Görüş Bildir
Haberler
Bursaspor'dan Kongre Kararı

Bursaspor'dan Kongre Kararı

Mustafa
24.12.2015 - 18:27

Bursaspor'da bu akşam toplanan yönetim kurulu olağanüstü kongre kararı aldı. Kulüp başkanı Recep Bölükbaşı, açıklamasında 'Bursaspor'da oluşturulmak istenen kaosun, tek sevdam olan Bursasporum'a zarar vermemesi için kongre kararı alıyorum.' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Süper Lig'in son 6 haftasında sahadan puansız ayrılan Bursaspor'da tepkilerin odağı haline gelen yönetim, olağanüstü kongre kararı aldı. Ligde oynanan Kayserispor karşılaşmasının ardından Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayıran yeşil-beyazlı yönetim, bir süre Ersel Uzgur ile devam etmiş ve geçtiğimiz günlerde de Hamza Hamzaoğlu'nu takımın başında getirmişti.

Yapılan hamlelere rağmen yönetime istifa çağrısını sürdüren Bursaspor taraftarı, 'Timsah Arena' diye anılan Büyükşehir Belediye Stadyumu'nun açılışına da gitmeme kararı almıştı. Yeşil-beyazlı taraftarların takımlarının her branştaki müsabakalarında istifa çağrısını yinelemesinin ardından yönetim kurulu bugün yapılan toplantıda kongre kararı aldı.

Saat 17.00'de toplanan yeşil-beyazlı yöneticiler, kongre tarihini 11-19 Ocak olarak belirledi. 11 Ocak Pazartesi günkü ilk oturumda çoğunluk sağlanmazsa yeşil-beyazlı kulübün yeni başkanının 19 Ocak Salı günü belli olacağı öğrenildi.

Kongre kararı resmen açıklandı

İşte Bursaspor'un resmi sitesinden yapılan açıklama;

'Bu akşam toplanan yönetim kurulumuz oybirliği ile olağanüstü kongre kararı almış olup, genel kurul ilk toplantısının 11 Ocak 2016 pazartesi günü saat 15.00'de Tofaş Nilüfer Spor Salonu'nda yapılmasına, çoğunluk sağlanamaması halinde 19 Ocak 2016 Salı günü aynı saat ve aynı yerde çoğunluk aranmaksızın tekrar yapılmasına karar vermiştir.' denildi.

Skorer

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
1
0
0