Görüş Bildir
Haberler
Can Yaman’dan Sürpriz Haber! Yeni Projelerle Dünyaya Açılıyor

Can Yaman’dan Sürpriz Haber! Yeni Projelerle Dünyaya Açılıyor

Hacer Tonay
09.12.2021 - 14:07

Yaz dizilerinin sevilen oyuncusu Can Yaman, oyunculuğunun yanında yakışıklılığı ve fiziği ile de sık sık gündemde. Erkenci Kuş dizisi ile ünü ülke sınırlarına aşan yakışıklı oyuncudan hayranlarını sevindirecek haber geldi. İtalyan sevgilisi ile yaşadığı birliktelik sonrasında ünü İtalya’da büyük yer buldu. Şimdilerde ise İtalya’da dizi hazırlıklarında bulunan Can Yaman yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor. İşte Can Yaman hayranlarını sevindirecek dizi haberlerinin detayları…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Ününü yaz dizilerinde yakalayan oyuncu, adından sıklıkla söz ettirmeyi başarıyor. En son Bay Yanlış dizinde rol alan yakışıklı oyuncu asıl ününü Erkenci Kuş dizisiyle sağladı. Erkenci Kuş dizisi ile adını yurt dışında da duyuran Can Yaman son olarak geçtiğimiz sezon Bay Yanlış dizisinin final yapmasının ardından, İtalya'ya giderek kariyerine orada devam etme kararı aldı.

Kariyerine İtalya'da Devam Edecek!

Kariyerine İtalya'da Devam Edecek!

Kariyerine İtalya’da devam etme kararı alan yakışıklı oyuncu Can Yaman, İtalya'da Sandakon dizisi için büyük hazırlık içerisinde. Ancak projenin ertelenmesiyle başka bir proje olan polisiye dizi ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

İtalya'da Makarna Reklamında Oynadı

İtalya'da Makarna Reklamında Oynadı

İtalya'da bir makarna markasının reklam filmi için objektif karşısına geçen Can Yaman, daha sonra Sandakon dizisi hazırlıklarına başladı.

Sandokan isimli dizisi 2022 yılına ertelenince yakışıklı oyuncu yeni bir anlaşmaya imza attı. Yaman, İtalya'da 'Viola come il mare' adlı dizi için sete çıktı. Polisiye dizi ile izleyici karşısına çıkacak olan Can Yaman, farklı bir karaktere hayat verecek.

Yeni dizisi için tarz değişikliği yapan Can Yaman o anları sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. İşte o paylaşım;

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
5
3
2
2
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın