Görüş Bildir
Haberler
Çağlar Ökten Kimdir? Seda Sayan'ın Eşi Çağlar Ökten Nereli ve Kaç Yaşında?

Çağlar Ökten Kimdir? Seda Sayan'ın Eşi Çağlar Ökten Nereli ve Kaç Yaşında?

Dün gece nikah masasına oturan Seda Sayan ve Çağlar Ökten sürpriz bir şekilde evlendi. 7 Mayıs'ta Prag'da evlenmesi planlanan çift, Seda Sayan'ın ekibinde yaşanan vize sorunları nedeniyle İstanbul'da nikah masasına oturdular Magazin gündemine bomba gibi düşen bu evlilik, gündemi en çok meşgul eden konuların başında yer alıyor. Sayan'ın kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile hayatlarını birleştirmesiyle, Çağlar Ökten'in hayatı merak ediliyor. Seda Sayan'ın hayranları 'Seda Sayan'ın Çağlar Ökten kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?' gibi soruları sorgulamaya başladı. Peki, Çağlar Ökten kimdir? Seda Sayan'ın eşi Çağlar Ökten nereli ve kaç yaşında? İşte Ökten'in hayatına dair merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seda Sayan ve Çağlar Ökten, dün akşam Beşiktaş'ın nikah memuru Osman Kurtoğlu'nun gerçekleştirdiği nikah ile dünya evine girdi.  Ünlü şarkıcı Seda Sayan'ın yedinci kez nikah masasına oturması magazin gündeminde adeta bomba etkisi yarattı. Peki, Çağlar Ökten kimdir? Seda Sayan'ın eşi Çağlar Ökten nereli ve kaç yaşında?

Çağlar Ökten Kimdir?

Çağlar Ökten Kimdir?

Çağlar Ökten, 21 Haziran 1987 tarihinde Mersin'in Tarsus ilçesinde doğdu. Babası elektrik teknisyeni, annesi ev hanımı olan Ökten, çocukluğundan beri müzikle iç içe yaşıyor.

7 yaşından beri şarkı söylediğini söyleyen Ökten, okul gösterileriyle başladığı tiyatro kariyerine dayısının işlettiği bir düğün salonuyla devam etti. İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu olan Ökten, Sayan'ın bir televizyon programında solisttir.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
5
5
3
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın