Görüş Bildir
Haberler
Çakıcı'dan Kılıçdaroğlu'na Bir Mektup Daha: 'Sende Beni Öldürtecek Yürek Var mı Bay Kemal?'

Çakıcı'dan Kılıçdaroğlu'na Bir Mektup Daha: 'Sende Beni Öldürtecek Yürek Var mı Bay Kemal?'

Alaattin Çakıcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik hakaret ve tehdit mektuplarına devam etti. Çakıcı 'Boş konuşacağına sende beni öldürtecek yürek var mı Bay Kemal' ifadesini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na iki kez hakaret ve tehditte bulunan organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı bir kez daha mektup yazdı. 

Çakıcı, Kılıçdaroğlu'na yazdığı üçüncü mektupta şunları yazdı:

'FOX TV'de Sayın Kılıçdaroğlu Şahsım ile ilgili yine birşeyler zırvalamış. Bu Ülkede doğrudan konuşanın kendisi olduğunu bu sebeple hedef alındığını söylüyor, Evet Konuşuyor ama Bölücülerin ağzıyla konuşuyor.  Mafya bozuntusu 5 Paralık adam.

Pkk ya, silahlı terör örgütlerine, Batıya ve üst akıla hizmet eden Kemal Kiliçdaroğlu, Bu Millet Senin Kaç Paralık adam olduğunu zeten biliyor. Sen bunu biliyormusun ? Devleti ağzına alıyorsun, iktidar olmaya talipsin. Neden sürekli olarak pkk, silahlı terör örgütlerini ve fetöcüleri savunuyorsun?

Ülkeni niye Batılı ülkelere ve ABD' ne şikayet ediyorsun. Adamlik parayla ölçülmez. Bu millet herşeyi biliyor. Sana daha evvel söyleyeceğimi söyledim. İnsanlara hakaret etme ve küçük görme hakkını kendinde görüyorsun. Birisi sana konuştuğu zaman ona buna neden pislik atıyorsun. Bir sürü işbirliği yaptığın terör örgütleri var, Boş konuşacağına sende beni öldürtecek yürek varmı bay Kemal. Bu zorlu süreçte provakatörlük yapacağına Devleti yönetenleri rahat bırak. Sende akıl olsa kendini bu kadar küçültmezsin, ama devlet düşmanlarıyla iş birliği yapan kişide akıl ne gezer.

Zaten kardeşin bile söylüyor 'AKLİ SAĞLIK SORUNLARI VAR' diye. Dengesiz konuşmalarınla sürekli Devlete zarar vermektesin. Git kendini tedavi ettir. Allah'a iman etmişsen Allah seni islah etsin.'

Neler olmuştu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
173
93
40
15
11
7
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
atalay r

yürek adam öldürmekle mi oluyor kahpe seni.

Yasin Taş

okuyup gülüyorum yorumlara ne kadar çok klavye delikanlısı var sosyal medya da harbiden kemiksizsiniz be olm

Barney

niye öldürsün aq herkes senin gibi katil pislik mi? daha türkçe yazamıyo bok beyin. seni öldürmek sana mükafat olur koçum. seni yeniden hakettiğin yere kapat... Devamını Gör

Samoa Tiger

Bunun ergen atarları sıktı artık memleket mafya bozuntularının ergen atarlarını gündem yapacak kadar muz cumhuriyeti haline dönüşmüş. Muhalefet partisi genel... Devamını Gör