Görüş Bildir
Haberler
Çalışan iPhone 6 Görüntülendi

Çalışan iPhone 6 Görüntülendi

Oktay Yılmaz
07.09.2014 - 14:41 Son Güncelleme: 07.09.2014 - 18:41
İçeriğin Devamı Aşağıda

iPhone 6 bu sefer açık ve çalışır biçimde görüntülendi.

Merakla beklenen Apple'ın yeni telefonu iPhone 6'ya sayılı günler kala farklı kaynaklardan sızıntılar gelmeye devam ediyor. En son Çin kaynaklı bir site olan cnBeta 4.7' lik iPhone 6 ya ait olduğu iddaa edilen görüntüler paylaştı. iPhone 5S ile yanyana fotoğraflanan iPhone 6'nın daha uzun ve geniş olduğunu görüyoruz. Ayrıca iOS ekranına bir yeni sekme daha eklenerek bir sayfada 6 sıra uygulama gösterilebiliyor. PassBook uygulaması üzerinde yeni bir kırmızı şerit eklenmiş olması Apple'ın bir süredir üzerinde çalıştığı yeni bir mobil ödeme sisteminin habercisi olabilir.

Arka tarafa baktığımızda ise dışarı çıkıntılı kamera yenilenmiş LED flaş ve yuvarlatılmış yeni kasa tasarımını görüyoruz. Gümüş, Uzay Grisi ve Altın Sarısı olmak üzere 3 farklı renk ile geleceğini hatırlatalım.

Fotoğraflarla yetinmeyen kişiler aynı zamanda çalıştığını göstermek için bazı videolar paylaşmış. Bunun bir prototip mi yoksa final sürümü mü olduğunu 9 Eylül akşamı saat 20.00'da hep beraber öğreneceğiz. Altta sızıntı ile ilgili videoları bulabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0