Görüş Bildir
Haberler
Büyük İkramiyeyi Kazanırsan Yapacağın İlk İşi Tahmin Ediyoruz!

etiket Büyük İkramiyeyi Kazanırsan Yapacağın İlk İşi Tahmin Ediyoruz!

Nsycl
19.12.2016 - 18:19

Hepimiz en büyük hayali değil mi? Durduk yere gelen bir ton para! 'Kazandın diyelim, ilk ne yapardın?' sorusunun cevabı da bizde saklı!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Aralarından en çok hangisine değer verirsin?

2. Ailende hiç gerçekten çok zengin biri var mı?

3. Hangisiyle kanka olmak isterdin peki?

4. Bir araba seç!

5. Zengin kurgusal karakterlerden birini seç şimdi de!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kendine lüks bir spor seçmeni istiyoruz!

7. Bir ev seç!

8. Son sorumuz. Para o kadar önemli mi sence?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Derhal ülkeyi terkedip tropikal bir adaya taşınacaksın!

Parayı bulduğun an ilk yapacağın şey ülkeyi terketmek olacak! Ülken kötü olduğundan falan değil kesinlikle! Yeni bir başlangıç için en doğrusunun bu olduğuna inanmak ve sahte insanlarla uğraşmak yerine bunu yapmak mantıklı geldiği için. Tabii gelip eşini dostunu ziyarete gelmeyeceksin demek değil bu. Bayramlarda falan gelirsin :)

Birkaç yıl içinde bütün parayı çarçur edeceksin!

Bir kere para harcamayı seviyorsun. Lüksü seviyorsun. Bu da kimseyi ilgilendirmez! Kazandığın paranı nasıl çarçur ettiğin de kimseyi ilgilendirmez! Yani tabii birazcık yatırım yapsan iyiydi ama, KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ. Ama yine de biraz ayır bak yazık günah.

Çok sakin bir yerden ev alıp kafa dinleyeceksin!

Kazandığın para resmen kafa dinlemeni kolaylaştıran bir şey. Lüksmüş, pahalı arabalarmış, şişesi bilmem kaç para içkilermiş hiiiiiç umrunda değil. Ailenle, sakin ve güzel müstakil evinde, huzurla kahveni yudumlamak senin için yeter de artar bile. E bunun için de bir miktar para gerektiğini düşünürsek, hızlıca bunu çözmüş olman baya iyi olurdu.

İstediğin işlere yatırım yapıp iyi bir iş adamı olacaksın!

Büyük ikramiyeyi kazanmak hiç çalışmayacağın değil, aksine daha çok çalışacağın anlamına geliyor bile olabilir! Sen hayalleri olan, vizyon sahibi bir insansın. Kafanda kurduğun iş fikirleri, yeni girişimler, işte hepsi için gerekli parayı böyle bulup çok daha zengin olacaksın, eminiz! Yani tabii büyük ikramiyeyi kazanırsan.

Gayrimenkul zengini olacaksın!

Garantici olmak senin karşılığın resmen. Paranın uçup giden bir şey olduğunun farkındasın ve kendini garantiye almak için en mantıklı seçeneğin gayrimenkul olduğuna inanıyorsun. Oradan gelen paralarla yaşamayı devam ettirip, geri kalanlarla belki risk alır iş kurar, belki dünyayı gezersin, kim bilir?

Kendini hayır işlerine vereceksin!

Senin parada pulda gözün yok ki! Paranın alım gücünden çok yaptırım gücünü kullanacak ve insanları mutlu etme yolunda büyük işler yapacaksın! Kendini güzel bir noktaya aldıktan sonra ihtiyacı olan insanların mutluluğundan başka ne tatmin edebilir ki seni? Sadece kendine ya da karşı tarafa değil resmen dünyaya yatırım yapıyorsun ve kendinle gurur duymalısın. Yani büyük ikramiyeyi kazanırsan duymalısın. Aslında her zaman kendinle gurur duymalısın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
635
262
226
157
58
44
42
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Öykü Baylan

Parayı bulduğun an ilk yapacağın şey ülkeyi terketmek olacak! İNANILMAZ DOĞRU BİLDİ !!!!! Zaten bir an önce İngiltere'ye gidersem harika olacak..

Sude Rumeysa Şahin

Derhal ülkeyi terkedip tropikal bir adaya taşınacaksın! 1. Ülkemi asla bırakmam ülke ne kadar kötü olursa olsun burası benim ülkem. Ancak bir amacım varsa ve... Devamını Gör

Pinklove

Derhal ülkeyi terkedip tropikal bir adaya taşınacaksın! aaa valla bildiniz