Görüş Bildir
Haberler
Bursaspor, Tom De Sutter ile 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Bursaspor, Tom De Sutter ile 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Enver K.
28.08.2015 - 16:10

Bursaspor'un Belçikalı forvet oyuncusu Tom De Sutter Bursaspor'un Özlüce Tesislerinde düzenlenen tören ile kendisini Bursasporlu yapan imzayı attı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İmza töreninde Bursaspor'un Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman ve Mali Asbaşkanı Kemal Güler katıldı.

Futbol Şube Sorumlumuz Necmettin Kocaman yaptığı açıklamada transferde büyük emeği olan Mali Asbaşkanımız Kemal Güler’e teşekkür etti. Kocaman sözlerini şöyle sürdürdü; “ Bu transferde çok büyük emeği olan, günlerce Belçika’da kalan Mali Asbaşkanımız Kemal Güler’e teşekkür ediyorum.  İki akşam önce Manchester United maçında forma giyen ve ardından Bursa’ya gelen De Sutter’e hoş geldin diyoruz. De Sutter’i Club Brugge kulübünden 3 yıllığına kadromuza katıyoruz. 18 kez Belçika Mili takımında görev alan Sutter inanıyoruz ki takımımızda lider karakterli bir oyuncu olarak öne çıkacaktır. Sutter’in kulübümüze ve camiamıza yakıştığından şüphemiz yok. Sutter hayırlı uğurlu olsun” dedi.  

Mali Asbaşkanımız Kemal Güler ise “Yönetim Kurulu olarak transferleri gerçekleştiriyoruz. Transferlerimiz Türkiye’de çok ses getirdi. Bu transferlerin sonucunda Yönetim Kurulu olarak görevimizi yaptığımızı düşünüyoruz. Siz bu takımın arkasında olduğunuz sürece inanın iyi yerlerde olacaktır. Sizleri takımımızı desteklemeye davet ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.  

TOM DE SUTTER: “HAYATIMDA BÖYLE BİR ATMOSFER GÖRMEDİM”

Yeni golcü oyuncumuz Tom De Sutter taraftarların ilgisinden oldukça memnun kaldığını belirterek konuşmasına Türkçe “Merhaba Bursa” diyerek başladı.

De Sutter imza töreninde şu açıklamayı yaptı: “ Öncelikle her yaştan taraftarımızı burada görmek ve bu şekilde tezahüratlarla karşılanmak bana büyük mutluluk verdi. Hayatımda hiç böyle bir şey ile karşılaşmamıştım. Bu benim için gerçekten çok özel bir gün.  Kulübümüze çok teşekkür etmek istiyorum. İyi bir sezon geçireceğimi düşünüyorum belki 5 sezon önceki gibi yeniden şampiyon olabiliriz” dedi.  

Sutter, “Yalnızca iki gün takımla çalışma fırsatı buldum. Çok güzel bir tesisimiz var. İyi bir takımız. Takımla yalnızca iki antrenman yapabildim. Uyum sağlamak için elimden gelenin en iyisi yapacağım. Takım arkadaşlarımın da bu uyum sürecimde bana yardımcı olacaklardır. Potansiyeli olan bir takımız. Sezon sonu için atacağım gol için genelde konuşmam. Kendi hedefimden çok takımın hedefi benim için önemlidir. Sezon sonunda ilk 4 veya daha üst sıralarda olmak için mücadele edeceğiz ” dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0