Görüş Bildir
Haberler
Cebinizdeki Çöpçatan Tinder Uygulaması

Cebinizdeki Çöpçatan Tinder Uygulaması

Meraklı Penguen
19.06.2014 - 03:35 Son Güncelleme: 19.06.2014 - 08:35

Cebinizdeki Çöpçatan Tinder Uygulaması

Akıllı telefon kullanımının her geçen gün daha da artmasıyla birlikte, telefonumuzu daha işlevsel bir hale getirmek için hepimiz çeşitli uygulamaları akıllı telefonumuza yükleme gereği hissederiz. Öyle ki bu uygulamalar kullandığımız telefonu daha işlevsel bir hale getirirken bizlere de birçok noktada kolaylık sağlarlar. Sizlere bu yazımızda akıllı telefon flört uygulamalarından Tinder hakkında bilgi vereceğiz.

Tinder uygulaması nedir?

Tinder uygulaması bireylerin facebook hesaplarıyla oturum açarak android ve ios işletim sistemli akıllı cihazlarında kullanabilecekleri sosyal bir flört uygulamasıdır.

Peki Tinder uygulaması nasıl kullanılır?

Aslında işlev olarak WeChat ‘e benzer bir uygulama olan Tinder uygulaması kullanışlı arayüzüyle bir çok ülkeden sonra Türkiye’de de büyük ilgi gördü. Facebook hesabıyla kolay bir şekilde oturum açılan uygulamada kullanıcı akıllı telefonundaki Gps yardımıyla 2 ile 16 kilometre yakınındaki Tinder uygulaması kullanıcılarını yakınlık, cinsiyet ve yaş gibi kriter filtrelerinden geçirerek arattırabiliyor. Ardından ise arattırma sonuçlarındaki fotoğraflara bakarak fotoğrafın alt kısmındaki kalp işaretini ya da çarpı işaretini tıklayarak beğendiği kullanıcı ile iletişim kurma imkanı yakalarken beğenmediği kullanıcıyı da rahat bir şekilde pas geçebiliyor. Fakat kullanıcıların birbirleri ile iletişim kurmaları süreci sadece birbirlerini uygulamada karşılıklı bir şekilde beğenmeleri ile oluyor. Bir kullanıcı diğerini beğendiğinde karşı tarafa bildirim gitmiyor. Şans eseri diğer kullanıcınında onu beğenmesi gerekiyor. Ardından ise mesajlaşma ekranı açılıyor ve iki kullanıcıda sınırsız bir şekilde Tinder uygulaması ile mesajlaşabiliyor.

Tinder uygulamasının fikir babası ve kurucusu olan Sean Rad ‘ın uygulamayı geliştirme hikayesi ise tamamen sevgilisinden ayrılmasından kaynaklanıyor. Hem İos hem de Android işletim sistemli cihaz kullanıcılarının kullanımına sunulan uygulamanın şu an için Microsoft versiyonu bulunmuyor. Uygulama, Android markette şimdiden yarım milyon kullanıcıya ulaşmış durumda. Tinder uygulamasını Android telefonlar için Google Play Store üzerinden İos işletim sistemine sahip Apple cihazlar içinde Apple Store’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Kaynak: http://www.meraklipenguen.com/cebiniz...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın