Görüş Bildir
Haberler
Çağan Irmak Yeni Filminin Çekimlerine Başladı

Çağan Irmak Yeni Filminin Çekimlerine Başladı

Çağan Irmak, Sait Faik Edebiyat Ödüllü yazar Mahir Ünsal Eriş’in aynı adlı hikâyesinden uyarlama Benim Adım Feridun filminin çekimlerine bu hafta başladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Babam ve Oğlum, Dedemin İnsanları gibi filmleriyle tanınan Çağan Irmak yeni filminin çekimlerine başladığını Instagram hesabından duyurdu. 

Irmak, hem yazıp hem de yönettiği ‘Benim Adım Feridun’ filminin setinden bir fotoğraf karesini film ekibiyle birlikte okuma provasının ardından paylaştı.

Irmak, “Doğum günüm yeni filmim ‘Benim adım Feridun’ için de doğum günü oldu sayılır. Okuma provamızla ilk adımı attık. Umarız gülümsetir ve mutlu ederiz. Varlığınız, dostluğunuz ve yarenliğiniz için teşekkürler.” notunu düştü.

TAFF yapımcılığındaki Benim Adım Feridun filminin kadrosunda Halil Sezai, Büşra Pekin, Tarık Pabuçcuoğlu, Suzan Aksoy, Güngör Bayrak, Kadriye Kenter, Defne Yalnız ve Özge Borak yer alıyor.

Film, aşk acısını unutmaya çalışırken, kendini önce bir düğünde sonra yeni bir aşkın içinde bulan birinin öyküsünü anlatacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Demet Akbağ’ın başrolünü oynadığı son Çağan Irmak filmi Nadide Hayat, geçtiğimiz yıl Aralık ayında gösterim girmişti. Filmi 768 bin 254 kişi izlemişti.

Milliyet & Film Hafızası

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın