Görüş Bildir
Haberler
çArşı Tribünlere Geri Dönme Kararı Aldı

çArşı Tribünlere Geri Dönme Kararı Aldı

Beşiktaş taraftar grubu çArşı, uzun bir aranın ardından tribünlere geri dönme kararı aldı. Passolig'i protesto etmek için bir süredir maçlara gitmeyen grup, ligin kalan 10 haftasında tribündeki yerini alacak. Grubun yarın bir basın açıklaması yapması bekleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hürriyet'in haberine göre Passolig’i protesto etmek için uzun zamandır maçlara gitmeyen Beşiktaş’ın ünlü taraftar grubu Çarşı, tribünlere geri dönme kararı aldı.

Grup yarın bir basın açıklaması yaparak kararını kamuoyuyla da paylaşacak. Grup, tribünlere dönse de Passolig protestolarına devam edeceğini de açıklayacak. Grup açıklamasında “Mücadelemizi statlara taşıyacağız. Bu davadan sonuç almamazın en büyük nedeni tribünlere giren taraftarların davaya sahip çıkmaması. Eninde sonunda Passolig kalkacak” diyecek.

Twitter'dan ise 'Siyah-beyaz devam' şeklinde bir paylaşım yapıldı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
135
41
19
6
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Anonim anonim

Passoligi protesto edicem diye 10 bin kişiye maç oynattırıyorlar. Protesto dediğin öyle değil Fenerin yaptığı gibi olur. Bütün kulüp olarak bir sezon devam e... Devamını Gör

tibet kartal

malesef bütün tribünler olarak passolige yenik düştük, hiç istemedim ama başka seçenek kalmadı en yakın zamanda çıkartıp tribünlerdeki yerimi alıcam