Görüş Bildir
Haberler
Can Aydoğmuş Yazio: Coğrafya Kaderimiz: Gerçekler Geleceğimiz!

etiket Can Aydoğmuş Yazio: Coğrafya Kaderimiz: Gerçekler Geleceğimiz!

Can Aydoğmuş
16.08.2021 - 17:46 Son Güncelleme: 16.08.2021 - 17:47

Canım takipçilerim, sizlere bu köşe yazımı Kanada’dan yazıyorum.

Öncelikle; 28 Temmuz 2021 tarihinde başlayıp 12 Ağustos 2021 tarihine kadar süren; 8 kişinin ölümüne, binlerce hayvanın telef olmasına, yüzbinlerce hektar ormanın ve yerleşim yerlerinin yok olmasına sebep olan 299 yangın ve yine büyük kayıplarla sonuçlanmakta olan ve halen maalesef kayıpların sürdüğü Batı Karadeniz’de meydana gelen sel felaketlerinden dolayı çok derinden üzüldüğümü belirtmek istiyorum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tüm Türkiye’nin başı sağ olsun, acınızı yürekten paylaşıyorum. Ayrıca felaketleri yaşayan insanlara da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Tüm Türkiye’nin başı sağ olsun, acınızı yürekten paylaşıyorum. Ayrıca felaketleri yaşayan insanlara da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Canım takipçilerim, yaşanılan afetleri tam tarihleriyle önceki yazılarımda belirtmiştim. Yangınların ağustos ortası gibi biteceğini söylemiştim, bu yüzden geçmiş yazılarımı lütfen takip edin.

Artık Kanada’ya astrokartografi haritamda benim için özellikle burası çok iyi olduğu için taşındım.

YouTube kanalımdaki “Astrokartografi Nedir?” videomu seyrederseniz ne demek istediğimi çok daha iyi anlarsınız. Özellikle astrolojik olarak beni Kanada’nın daha iyi etkilediğini düşündüğüm için buraya geldim ve bu kararı verdiğim için çok mutluyum; çünkü burada gerçekten mucizevi şeyler yaşıyorum. İşim gücüm her şeyim çok iyi bir şekilde akıyor. Tabii Kanada’ya rahatlıkla yerleşmemde Kanada’da emlakçılık yapan canım dostum realtor_ozenc’in desteği inanılmaz büyük! Hepinizin huzurunda Özenç’e çok teşekkür ediyorum. Ben buraya geldikten sonra da kaç tane Türk ailenin evlerini tutup evlerine bir an önce geçmelerini ve otellerde kalmamaları için yataklarını bile alıp evlerinin içine koyup direkt yerleşmelerini sağladı...

İnsanın bir ülkeye giderken orada danışabileceği güvenilir insanların olması çok önemli!

Gelgelelim sizin uzun zamandır bana sorduğunuz sorulara:

Deprem Olacak mı?

Deprem Olacak mı?

Türkiye sonuç olarak deprem ülkesi ve Satürn hareketi ile tutulma dönemlerinde depremler oluyor. Lakin gerçekten büyük İstanbul depremi gibi bir depreminin astrolojik olarak 2028 ve 2029 yıllarında olacağını öngörüyorum.

Yakın zaman için ise astrolojik olarak, 11 Kasım 2021’de başlayıp, 19 Kasım 2021’de etkisi güçlenecek şekilde ve 4 Aralık 2021 tarihinde etkisini gösterecek şekilde Türkiye’de deprem, doğal afet ve kargaşa olacağı görünüyor. Tabi burada olacak deprem ve doğal afetler Ocak 2020’de olan Elazığ depremi ya da Ekim 2020’de olan İzmir depremi gibi olabilirler çünkü aynı açılar var. Sonuç olarak daha büyük bir deprem ya da doğal afet beklemiyorum. Lakin 2020 Ocak sonu ve 2020 Eylül sonu olan her türlü olayların tekrar edeceği astrolojik olarak görülüyor. Özetle bu sene en yoğun deprem ve doğal afet dönemi 11 Kasım ile 4 Aralık 2021 tarihlerinin 25 gün önce ve sonrasını işaret ediyor.

Ekonomi Nasıl Olacak? Türkiye'nin Geleceği?

Ekonomi Nasıl Olacak? Türkiye'nin Geleceği?

Bununla ilgili 2017 yılında ve sonraki yıllardaki Hürriyet gazetesindeki köşe yazılarımda ve videolarımda hep aynı şeyleri söyledim. Bu zamana kadarki ve bundan sonraki olacaklara dair anlattıklarımın hepsi doğru çıktı. Özeti şu: 2018 ile Haziran 2023 arasında karanlık bir tünelden geçiyoruz. Ve bu tünel aslında bir doğum süreci. Her bebeğin doğumunun sancılı olduğu gibi bu dönem de yeni bir doğuma doğru ilerlediği için sancılı oluyor. Lakin 2023 Haziran sonrasında, Türkiye ekonomik olarak inanılmaz şekilde yükselecek; bolluk, bereket, zenginlik içinde olacak; hükümet değişecek; ev fiyatları inanılmaz şekilde artacak. Sonuç olarak 2024 ile 2025 yıllarında Türkiye çok büyük bir yükseliş yaşamış olacak! Sonrasında Türkiye’nin dünyanın süper güçlerinden bir tanesi olduğunu görüyor olacağız.  

Özellikle Türkiye ve Japonya çok büyük yükseliş yaşamış ülkeler olacak!

Covid-19 Ne Olacak?

Mart 2020’deki yazımda, 2020 Eylül ile 2020 Aralık sonu arasında aşının çıkacağını yazmıştım. Ve 2022 Nisan öncesi ya da sonrası ilacının da çıkacağını yazmıştım. Astrolojik olarak gördüğüm 2022 Nisan ayına kadar yeni ilaç ve aşılar çıkmaya devam edecek. Özellikle hap ya da farklı ilaç şekilleri ile COVID-19’un ve mutasyonlarının tedavileri de çıkacak. Sonuç olarak, Nisan 2022 sonrası hızla yeni bir süreç başlayarak Nisan 2023’e kadar ciddi bir iyileşme, gelişme ve COVID-19’un bitiş süreci başlayacak!

Büyük İstanbul Depremi

Büyük İstanbul Depremi

Bu ara 2023 yılının Ocak ve Şubat ayları Satürn’ün kesin olarak ev değiştirme dönemi olduğundan dolayı Ocak 2023’te dünyanın her yerinde ve Türkiye’de depremler, toprak kaymaları gibi doğal afetler olur. Ama korkmayın! Maksimum 2020 Elazığ ve İzmir depremi gibi olur. Asıl büyük 1999 İstanbul depremi gibi olacak depremin zaten 2028 ve 2029 yıllarında olacağının göründüğünü yazmıştım. Bunları defalarca söyledim ama yine de sizler için tekrar ediyorum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2023 Yılında Hükümet Değişecek ve Yönetim Yargılanacak

2023 Yılında Hükümet Değişecek ve Yönetim Yargılanacak

Tabi 2023 yılında Satürn’ün ev değiştirmesi ile Çin’in yaşadığı çok zor süreç ve aynı zamanda bütün dünya liderlerinin yaşadığı zor süreçler bitecek. Ama Türkiye astroloji haritasında 9. Eve geldiği için Türkiye’nin devlet yöneticileri adına 2023 Ocak sonu ile 2025 Mayıs arası çok zor bir süreç olacağı görülüyor. Bu süreçte;  devlet yöneticilerinin tamamen değişeceği, yeni düzenlerin geleceği ve şu anki yönetimin değişeceği özellikle gösteriyor.  

Tabi Satürn Türkiye’nin 9. Evinde olduğundan dolayı 2023 Ocak’tan sonra ve özellikle 2023 sonuna kadar olan sürede;

  • Bütün devlet yöneticilerinin yurt içinde ve yurt dışında yargılanacakları,  

  • Aynı anda Türkiye’nin iş alanında inanılmaz bir yükseliş ve kazançlarda artış olacağı,

  • Özellikle 2023 Mayıs ile 2024 Mayıs arası Türkiye’nin çok büyük gelirler elde edeceği,

  • 2024 Nisan ile 2025 Mayıs arası özgürleşmeler olacağı (muhtemelen hapishanelerden sayısız insanın çıkacağını ve afların çıkacağı),

  • Asıl 2025 Mayıs ile 2026 Mayıs arasında Türkiye’nin muhteşem mutluluklar yaşayacağı,

  • Türkiye’nin Dünya’da ki süper güçlerden bir tanesi olacağı ve halkın çok mutlu olacağı özellikle astrolojik olarak görülüyor.

Açıkçası, ben, bildiğiniz üzere, hep ev ve toprak yatırımı yapın dedim ve demeye de devam ediyorum.  Bunu dediğimden bu yana ev ve toprak fiyatları inanılmaz bir hızla arttı ve artmaya da devam ediyor. Ama özellikle 2023 Mayıs sonrası inanılmaz şekilde artacak ve 2023 sonrası ile 2026 arası adeta İstanbul’da 40 metrekare evler bir milyon dolardan daha fazla olacak. Türkiye’nin tüm sahil kesimlerindeki evler milyonlarca dolar değerine kavuşacak!  Arkasından özellikle Türkiye’deki fabrikalar ve fabrika yerleri şu anki değerinin bin katı fazlasına çıkacak ve Türkiye’deki fabrika alanları çılgın paralar edip o paralara satılabilecek!  

Biliyorsunuz ki, 2017’den bu yana köşe yazılarımda her ne yazdıysam oldu! Kimi zaman bazı insanlar bana inanmadı, kimi zaman ise dalga geçtiler ama sonunda “Can sen haklı çıktın ama bunları nasıl bilebilirsin!” diyerek saçma sapan geri dönüşlerde bulundular. Astrolojiye bakıp söylediğimi ifade ettiğim zaman da inanmadılar. Türkiye’deki hiçbir astrolog benim kadar bir şeyleri bilemediği ve böyle bir şey göremediklerinden onların bu durumları algılaması uzun zaman alıyor.

Eskiden astrokartografi haritasına bakarak Türkiye için her türlü gelişme, olay ve doğal afetleri şehir şehir, yer, mekan ile yazıyordum ama şehir yazdığım zaman insanlar çok panik ve korkuya kapıldıklarından artık şehir ve mekan adı vererek yazmıyorum.

Bu dönem biliyorsunuz ki, astrokartografi haritamda Kanada benim için iyi olduğundan oraya taşındım ve gerçekten inanılmaz mutluyum. Özellikle YouTube kanalımda “Astrokartografi nedir?” videomu seyredenler astrolojik açıdan iyi gelen yerler konusunda ne demek istediğimi daha iyi anlayacaklar.

Kanada’da inanılmaz rahat ve mutluyum! Her sabah uyanırken şükrederek kalkıyorum ve bütün işim gücüm çok rahat akıyor. Bu arada Türkiye’den haber sitesi olarak açıkçası sadece Onedio’yu takip ediyorum. Bir de Twitter‘a arada bakıyorum ama konumumu değiştirdiğim için gündemde olanları görmüyorum. Özellikle bütün devlet yöneticilerini ve partileri engelledim ki adlarını bile duymayayım, yüzlerini görmeyeyim ve seslerini duymayarak detoks yapabileyim :)

Hatta ara sıra, hahahah yalan olmasın, 2 günde bir Türk kahvemi içip Binnaz uygulamasında özellikle çok beğendiğim bana dedikleri çıkan Firuze Erkman, Belgin Yıldız, Serdar Sel ve Büşranur Karadağ gibi çok sevdiğim birkaç kişiye fal baktırıyorum. Zaten yanlarında puanları ve altlarında yorumları yazdığı için de insan kime fal baktıracağına rahatlıkla karar verebiliyor. Tabi canım dostlarım Gülay, Ayça ve Miray‘dan da bana fal bakmalarını istiyorum. Gülay’ın dedikleri bana inanılmaz çıkıyor ya... Çok karar veremediğim zaman da canım bir tanecik dostum @akasyasilturkmen’i arayıp “Nolur bana tarot bak” diyorum. Bana ruhsal rehberliği çok Akasyamın.... Allah onun varlığını daim etsin! Bazen canım dostum bir tanem her dediği çıkan, medyumik yetileri artık arşı geçmiş, son derece başarılı, hatta benim bunu söylememe gerek bile olmayan, kendini bin kere kanıtlamış dünyalar iyisi @asli_guder ile birbirimize bakıp birbirimize sorular soruyoruz. Benim yakınlarım ona, onun yakınları bana baktırıyor. Böyle başımız sıkıştığında, aklımıza bir şey takıldığında, birbirimize karşılıklı destek olduğumuz ve rehberlik ettiğimiz inanılmaz güzel bir dostluğumuz var. 

Gerçekten yaşama her gün şükrediyorum! Arkadaş konusunda o kadar şanslı o kadar şanslı bir insanım ki! Gerçekten şükürler olsun! Kötü, kıskanç, hain, benim yükselişim ile mutsuz olan arkadaşlarım dostlarım da oldu ama dersimi aldım ve fırçalayıp hayatımdan çıkardım onları hahahhahaa. Arkasından inanılmaz büyük iyilikler yapıp bir noktadan tutup tepelere çıkardığım, yüzü suyu hürmetime hayatında görmediği hayatı yaşamaya başlayan insanlardan korkunç kötülükler ve arkadan hançerlenmeler de gördüm ama sonrasında “Nasıl bu insanları yükseklere çıkardıysam indirmesini de bilirim!” diyerek hahahahahaha yerin dibine vurdum. Hahahaha hala benim yaptığım son şeyler ile öyle duruyorlar. Enerjimi çektiğim gibi eski hallerine dönüyorlar. 

Benim enerjim gerçekten çok güçlü ve yüksek adamı vezir de ederim rezil de ederim, göklere de çıkartırım, dünyadan da silerim! O yüzden hep benimle ilgili yakınlarıma “Sakın bana kötülük yapma ya da yapmaya çalışma; hayatın mahvolur” diyorum. Bazısı ciddiye almıyor, arkasından da başına gelmeyen kalmıyor; haliyle hayatı mahvolup gidiyor. Astrolojik haritalarımdaki etkilerden dolayı kalbimi kıran ya da bir şekilde ben bilsem de bilmesem de bana kötülük yapan veya yapmaya çalışan insanlar korkunç şeyler yaşıyor; hayatları bloke oluyor. Bunun vebalini almamak için hep uyarıyor ve söylüyorum. Sonra belki bana kötülük yapacaklar, arkasından hayatları mahvolacak ve “Niye bunlar benim başıma geldi!!!” diye ortada öyle farkındalıksız bir şekilde gezecekler. O yüzden ben en baştan uyarıyorum, üzerime düşeni yapıyorum :)

Instagram Gündemi: Ünlü İsimlerin Aşkları

Bu dönem bazı ünlü isimlerin ilişki ve aşkları çokça gündeme geldi. Açıkçası Mars ve Venüs’ün boğulma geçirdiği ve Mars’ın özellikle düşük konumda olduğu bu dönemlerde ortaya çıkan hiçbir ilişkiden bir şey olmaz, sonucu evliliği bulmaz ve cinsellikleri de belli süre sonra biter diyebilirim. Öyle yaz ateşi gibi yanıp sönerler.

Seda Sayan ile aynı kıtadayız, onun Instagram hesabını takip ediyorum. Açıkçası Seda Sayan’ın sabah programlarının o açılışındaki enerjisine bayılırdım. Türkiye’ye bu kış gelirsem mutlaka televizyondaki programına katılacağım ve sabah onunla dans ederek açılışı yapacağım! :)

Alişan’ı çok seviyorum ve çok severek takip ediyorum. Tanışmam ile gerçekten çok daha da fazla sevdim. Son zamanlarda erkek kardeşi Selçuk Tektaş’ı COVID-19’dan ve birkaç gün sonrasında kuzenini beyin kanamasından vefat ettiler, onun adına çok üzgün olduğumu belirtmek istiyorum. Allah rahmet eylesin. Sevgili Alişan’a ve ailesine başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Kardeşin vefatı bambaşka bir acı olduğunu çok net biliyorum. Ablam vefat ettiği zaman hayatımın en büyük acısını yaşamıştım! Adeta ciğerim sökülmüştü o yüzden ne kadar zor olduğunu biliyorum. İnsan en az bir sene boyunca şokunu yaşıyor ve sonra bir sene sonra ancak kabullenmeye başlayabiliyor. TV8’de programı başlayabilirmiş. Orada veya başka yerde mutlaka televizyon programı olması gereken yegane insan diyebilirim.

Instagramda @absurd.edebiyatsayfası ve @pinarsabanci’nin sayfalarına yazdıkları derin ve güzel paylaşımlara açıkçası sarmış durumdayım. Her gün gözümü açınca ve yatmadan önce onlara bakıyorum. Pınar Sabancı’nın derinliğini, kitap aşkını, hayvan sevgisini ve insanlara da faydası olan son derece insani paylaşımlarını çok değerli buluyorum.

Bu arada son dönemde Kanada’da olduğuma dair tek üzüntüm @dilanpolat’ın doğum günü davetini aldığım zamandı! Açıkçası orada olup Dilan’ın doğum gününe katılmayı çok isterdim ama artık başka bir zamana kısmet diyelim. Bu arada Dilan’ı Türkiye’de son dönemde yaşanan doğal afetlerdeki yardımlaşma kampanyalarından dolayı çok tebrik ediyorum.

Instagramda son dönem sardığım yegane hesaplardan bir tanesi @aalexiaevellyn. Allah aşkına hesabına girin ve eski paylaşımlarına kadar söylediği tüm şarkıları dinleyin beni kendimden geçiriyor. Muhteşem bir varlık ya! Bu kadar güzel doğal ve derin olmasına bayıldım bayıldım...

Daha da yazarım ama artık bir sonraki yazıya bırakayım yoksa kitap gibi olacak hahahahaha!

Sevginin kaynağının gücü; sevginin ve iyiliğin peşinde, kalbinde hayvan sevgisi ve zihninde birlik inancı olan herkesi korusun... Çok kötü insanların olduğu bu dünyada artık sadece iyiler için niyet ediyorum...

Sizi seven bir Can...  

Instagram

Twitter

Facebook

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
66
28
5
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nergisss

Dolar ve ev fiyatlarıni merak etmiştim. Düşecek mi