Görüş Bildir
Haberler
Burnley Premier Lig'e Geri Döndü

Burnley Premier Lig'e Geri Döndü

İngiltere Championship Ligi'nde QPR'ı 1-0 mağlup eden Burnley bitime bir hafta kala Premier Lig'e çıkmayı garantileyen ilk takım oldu. Burnley'i Premier Lig'e taşıyan gol Sam Voakes'ten geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2014-15 sezonu boyunca sadece dört galibiyet alabilen ve ligi 19. sırada tamamlayan Burnley küme düşmekten kurtulamamıştı. Fakat bordo mavili takımın hasreti sadece bir sezon sürdü.

Sam Voakes'in 61. dakikada attığı golle QPR'ı 1-0'lık skorla deviren Burnley, puanını 90'a yükselterek ligi ilk iki sırada bitirmeyi garantiledi. 88 puanda bulunan Middlesbrough ve Brighton ise üst lige direkt katılım hakkını elde eden ikinci takım olmak için son hafta birbirlerine karşı mücadele verecekler.

Premier Lig'e yükselen üçüncü ve son takım ise 3. ve 6. sıralar arasındaki dört takımın katılacağı play-offlar sonrasında netlik kazanacak.

Gelecek sezon Premier Lig'de mücadele edecek oyuncuların maç sonrası kutlaması

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öte yandan bu sezon Premier Lig'de sürpriz yapan Leicester City, akıllara Burnley'in de böyle bir sürpriz yapma ihtimalini getirdi. Çünkü bahis şirketleri Burnley'in şampiyon olmasına 1'e 5000 oran veriyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın