Görüş Bildir
Haberler
Bursa'da Korkunç Olay: Kadın Hakim, Parkta İple Asılı Halde Ölü Bulundu

etiket Bursa'da Korkunç Olay: Kadın Hakim, Parkta İple Asılı Halde Ölü Bulundu

Batuhan
10.03.2022 - 09:28 Son Güncelleme: 10.03.2022 - 13:38

Bursa Adliyesi’nde görevli hakim bir kadın çocuk parkında iple asılı halde ölü bulundu. İntihar eden hakimin yaşamına son vermeden önce annesi, babası ve ablasına hitaben not bıraktığı ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde Ertuğrul Mahallesi’ndeki çocuk parkına gelenler, bir kadının oyuncakların tahta kısmına iple asılı olduğunu gördü. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde, kadının yaşamını kaybettiği belirlendi.

Yapılan incelemede asılı halde bulunan kişinin, Bursa Adliyesi’nde görevli olan hakim Ç.B.A. olduğu saptandı. İntihar şüphesi üzerinde durulurken, kesin sonuç otopside belli olacak

İntihar notu bırakmış

İntihar notu bırakmış

Çiğdem B.'nin, ilk görev yeri olan Bursa'ya 4 yıl önce atandığı, 6 ay önce savcı olan eşinden boşandığı, anne ve babasıyla birlikte yaşadığı belirtildi. Çiğdem B.'nin yaşamına son vermeden önce annesi, babası ve ablasına hitaben not bıraktığı, ölümünden kimsenin sorumlu olmadığını belirttiğini yazdığı ifade edildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Baldırbacak

Normal bir ölüm olmadığı apaçık, herkes kendi adaletini inşa etme peşinde. Umarım failleri gerçek anlamda adalete teslim edilir.

Kitkat

25 yaşında bir kadın şüpheli bir şekilde ölmüş ve siz hala yazım hatasının peşindesiniz. Olayı hiç mi umursamıyorsunuz ya. Ölüm bu kadar mı normalleşti. Alla... Devamını Gör

ortalık karışık

öldürülmüştür intahar edecek olsa evıne gıderdı

dopedondurma

bu nası bi tez amk