Görüş Bildir
Haberler
Çamlıca Kulesi Restoran Fiyatları: 360 Kule Kafe-Restoran İşletmecisi Belli Oldu

Çamlıca Kulesi Restoran Fiyatları: 360 Kule Kafe-Restoran İşletmecisi Belli Oldu

İstanbul’daki en yüksek yapı olarak geçtiğimiz günlerde açılan Çamlıca Kulesi’nin giriş fiyatlarından sonra şimdi kuledeki restoran ve kafenin fiyatları tartışılıyor. Cumhuriyet Gazetesi’nden Miyase İlknur’un haberine göre; Çamlıca Kulesi’nde bulunan 360 Kule Kafe-Restoran işletmecisi, Erdoğan’a yakınlığı ile bilinen Star Gazetesi, Akşam ve 24 TV’nin sahibi Hasan Yeşildağ oldu. Peki Çamlıca Kulesi kafe ve restoran fiyatları nasıl olacak? İşte tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çamlıca Kulesi Kafe-Restoran Fiyatları

Çamlıca Kulesi Kafe-Restoran Fiyatları

Çamlıca Kulesi pandemi koşulları nedeniyle hafta içi sabah 10.00, akşam 21.00 arasında hizmet verecek. Sadece pazar günleri kapalı olacak. Onun dışındaki bütün günlerde ziyarete açık olacak.

Çamlıca Kulesi’ne giriş için indirimli bilet ve tam bilet olacak şekilde iki tip ücretlendirme olacak. Tam ücret 60 TL, indirimli ücret ise 30 TL olarak sunulacak.

İstanbul’un yeni simgesi olarak lanse edilen Kule’deki restoran ve kafe işletmesinin ihalesine ilişkin PTT’nin açtığı herhangi bir ihale ilanına rastlanmıyor. Sayıştay denetiminin dışında olan Kule AŞ’deki kafe ve restoranda bir kâse çorba 24 TL, iki kişilik kahvaltı 180 TL, ızgara köfte 62 TL, çay 10 TL’den satılıyor.

Hasan Yeşildağ Kimdir?

Hasan Yeşildağ Kimdir?

Hasan Yeşildağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Pınarhisar Cezaevi’nden arkadaşı.

1961 Rize doğumlu olan Yeşildağ'ın 1990 yılından beri halı saha işletmeciliği, inşaat ve gıda sektöründe faaliyet gösteren şirketleri var.

Kasımpaşa ve Rize Spor Kulüplerinde Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulundu. En önemlisi AKP Yönetim Kurulu Üyeliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği yaptı.

Hasan Yeşildağ, Star Gazetesi, Akşam, 24 TV, 360 ve TV4 kanallarının sahibidir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın