Görüş Bildir
Haberler
Cantona Başkan'dan Alkışlanacak Hareket

Cantona Başkan'dan Alkışlanacak Hareket

Hande öçalan
30.07.2015 - 20:57 Son Güncelleme: 31.07.2015 - 10:25

Manchester United'ın eski yıldızlarından, efsane futbolcu Eric Cantona, taraftarların mali sorunlar yaşayan Bath City futbol kulübünü satın alma girişimine destek vereceğini açıkladı. Kampanyanın öncüleri arasında kulübün taraftarlarından yönetmen Ken Loach da yer alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Alt küme takımlarından Bath City taraftarları kampanyayla 1 ila 1,5 milyon euro kaynak toplamayı hedefliyor. Büyük Bath City Girişimi olarak adlandırılan girişim, toplanan kaynakla kulübün borçlarını ödeyerek yönetimini üstlenmeyi amaçlıyor.

Cantona, video mesajında, kendisinin de kulübün hisselerinden satın alacağını söyledi ve taraftarlara da hisse satın almaları çağrısında bulundu.

Cantona, ''Para toplamanın çok zor olduğunu biliyorum, ama korkmayın. Büyük bir kulüp bu, şimdi daha büyük bir kulüp haline getirebiliriz'' diye konuştu.

İşte Cantona'nın çağrısı:

Yönetmen Ken Loach da Destekçi

Yönetmen Ken Loach da Destekçi

Kampanyaya destek verip hisse alma girişiminde bulunacak olan bir diğer kulüp taraftarı da; işçi sınıfı filmleriyle tanından ünlü yönetmen Ken Loach. Loach ve Cantona, 2009 yılında vizyona giren Looking for Eric (Hayata Çalım At) filminde birlikte çalışmışlardı. Manchester United'da oynadığı dönemde dört kez premier lig şampiyonluğuna ulaşan efsane yıldız Cantona, filmde de rol almıştı.

BBC Türkçe

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0