Görüş Bildir
Haberler
Call Of Duty Infinite Warfare Çıkış Videosu Yayınlandı!

Call Of Duty Infinite Warfare Çıkış Videosu Yayınlandı!

wepteknotek
19.10.2016 - 01:47

Call Of Duty Infinite Warfare Çıkış Videosu Yayınlandı!

AnasayfaOyun Call Of Duty Infinite Warfare çıkış videosu yayınlandı!

Bu yıl piyasaya çıkacak önemli oyunlardan biri olan Call Of Duty Infinite Warfare için çıkış videosu yayınlandı. İşte bu günkü oyun haberimizde Call Of Duty Infinite Warfare’nin çıkış videosu!

Bu sene raflarda yerini alacak Call Of Duty serisinin, Call Of Duty Infinite Warfare ‘in satışa çıkmasına daha zaman olsada oyunun çıkış videosu yayınlandı.

Genel olarak oyun çıkış videosu oyunun satışa çıkmasından birkaç gün önce yayınlanırken Activision, Infinite Warfare için farklılık yapmış gibi görünüyor.

Infinite Warfere’İn oyun kurgusunu biraz aydınlatan çıkış videosu, beklenen oyun içi görüntüleri tam olarak maalesef sunmuyor.

Activision’ın, aldığı kötü yorumlardan dolayı Infinite Warfare ‘ın başarısına gerektiğince ihtiyacı var.

Sonuç olarak Activision ‘ın Infinite Warfare’nin çıkış videosunu daha erken sunarak oyun tutkunlarının kötü algısını yok etmeye çalıştığını söylememiz yanlış olmaz.

Ayrıca bugünden itibaren Call of Duty Infinite Warfare’i ön sipariş yoluyla satın alan Playstation 4 kullanıcıları ilk beta testine katılma hakkına sahipken, Xbox On e kullanıcılarının’da önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek olan ikinci multiplayer beta testine katılma imkanı olacağını da belirtelim.

Kaynak: http://www.wepteknotek.com/call-of-du...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın