Görüş Bildir
Haberler
Bursaspor 4-1 Kasımpaşa

Bursaspor 4-1 Kasımpaşa

Spor Toto Süper Lig’de 26. hafta maçında Bursaspor evinde Kasımpaşa’yı 4-1 mağlup ederek son 4 maçta 3. galibiyetini elde etti. Bu skorla yeşil beyazlı takım puanını 35'e çıkartırken Kasımpaşa 37 puanda kaldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Timsah Arena’da oynanan karşılaşmanın ilk yarısı da Bursaspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Yeşil beyazlı takıma galibiyeti getiren golleri 10 ve 41. dakikalarda Deniz Yılmaz, 31’de Sercan Yıldırım ve 80 Popov (kendi kalesine) attı. Konuk ekibin tek golü 84’te Castro’dan geldi.

Son 4 maçında 3. galibiyetini alarak çıkışını sürdüren Bursaspor puanını 35’e yükseltti.

Son 7 maçında 5. yenilgisini alan Kasımpaşa ise 37 puanda kaldı.

Süper Lig’in 27. haftasında Bursaspor deplasmanda, Sivasspor karşısına çıkarken, Kasımpaşa evinde, lider Beşiktaş’ı konuk edecek.

Maçı yaklaşık 15 bin Bursaspor taraftarı izledi. Yeşil-beyazlı taraftarlar karşılaşma öncesi terörü lanetleyen tezahüratlar yaptı. Bursaspor taraftarları, statta bulunan 50 kadar Kasımpaşa taraftarıyla karşılıklı olarak “Vatan sana canım feda” diye tempo tuttu.

Bursaspor ve Kasımpaşalı futbolcular sahaya, ‘Çanakkale Geçilmez’ yazılı pankartla çıktı. Karşılaşma öncesi Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 101. yılının yanı sıra Beyoğlu’ndaki terör saldırısı sonucu yaşamını yitirenler için saygı duruşunda bulunuldu.

Sporcope

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
7
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın