Görüş Bildir
Haberler
Çağla Büyükakçay'ın Şampiyonluğunda Fatih Terim'in de Parmağı Var

Çağla Büyükakçay'ın Şampiyonluğunda Fatih Terim'in de Parmağı Var

İstanbul Cup'ta şampiyon olarak tarihteki ilk WTA tekler şampiyonluğumuzu getiren Çağla Büyükakçay, Fatih Terim'den de tavsiyeler aldığını ifade etti. Şampiyonluktan önce de Fatih Terim ile görüştüğünü söyleyen Büyükakçay, 'Tenis, futbol fark etmez. Bu işin mental yanı var. Bana ne tavsiye edersiniz?' şeklinde Fatih Terim'den yardım aldığını belirtti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Cup'ta şampiyon olarak büyük bir zafer elde eden Çağla Büyükakçay, şampiyonluğa giden süreci anlattı. Başarılı tenisçi, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'den de tavsiye aldığını söyledi.

İşte Çağla Büyükakçay'ın açıklamaları;

'Şampiyonluk sonrası tanıdığım tanımadığım birçok ünlü isimden tebrik aldım. Arda Turan'ın paylaşımını çok beğendim. Hülya Avşar bizzat aradı, Fatih Terim aradı. Fatih hocam beni zaten takip ediyor, şampiyonluktan önce de görüşüyorduk. 'Kızım çok duygulandım. Mutlu olduk' dedi. Hocama daha önce, 'Tenis, futbol fark etmez. Bu işin mental yanı var. Bana ne tavsiye edersiniz' diye sormuştum. Yanına gitmiştik. Ziyaret etmiştik. İkimiz de Adanalıyız, kan çekiyor. Finalden sonra inanılmaz bir duygu boşalması yaşadım. Her gün bir şeylerle mücadele ettiğim bir hafta oldu. O yüzden eve girdikten sonra ilk gece ağlamadım. Çünkü hâlâ şoktaydım, 'Ne yaşadık biz' diye düşünüyordum. Neler olduğunu gelen mesajlardan ve televizyonda başarılarımdan bahsedilmesiyle anladım, Orada 'Dank' etti ve annemle beraber ağladık.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın