Görüş Bildir
Haberler
Call of Duty: Black Ops 3 İçin Yeni Bir Video

Call of Duty: Black Ops 3 İçin Yeni Bir Video

ATKN
24.04.2015 - 09:58

Geçtiğimiz haftalarda kısa bir fragman ile duyurulan yeni Call of Duty oyunu Black Ops 3 adına hikaye moduna dair ipuçları bulunduran bir video yayınlandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

FPS oyunları arasında kuşkusuz ayrı bir yere sahip olan Call of Dutyserisinin 13. ve merakla beklenen yeni oyunu Black Ops 3'e dair yeni bir video yayınlandı. 

Videoda karşımıza çıkan diyaloglar ve görüntülerden yola çıktığımızda yeni oyunun bizleri yine modern bir savaşa konuk edeceğini görüyoruz. Ayrıca diyaloglarda geçen insanların teknoloji kontrol edemediği cümlesi üzerine, akıllara bu sefer ki oyunda düşmanlarımız acaba teknolojik robotlar mı olacağı sorusu geliyor.

Geçtiğimiz haftalarda kısa bir giriş videosu ile ortaya çıkan Black Ops 3'ün, hala Activision tarafından resmi olarak duyurulmamasına rağmen bir sonraki COD oyunu olacağıne kesin gözle bakılıyor. Ortaya çıkan videolarda Black Ops yazı fontuna sahip 3 logosu ve oyunun Treyarch tarafından geliştirildiği de göz önünde bulundurulduğuna geriye kalan tek şey Activision'un yapacağı bir açıklama.

26 Nisan tarihinde yapılacak bir basın konferansıyla duyurulacak olan yeniCall of Duty oyununa dair ilk detaylar ve ekran görüntüleri de etkinlikten beraberinde gelecek.

ShiftDelete.Net

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0