Görüş Bildir
Haberler
Bursaspor 3-3 Mepidol Başakşehir

Bursaspor 3-3 Mepidol Başakşehir

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Bursaspor ile Medipol Başakşehir, Timsah Arena'da oynanan maçta 3-3 berabere kaldı. Bu sonuçla birlikte Bursaspor puanını 25'e, Başakşehir 34'e çıkardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Abdullah Avcı Tebrik Etti

Abdullah Avcı Tebrik Etti

Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı, Bursaspor maçından sonra açıklamalarda bulundu. Avcı, “Bursa kentine yakışan bir stat olmuş. Böyle statlar oyunun kalitelerini yükseltecektir. Türk futbolunun efsane futbolcularından Suat Mamat benim hocalığımı yapmış biriydi. Türk futbol ailesinin başı sağ olsun diyorum. Bursaspor ligin en fazla kenar ortasından gol atan, duran topla gol buldukları vardı. Ona göre çalıştık. Golü yiyene kadar iyi oynadık. Disiplinden kopmadık. İlk yarıda Mossoro’nun iki Bursaspor’un ise 1 pozisyonu vardı. 2. Yarı rakibin 10 kişi kalması onları yordu. Yediğimiz ikinci ve üçüncü goller bize yakışmadı. Daha sonra öne hamle yaptık. Doğru ortalar yaptık. Bunların karşılığını aldık. 5-6 orta yaptık 3’ü gol oldu. Elimizde fırsat vardı. Kazanabilirdik. Kağıt üzerinde 3-1’den geri dönmek önemli. İki takım oyuncularını verdikleri mücadele nedeniyle kutluyorum” dedi.

Hakem yönetimiyle ilgili bir soru üzerine Avcı,” Bizim gibi, futbolcular gibi onlarda hata yapabiliyor” diye cevapladı.

Bursaspor 3-3 Mepidol Başakşehir

Bursaspor 3-3 Mepidol Başakşehir

Bursaspor, Süper Lig'in 20. haftasında Medipol Başakşehir ile evinde 3-3 berabere kaldı. Ev sahibi ekip 65 dakika 10 kişi oynarken Hamza Hamzaoğlu da tribüne gönderildi.

Maça baskılı başlayan ev sahibi ekip 11. dakikada Tomas Necid ile öne geçti. 35. dakikada ise ikinci sarı kartını gören Necid takımını sahada 10 kişi bıraktı. Bu karara itiraz eden Hamza Hamzaoğlu da tribüne gönderildi. İlk yarı Necid'in tek golüyle tamamlandı.

İkinci yarıda ise ilk golün pasını veren Sercan, farkı ikiye çıkardı. Başakşehir ise bu gole Cikalleshi ile yanıt verip farkı bire indirdi. Frene basmayan Bursaspor, Aziz Behich ile 65. dakikada farkı tekrar ikiye çıkardı. Ancak konuk takım yine çabuk cevap verip Sivok'un kendi kalesine attığı golle maça tutundu.

Başakşehir'de 75. dakikada Sokol Cikalleshi kendisinin ikinci ve takımının üçüncü golüyle skoru eşitlemeyi başardı. Bu gol maçın da skorunu belirledi.

Bu sonuçla Bursaspor 25 puana ulaşırken Medipol Başakşehir ise 34 puana yükseldi.

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın