Görüş Bildir
Haberler
Deplasman Kabusu Sürüyor! Bursaspor 1-1 Galatasaray

Deplasman Kabusu Sürüyor! Bursaspor 1-1 Galatasaray

Mustafa Boztepe
29.04.2016 - 18:43 Son Güncelleme: 29.04.2016 - 22:03

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Bursaspor, Galatasaray'ı konuk etti. 35. dakikada Tomas Sivok'un attığı golle öne geçen Bursaspor'u Galatasaray 50. dakikada Olcan Adın'la yakaladı. İki takım adına da net pozisyonların olduğu maçta başka gol olmayınca takımlar sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı. Bu skorla Galatasaray 45 puana yükselirken Bursaspor da 39 puan oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Bursaspor, Galatasaray’ı konuk etti. 

Tomas Sivok’un 35. dakikada attığı golle 1-0 öne geçen Bursaspor 50. dakikada Olcan Adın’ın golüne engel olamadı. Skor 1-1’e geldikten sonra iki takım da net pozisyonlardan yararlanamadı. 1-1 sona eren maçın ardından iki takım puanları paylaştı. 

Bu skorla Galatasaray puanını 45’e, Bursaspor ise 39’a yükseltti. UEFA Avrupa Ligi’nde ön eleme oynayabilmek için ligi 4. sırada bitirmek isteyen Galatasaray, bu puan kaybıyla beraber işini zora soktu. 

Ligin 32. haftasında Galatasaray Beşiktaş’la mücadele edecek. Bursaspor ise Osmanlıspor ile oynayacak.

Hamza Hamzaoğlu ve Jan Olde Riekerink'in maç sonrası açıklamaları

Podolski ve Yasin Birbirine Giriyordu

Podolski ve Yasin Birbirine Giriyordu

Maçın 79. dakikasında Galatasaraylı futbolcular Podolski ve Yasin az kalsın birbirine giriyordu. Gelişen Galatasaray kontratağında Yasin Öztekin, topu müsait durumda bulunan Podolski’ye vermeyerek kaleyi denedi ancak top auta gitti.

Bunun üzerine Podolski, yerde yatan Yasin’in yanına giderek büyük tepki gösterdi.

Yasin de ayağa kalkıp Podolski’nin üzerine yürümeye başladı ama hakem Fırat Aydınus araya girerek aynı takım oyuncularının kavga etmelerini önledi, iki futbolcuyu da yatıştırdı.

Galatasaray'ın Deplasman Kabusu Sürüyor

Galatasaray'ın Deplasman Kabusu Sürüyor
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bursaspor karşısında bu sezondaki 61. golünü atan sarı kırmızılılar, şampiyon olduğu 2014/2015 sezonunu 34 hafta sonunda 60 golle tamamlamıştı. Ancak Galatasaray bu sezon 31 maçta 47 gol yiyerek savunmada iyi bir görüntü vermedi.

Öte yandan bu sezon deplasmanlarda başarısız bir grafik çizen Galatasaray, ligde oynadığı son 12 deplasman maçında galibiyet alamadı. Başka bir deyişle Galatasaray, ligde 3 Ekim 2015'ten beri deplasmanda kazanamıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın