Görüş Bildir
Haberler
Camdaki Kız'ın 'Pera'sı Leyla Feray Kimdir? Leyla Feray Kaç Yaşında ve Nereli?

Camdaki Kız'ın 'Pera'sı Leyla Feray Kimdir? Leyla Feray Kaç Yaşında ve Nereli?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız senaryosuna bu akşam yeni isimlerin dahil olduğu görüldü. Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Hande Ataizi gibi isimlerin yer aldığı dizi kadrosuna, Pera rolü ile güzel oyuncu Leyla Feray'ın dahil olduğu görüldü. Pera karakterine can veren Leyla Feray'ın hayatına dair detaylar izleyicileri meraklandırdı. Peki Leyla Feray kimdir? Leyla Feray kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kanal D ekranlarında her perşembe izleyicisi ile buluşan Camdaki Kız dizisinin senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu ve Yeşim Aslan kaleme alırken, Nadim Güç ise yönetmen koltuğunda oturmaktadır. Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli romanından uyarlanan dizinin kadrosuna bu akşam yeni bir ismin katıldığı görüldü. Pera rolüyle senaryoya dahil olan Leyla Feray'ın kim olduğuna dair araştırmalar sürüyor. Peki Leyla Feray kimdir? İşte detaylar...

Camdaki Kız 'Pera' Leyla Feray Kimdir?

Camdaki Kız 'Pera' Leyla Feray Kimdir?

Leyla Feray 8 Mayıs 1993 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Feray, Koç Üniversitesi Medya ver Görsel Sanatlar bölümünden mezundur. 

2013 senesinde “Ben Onu Çok Sevdim” dizisiyle profesyonel kariyerine ilk adımını atmış olan Feray, “Paşa Gönlüm” , “Üç Arkadaş”, “Muhteşem Yüzyıl-Kösem” dizilerinde yer alarak kariyerinde önemli başarılar elde etmiştir.

2017 senesinde “Kardeşim Benim-2” filminde “Leyla” karakterinde rol almıştır. 2018 yılında bağımsız kısa Film olan “Aries”te rol almıştır. 2020 senesinde dijital platformun mini belgesel drama dizisi “Rise of Empires: Ottoman”da “Huma Hatun” karakterine can vermiştir.

Feray 2020 yılında ise TRT 1’de yayımlanan “Uyanış Büyük Selçuklu” dizisinde “Gevher Hatun” karakterini canlandırmıştır. Feray ayrıca İkimizin Sırrı dizisinde Neva karakterini de oynamıştır.

Leyla Feray'ın Sevgilisi Kimdir?

Leyla Feray'ın Sevgilisi Kimdir?

Leyla Feray uzun bir süredir kendisi gibi oyuncu olan Serhat Teoman ile aşk yaşamaktadır.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın