Görüş Bildir
Haberler
Call of Duty Black Ops 2

Call of Duty Black Ops 2

24.03.2014 - 17:19 Son Güncelleme: 24.03.2014 - 18:05

Call of Duty Black Ops 2

Call of Duty Black Ops 2, 2012 yılında, Treyarch tarafından geliştirilip Activision tarafından yayınlanan FPS oyunudur. Ekim 2012′de birçok platformda oyuncular için hizmete sunulmuştur.

Black Ops 2, Call of Duty serisi içinde, hikayesini, gelişmiş silah teknolojisi ve farklı modlarla sunan ilk oyun olma özelliğini taşıyor. Oyunun ayrıca 3D özelliği de bulunuyor.

Single Player bölümü, birbirine bağlı iki hikaye üzerinden yürüyor. İlk hikaye Soğuk Savaş’ın son yıllarını, ikinci hikaye ise 2025 yılında olan 2. Soğuk Savaş’ı konu alıyor. İlk hikayenin baş rolündeki karakterimiz Alex Mason, Nikaragualı terörist Raul Menendez’e karşı. Hikayenin ikinci kısmında ise kahramanımız Alex Mason’ın oğlu…

Black Ops oyunu olası sonlardan oluşuyor. Olası sonlar, oyun boyunca tamamlanmış görevlere ve alınmış kararlara bağlı şekilde değişiyor. Oyuncular, oyunu bir kez tamamladıktan sonra, oyunun yapımcıları onlar için kuralları olmayan özel sonları bulunan bölüm hazırlamışlar.

Black Ops 2, hikayenin ayrıntısının giderek arttığı ilk Call of Duty oyunu olma özelliğine sahip. Oyuncunun mevcut seçimi yukarıda da belirttiğimiz gibi hikayeyi doğrudan etkiliyor. “Strike Forces” olarak bilinen bu özellik 2025 hikayesinde görülüyor.

Kaynak: http://www.oyunhafizasi.com/call-of-d...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın