Görüş Bildir
Haberler
TV
Camdaki Kız Dizisine Bomba İsim! Rafet Koroğlu'nun İlk ve Tek Aşkı Olacak...

Camdaki Kız Dizisine Bomba İsim! Rafet Koroğlu'nun İlk ve Tek Aşkı Olacak...

Müge Kakşi
14.02.2022 - 20:57

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız tüm hızıyla ekranlara devam ediyor. Perşembe akşamları izleyici karşısına çıkan dizinin başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu gibi başarılı isimler var. İddiaya göre dizide geleneksel bir aile babası olan Rafet karakterinin ilk ve tek aşkı ortaya çıkıyor. İzleyiciye adeta şok yaşatacak yeni oyuncu ise belli oldu. İşte Camdaki Kız Rafet'in aşkına hayat verecek o oyuncu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ünlü psikiyatrist Gülseren Buğdaycıoğlu'nun kitabından uyarlanan popüler dizi Camdaki Kız şaşırtmaya devam ediyor. Son zamanlarda dizide yaşanan heyecan dolu sahneler izleyiciyi ekranlara kilitlerken gelen bir habere göre herkes çok şaşıracak. Dizide Rafet Koroğlu karakterinin ilk ve tek aşkı ortaya çıkıyor. Başarılı oyuncu Tamer Levent'in aşkına hayat verecek usta isim ise belli oldu. İşte detaylar...

Camdaki Kız'a Usta Oyuncu Dahil Oluyor

Camdaki Kız'a Usta Oyuncu Dahil Oluyor

TV100'den gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Nadim Güç’ün yönetmen koltuğuna oturduğu diziye usta bir oyuncu katılacak.

OGM Pictures imzalı dizide ailenin sert mizaçlı babası Rafet Koroğlu’nun (Tamer Levent) eski defterleri açılıyor. Koroğlu’nun ilk ve tek aşkı ortaya çıkıyor.

Camdaki Kız’daki dengeleri değiştirecek olan bu rolü de usta oyuncu Laçin Ceylan canlandıracak. Ceylan eğitmen kimliğiyle de sektörün saygın oyuncuları arasında yer alıyor.

İlgili Haber

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın