Görüş Bildir
Haberler
Bursaspor'dan Stoch ve Kweuke Açıklaması

Bursaspor'dan Stoch ve Kweuke Açıklaması

Enver K.
19.08.2015 - 17:48
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Stoch'un dışında alternatifleri olduğunu ifade ederek, Çaykur Rizespor'da kadro dışı kalan Kweuke'nin transferinin söz konusu olmadığını söyledi.

Bursastore’un şubesinin açılışında konuşan Recep Bölükbaşı, transferlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Kweuke transferinin söz konusu olmadığını ifade eden Bölükbaşı, “Biz her zaman alacağımız oyuncunun mevkisi ne olursa olsun alternatifli çalışıyoruz. Kweuke de bizim transfer listemizdeydi. Ben şunu rahatlıkla söyleyebilirim; başkanla görüşmeden bir futbolcuyla görüşmem. Bizim bu futbolcuyla herhangi bir görüşmemiz söz konusu değil. Ancak Sutter’le anlaşma yapmadan bir iki gün önceden talip olduğumuzu söyledik. Rakam konusunda da teklif verdik. Düşünmek için zaman istemişlerdi. Daha sonra sayın Başkan Mete Kalkavan cevap verdi. Bize, kendilerinin ihtiyacı olduğunu, satamayacaklarını söyledi. Bizim için transfer o zaman kapanmıştı. Bizde alternatif olarak düşündüğümüz De Sutter’i aldık ve anlaşma yaptık. Şu anda aynı bölgede iki santraforumuz var; Necid ve Sutter. Bu saatten sonra, Kweuke’nin transferi söz konusu değildir. Hocaya yaptığı şeyi de tasvip etmiyorum. Hikmet hocaya gerçekten geçmiş olsun diyorum. Bu konuda kulüplerin yaptırımları çok ağırdır” dedi.

De Sutter’le de anlaştıklarını ifade eden Bölükbaşı, “Sözleşmeyi onların talebi doğrultusunda yaptık. 26’sı ya da 27’sinde burada olacak. Onun dışındaDzsudzsak’ı getirdik. Stoch ile ilgili görüşmelerimiz vardı. Dün yönetim kurulundan arkadaşlarımız gitti takip etti. Orada da bizim bir teklifimiz oldu, onların bir teklifi var. O konuda da şu anda anlaşamadık. Şu anda düşünme aşamasındalar. Düşünüp bize bilgi verecekler. Ama bizim şu anda en önemli olan, ön libero araştırması var. Bu konuda Stoch dışında alternatiflerimiz var o konuda arkadaşlarımız araştırıyor. Bu konuda hocamız Ertuğrul Sağlam ve ekibiyle de her zaman iletişim halindeyiz. Bursaspor çok büyük bir camia. 31 Ağustos’ta transfer dönemi bitse bile transferlerimiz yıl içinde devam edecektir. Bursa’ya layık bir takım oluşturuyoruz. Aramızdan ayrılan arkadaşlarımızın yerine de daha kaliteli, daha fazla katkı sağlayacak arkadaşlarımızı transfer ettik” diye konuştu.

Gündemdeki Mehmet Topal transferinin de tamamen gerçek dışı olduğunu belirten Başkan Bölükbaşı, artan kombine satışlarının da yetersiz olduğunu belirterek en az yüzde 50 olması gerektiğini söyledi.

Eurosport

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın