Görüş Bildir
Haberler
TV
Camdaki Kız Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Camdaki Kız 28. Bölüm Tek Parça Full İzle…

Camdaki Kız Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Camdaki Kız 28. Bölüm Tek Parça Full İzle…

Kanal D’nin en sevilen dizilerinden Camdaki Kız dün akşam yeni bölümüyle ekranlardaydı. Camdaki Kız son bölümde, Koroğlu inşaatında yaşanan skandal olay Nalan ve Sedat'ın hayatını alt üst etti! Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Camdaki Kız 28. bölüm tek parça izleme linki yayınlandı. Peki, Camdaki Kız 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Camdaki Kız son bölüm yaşananlar ve fragman detayları…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kanal D’nin en çok izlenen dizilerinden Camdaki Kız, son bölümü ile yine izleyenleri ekrana topladı. Birbirinden önemli gelişmelerin yaşandığı Camdaki Kız, tüm yaşananlar detaylarda…

Camdaki Kız Son Bölüm Yaşananlar

Camdaki Kız Son Bölüm Yaşananlar

Cana, çocuklarına kavuşmak için Rafet'ten yardım istese de umduğunu bulamıyor. Sedat, Cana'nın konağa gelmesiyle diken üzerinde neler olacağını bekliyor. Nalan, Hayri'nin ricası üzerine küçük Şirin'e ameliyat öncesi büyük bir mutluluk yaşatıyor. Diğer yandan Koroğlu'nun otel inşaatından gelen ölüm haberi büyük bir skandal yaratıyor. İnşaatta yaşanan ihmalin Koroğlu şirketinin olmasıyla Sedat büyük bir suçla karşı karşıya kalıyor. 

Nalan, yaşadığı baş dönmesi ve mide bulantılarıyla artık hamile olabileceğinden daha da şüpheleniyor. Kimseye durumu belli etmemeye çalışan Nalan, Muzo'nun dikkatini çekmesine engel olamıyor. Feride'nin durumu öğrenmesiyle test yaptırmaya giden Nalan, henüz sonucu alamadan başka bir şokla karşılaşıyor. Sedat, hapse girecek mi?

Camdaki Kız 28. Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Camdaki Kız 29. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Camdaki Kız 29. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Kanal D, Camdaki Kız yeni bölüm fragmanını henüz yayınlanmadı. Camdaki Kız 29. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın