Görüş Bildir
Haberler
Cami Açılışı Öncesi Taksim'e 25 Ton Gül Suyu Sıkıldı

Cami Açılışı Öncesi Taksim'e 25 Ton Gül Suyu Sıkıldı

Temeli 4 yıl önce atılan Taksim Camisi bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılacak. Açılış öncesi Taksim Meydanı'na Isparta'dan getirilen 25 ton gül suyu sıkıldı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Taksim'de temeli 4 yıl önce atılan caminin resmi açılışı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle yapılacak. Açılış öncesi AKP'li Isparta Belediyesi tarafından Taksim Cami ve çevresine 25 ton gül suyu sıkıldı.

"Bir Osmanlı geleneği"

"Bir Osmanlı geleneği"

Isparta'dan gül suyu getirdiklerini söyleyen Isparta Belediyesi Başkan Yardımcısı Fahrettin Gözgün, 'Isparta'dan geliyoruz. Belediye başkanımızın talimatıyla şu an Taksim Camisi'nin açılışında Taksim Meydanı ve Taksim Cami'nin gül kokuları ile kokulandırılmasını sağlamak istedik. Bir Osmanlı geleneğidir. Camiler ibadete açılırken muhakkak gül sularıyla yıkanırdı. Bizler de bugün Taksim Cami'nin açılışında yer almak istedik. Şu an ortam gül kokmaya başladı. Beyoğlu Belediyesi ile birlikte İstiklal Caddesi de dahil olmak üzere 25 ton gül suyu ile kokutmuş olacağız' dedi.

Ayıca bakınız 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
151
88
24
21
17
12
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ali Kirman

25 ton gülsuyu kaç para eder acaba

Ali Kirman

yakışır padişahımıza. Bu parayı pandemi sürecinde zorluk çeken halk yerine havaya yerlere sıkmak tabii ki daha mantıklı. Onlardan iyi mi bileceğiz biz

Cersei Reiz

sıktınız aq

Berçem Keleş

:DD bunları yemiyor artık millet :)