Görüş Bildir
Haberler
Çay İnsanı mı Yoksa Kahve İnsanı mısın?

etiket Çay İnsanı mı Yoksa Kahve İnsanı mısın?

Lousia
19.06.2018 - 14:06

Bu testimize verdiğin yanıtlara göre senin karakterini yorumlayacağız. Sen aslında çay insanı mısın yoksa kahve insanı mı?

Hazırsan testi çöz bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini sorarak başlayalım.

2. Aşağıdaki bardaklardan en çok beğendiğini seç.

3. Tuzlu yiyecekleri mi yoksa tatlıları mı daha çok seversin?

4. Bir şeyler içerken yapmayı en çok sevdiğin aktivite hangisi?

5. Hangi manzara daha çok ilgini çekti?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi tatlı senin için vazgeçilmez?

7. Ve son olarak, kahvaltı etmek senin için ne kadar önemli?

7. Ve son olarak, kahvaltı etmek senin için ne kadar önemli?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Çay İnsanı!

Çay İnsanı!

Testimize verdiğin cevaplara göre sen kesinlikle çay insanısın! Çay içmek senin için bir yaşam tarzı. Günün her saatinde çay içebilirsin. Tiryakiliğe yakınsın desek yalan söylemiş olmayız. Yorgunluğunu da çayla gidermeyi tercih ediyorsun, hararetini de... Sevdiğin insanlarla oturup karşılıklı çay içmek, senin en sevdiğin aktivitelerden biri. Bunu yaparken sohbet etmekten de oldukça keyif alıyorsun. 

Aynı zamanda çayın kalitesinden de çok iyi anlarsın. Eee, uzun zamanların tecrübesi konuşuyor burada. Demlemeyi de çok iyi bilirsin. Bak bizim bile canımız çekti şimdi. Bir çay mı içsek? :)

Kahve İnsanı!

Kahve İnsanı!

Testimize verdiğin cevaplara göre sen kesinlikle kahve insanısın! Her gün mutlaka kahve içmeyi tercih ediyorsun. Kahve içmek, senin en keyif aldığın şeylerden biri. Onun güzel kokusu, senin resmen başını döndürüyor. Şöyle güzel bir şarkı çalarken, ya da evde oturmuş keyif yaparken kahve içmek senin için gerçekten önemli. Çünkü hayattan böyle anlarda keyif alıyorsun sen. Bir yandan da kahvaltı etmeyi çok sevmiyor olabileceğini düşündük. Ne kadar doğru bilemiyoruz ancak böyle olmasa daha iyi olur. :) Senin her zaman sağlığını düşündüğümüzü unutma.

Bir yandan çeşitli kahveleri denemeyi de seviyorsun, her bir kahve senin için ayrı bir heyecan demek. Bizim için de bir kahve içsene. :)

Ortaya Karışık!

Ortaya Karışık!

Testimize verdiğin cevaplara göre senin keskin bir seçimin yok. Moduna göre tercihlerin oluyor hep. Bazen canın çay ister, kalkıp demlersin. Bazen de gider kahve yaparsın. Bu durum pek belli olmuyor. Hayatta da böyle. Çok keskin virajların insanı değilsin. Garanticisin, kararlarını alırken her zaman sakin kafayla düşünürsün. Sen sakin kararların insanısın, hiç fevri değilsin. 

Aynı zamanda da zevkine düşkünsün, her zaman zevkine göre karar verirsin. Peki ya şimdi canın ne içmek istiyor? :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
478
257
181
56
42
35
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Samet TOYGAN

Kahve İnsanı!

Anyvs Zula

Kahve çıktı ama çay insanıyım.

Pasif Kullanıcı

Kahve İnsanı!