.

Meditasyon yapın.

Çekim yasasının sizin için çalışmasını istiyorsanız, tam anlamıyla olumsuz düşünceden ve enerjiden uzaklaşmanız gerekiyor. Temiz bir zihin ile yola çıkarak, hedefinize ulaşmanız oldukça kolaylaşacaktır. Meditasyon işte tam bu noktada devreye giriyor. Zihninizi arındırmanız için meditasyon yapmanız, çekim yasasının size hizmet etmesinde büyük faydalar sunacaktır. Bilinçaltınızdaki tüm kötü düşüncelerden her gün yapacağınız kısa meditasyonlar ile kurtulabilirsiniz.

Enerjinizi doğal taşlar kullanarak dengeleyin.

Enerjinizi doğal taşlar kullanarak dengeleyin.

Çekim yasasının size hizmet etmesi her zaman kendiliğinden gerçekleşmeyebilir. Bu durumda doğal taşların güçlü enerjilerinden yararlanabilirsiniz. Özellikle ihtiyacınız olan doğal taşı seçebilir, enerji alanınızı ihtiyaçlarınız doğrultusunda şekillendirebilirsiniz. Element eksikliği yaşadığınız alanları doğal taşlar ile şifalandırarak, çekim yasasını çok daha güçlü bir şekilde çalıştırabileceğinize emin olabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yaşam alanınızdaki negatif enerjilerden arının!

Yaşam alanınızdaki negatif enerjilerden arının!

Ada çayı yakmak, enerjinizi dengelemek adına uygulayabileceğiniz yöntemlerden biridir. Yaşam alanlarınızı tütsülemek, yaşadığınız alanları negatif enerjilerden arındırır. Bu yöntem enerjinizi olumlu bir alana taşımanıza da yardımcı olur. Unutmayın, çekim yasası pozitif alanlardan beslenir ve güçlenir!

Hayallerinize sahipmiş gibi davranın.

Hayallerinize sahipmiş gibi davranın.

Çekim yasasına göre tüm isteklerinize olmuş gözüyle bakmalısınız. Bu her ne kadar kulağa garip gelse de enerjinizi olumlu tarafa yönlendirmenize büyük yardımcı olacaktır. Özellikle hayallerinize, isteklerinize sahipmiş gibi yazılar yazarak, çekim yasasının işleyişini hızlandırabilirsiniz. İstediğiniz şeyin gerçekleştirdikten sonra sizde bırakacağı etkiyi düşünün ve hissedin. Tam bu noktada hissettiğiniz düşünce enerjinizin çekim yasasıyla buluşmasına yardım edecektir.

Şükretmeyi bilin.

Şükretmeyi bilin.

Çekim yasasının size hizmet etmesi için yapmanız gerek en önemli şeylerden biri de daima şükretmektir. Sahip olduklarınızın kıymetini bilmek, çekim yasasını etkilemenize sebep olabilir. Tüm olumlu düşüncelerinizi ve sözlerinizi hayatınızdaki güzelliklere odaklanarak fark edebilirsiniz. İstediğiniz her şeyin bir enerji olduğunu ve size doğru aktığını hayal edin. Dileyin, isteyin, hissedin ve ne olursa olsun çekim yasasına güvenin!

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
111
32
28
12
10
8
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?