Görüş Bildir
Haberler
TV
Camdaki Kız Son Bölüm İzle! 34. Bölümde Neler Yaşandı? İşte Camdaki Kız 35. Bölüm Fragmanı...

Camdaki Kız Son Bölüm İzle! 34. Bölümde Neler Yaşandı? İşte Camdaki Kız 35. Bölüm Fragmanı...

Camdaki Kız, dün akşam Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Konusu ve oyuncu kadrosuyla oldukça başarılı bulunan Camdaki Kız, reytingleri sarsmaya devam ediyor. Geçtiğimiz akşam 34. bölümüyle ekranlarda  olan Camdaki Kız dizinde yine soluklar tutuldu. Son bölümde, Bebeğini kaybetme korkusuyla hastaneye götürülen Nalan, kötü haberi doktorundan alır. Yaşanılan kayıp, hem Koroğlu Ailesi'ni hem de İpekoğlu Ailesi'ni derinden yaralar. Hikayesiyle herkesi etkilemeyi başaran dizinin izleyicilerinden son bölümü kaçıran ya da yeniden izlemek isteyenler 'Camdaki Kız 34. bölüm full izle' gibi araştırmalarına devam ediyor. İşte Kanal D Camdaki Kız 35. bölüm fragmanı ve Camdaki Kız son bölüm izleme ekranı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Camdaki Kız dizisi 10 Mart Perşembe 2022 tarihinde 34. bölümüyle Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluştu. Yönetmenliğini Nadim Güç'ün yaptığı, başrollerinde ise Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun bulunduğu Camdaki Kız'ın bu haftaki  bölümü oldukça sarsıcıydı. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarından televizyonlara aktarılan Camdaki Kız, yayınlanan son bölümde birbirinden önemli anlar yaşandı. Camdaki Kız son bölüm, kesintisiz izlemek isteyenler için yayınlandı. Peki, Kanal D Camdaki Kız 35. bölüm fragmanı ve Camdaki Kız son bölüm izleme ekranı...

Camdaki Kız Son Bölümde Neler Oldu?

Camdaki Kız Son Bölümde Neler Oldu?

Camdaki Kız'ın ekrana gelen son bölümünde bebeğini kaybetme korkusuyla hastaneye götürülen Nalan, kötü haberi doktorundan alır.

Yaşanılan kayıp, hem Koroğlu Ailesi'ni hem de İpekoğlu Ailesi'ni derinden yaralar. Nalan, gözyaşları içinde bebeğinin acısını yaşarken Feride'nin tepkisi için de ayrıca korkar..

Nalan yaşananlardan dolayı çok üzgündür. Hayri, Nalan'a destek olurken yavaş yavaş birbirlerine ısınmaya başlarlar. Rafet ve Feride'nin ise Sedat ile Cana'ya verilecek dersleri vardır..

Sedat, Cana'yla olan ilişkisini her ne kadar gizlemeye çalışsa da Rafet, gerçeği öğrenir. Sedat, babasının öğrendiklerinden habersiz Rafet'i kandırmaya devam eder. Rafet, Sedat için çok büyük bir ceza verecektir..

İçeriğin Devamı Aşağıda

Camdaki Kız Son Bölüm İzle

Camdaki Kız Son Bölüm İzle

Camdaki Kız 34. Bölüm Tek Parça Full İzle

Camdaki Kız 35. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Camdaki Kız 35. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Kanal DCamdaki Kız yeni bölüm fragmanını henüz yayınlanmadı. Camdaki Kız fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın