Görüş Bildir
Haberler
Çalışanların Performans ve Yeteneklerini Raporlamanıza Yardımcı Olacak 10 Uygulama ve Site

etiket Çalışanların Performans ve Yeteneklerini Raporlamanıza Yardımcı Olacak 10 Uygulama ve Site

Merlot Vinho
13.10.2023 - 14:03

Modern iş dünyasında çalışanların uzaktan, hibrit veya ofisten çalışıyor olması performans analiz ve takip sistemlerinin kullanımını daha da önemli hale getirmiş durumda. Artık gerek yeni şube açılımlarında gerek departman için geliştirmelerde, iş verenlerin ilk baktığı şeylerden biri çalışan yetenekleri. 

Siz de çalışan yetenek ve performans ölçümlerinde akıllı araçlara gereksinim duyuyorsanız bu içerikten faydalanabilirsiniz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Google Sheets / Excel

1. Google Sheets / Excel

Google Sheets ve Excel dünya üzerinde en çok kullanılan profesyonel yazılımlar arasında yer alır. Türkiye'de de sıklıkla tercih edilen bu iki program hem farklı sisteme kolay entegre olması hem de özel komutlarla geniş iş departmanlarına uyum sağlaması sebebiyle çalışan performans takibinde de sahip olabileceğiniz en etkili çözümlerden biri haline dönüşebilir. Özel tablolar ve şablonlar üzerinden çalışan gelişimini takip edebileceğiniz, iş birliğini artıran verimli şemalar çıkarabilir ve performans hesaplamaları yapabilirsiniz.

2. Trakstar

2. Trakstar

Çalışan motivasyonuna odaklanan Trakstar, özellikle çalışan yeteneklerini artırmak ve eksikliklerini tespit etmek için kullanılan bir yazılım. Bu nedenle dünya lideri pek çok marka tarafından aktif olarak kullanılıyor. Yerinde değerlendirme raporları ile doğrudan performans artırımını hedefleyen Trakstar sayesinde çalışanların 100'den fazla yetkinliğini ölçebilir, yeni iş rollerini planlayabilir ve otomatik raporlamalar yaparak iş verimini yükseltebilirsiniz. Ayrıca uygulamanın kendi içindeki eğitim platformundan faydalanarak çalışanların güçsüz taraflarını geliştirmeyi de deneyebilirsiniz.

3. Sorwe

3. Sorwe

Her şirketin kendine özel çalışma ortamı geliştirmesine izin veren Sorwe, Türkçe arayüzü ile şirket içi iletişim ve performans takibi için tercih edilen popüler bir yazılım. Kullanımı kolay platformu üzerinden çok gelişmiş araçlar sunan bu yazılım ile bütün çalışanlarınızı bütüncül bir sisteme entegre ederek iş birliğini ve koordinasyonu artırabilirsiniz. Çalışan memnuniyeti ve ortak başarı için geri bildirim panelini takip edebilir, çeşitli takdir ve ödüllendirme sistemlerini kullanarak şirket genelinde motivasyon artırımı sağlayabilirsiniz.

4. PerformYard

4. PerformYard

İş dünyasının bir diğer popüler uygulaması olan PerformYard, eğer çalışanların kendi hedeflerine ulaşmasını istiyorsanız tercih edebileceğiniz bir alternatif. Kolay entegrasyon ve kullanım özellikleri ile öne çıkan bu yazılım, ekip üyelerine dair detaylı değerlendirme formları yayınlayarak işteki ilerleme süreçlerini yakından takip etmeye yarıyor. Hazırladığı raporları aynı anda yöneticilere, insan kaynaklarına ve çalışanlara ulaştıran yazılım, bu sayede hedef takibi ve öz değerlendirme gibi konularda etkili bir yol oynuyor.

5. Eden

5. Eden

Orta ölçekli kuruluşlar için en ideal çalışan performans değerleme platformlarından olan Eden, iş yeri performans yönetimini fazlasıyla kolaylaştıran bir arayüze sahip. Bu nedenle sürdürülebilir başarı hedefleyen ve büyüme potansiyeli olan şirketlerin temel tercihleri arasında. Çalışanlara dair derinlemesine analizleri rahatsız etmeden ve işleri bölmeden paylaşması ise yazılımın öne çıkan avantajlarından. Dolayısıyla öz değerlendirme, çalışan yorumları ve canlı veya geçmiş yorumlar arıyorsanız bu yalın uygulamaya göz atabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Lattice

6. Lattice

Lattice; Slack, Zenefits, Microsoft Teams ve Okta gibi iş dünyasından profesyonellerin sık sık kullandığı pek çok çözüme kolay entegre olması ile öne çıkan bir performans ölçüm yazılımı. Ekip üyelerinin farklı platformlar arası ilişki kapasitesini maksimuma çıkaran program, hem oldukça kolay bir kullanıma sahip hem de geri bildirim konusunda son derece başarılı. Çok sayıda veri taraması sayesinde belirlenen hedefleri gerçekleştirmeye yarayan bu profesyonel uygulamayı kolayca kendi iş biçiminize adapte edebilirsiniz.

7. Bamboo HR

7. Bamboo HR

Bamboo HR dünyada ve Türkiye'den profesyonellerin tercih ettiği ödüllü bir insan kaynakları yönetim modülü. Kullanıcı dostu arayüzü ve etkili analiz şablonları ile işe alımdan terfiye kadar bütün iş süreçlerine dahil olan Bamboo HR, birkaç tıkla farklı departmanları kontrol etmeye yarıyor. Detaylı performans ölçümlerine ve geri bildirimlere ek olarak ödeme planları, iş takibi ve müşteri randevuları gibi sayısız alanda hız kazandıran çözümler arıyorsanız Bamboo HR yazılımını kesinlikle tercih edebilirsiniz.

8. Performia

8. Performia

Türkiye'deki en başarılı işe alım platformlarından olan Performia, işletmelere birçok alanda çözüm sunan bir yönetim uygulaması. Şirketler için en üretken adayları bulmaya yarayan platform gerçek zamanlı verileri kullanarak iş başvurularının detaylı şekilde incelenmesini sağlıyor. Böylece şirketlere, temel hedefleri doğrultusunda en başarılı ve verimli takımı kurma avantajı sunuyor. Performia'nın zengin araç menüsü üzerinden iş başvurularını daha verimli yönetebilir, hayal ekibiniz hakkında detaylı veri toplayabilir ve müşterilerin sizin hakkınızda ne dediğini anlık olarak öğrenebilirsiniz.

9. Hubspot

9. Hubspot

Bir performans ölçüm arayüzünden çok daha fazlasını sunan Hubspot; pazarlama, satış, içerik yönetimi, müşteri hizmetleri, ticaret ve operasyonlar olmak üzere 6 ana birime ayrılıyor. Her biri kendi içinde farklı avantaj sunan bu birimler, iş yerindeki bütün adımların yakından takibini sağlayarak başarı şansını artırıyor. Ekip koordinasyonuna ek olarak derinlikli analizler kullanarak takım üyelerine dair yerinde tespitler yapan yazılım, dünya genelinde sayısız ofisin en güvenilir aracı olarak hizmet veriyor. Dolayısıyla performans ölçümünü müşteri yönetimi gibi daha bütüncül bir yaklaşımla ele almak isterseniz, Hubspot'un farklı planlarından birini tercih edebilirsiniz.

10. Zavvy

10. Zavvy

İnsan etkinleştirme platformu olarak bilinen Zavvy, yapay zeka destekli güçlü araçları ile büyüme hedefi olan küçük ve orta ölçekli işletmeler için en ideal alternatiflerden biri. Çalışanların ve dolayısıyla şirketlerin gerçek potansiyelini ortaya çıkarmasına yardımcı olan Zavvy, iş yerindeki iletişimi, bağlılığı ve başarıyı doğru şekilde yönetmenizi sağlıyor. Böylece çalışanları zamanında yönlendirerek, geliştirerek ve görevlendirerek iş yeri adına doğru hamleleri yapmanızı ve hızla büyümenizi mümkün kılıyor. Hepsi bir arada ve verimli bir araç kiti için Zavvy'nin değişen planlarını inceleyebilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın