Görüş Bildir
Haberler
Burcunuza Göre İdeal Erkeğinizi Söylüyoruz!

etiket Burcunuza Göre İdeal Erkeğinizi Söylüyoruz!

Burcunuz karakter özelliklerinizi belirler. Her karakterin uyum sağladığı kişiler farklıdır. Biz burada burcunuza göre karakter özelliklerinizi analiz edip, size en uygun burç erkeğini söyleyeceğiz. 

Eğer hazırsanız;

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin ideal erkeğin Balık!

Senin ideal erkeğinin burcu kesinlikle balık olmalıdır. Bu karaktere sahip erkekler karşısındaki insanın duygularına, hislerine önem verir. Her zaman karşısındaki kadının güvenini kazanmak için elinden geleni yapar. Öyle baskın çıkma çabası yoktur. Düşüncelidir, her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünür ve ona göre hareket eder. Dışarıdan umursamaz bir tavırda görünseler de sevdiklerine karşı her zaman nazik bir şekilde yaklaşır. Sadıktır bir kere, bu ilişkinin olmazsa olmazlarından biridir. Sevdiği kadına her anlamda değer verir. Her durumu ve koşula uyum sağlar. Seni incitmemek içinden elinden geleni yapar. Bir şeye kızsa bile bun tatlı dille söylemekten asla çekinmez. Onun ruhunda her zaman naif bir kişilik yatar. Hayalperestliğiyle seni bambaşka dünyalara sürükler. Sen yapın gereği çok gerçekçi bir karaktersin. Seni zaman zaman bu gerçeklikten çıkararak, farklı bir dünyaya adım atmanı sağlar. Birbirinize bu konuda çok iyi uyum sağlayacağınızı düşünüyoruz. Seni bazı takıntılarından kurtarır ve bambaşka bir bakış açıyla bakmanı sağlar. Tabii ki senin de ona birçok şey kazandıracağını söyleyebiliriz. Bu uyum aranızdaki sevgiyi daha da güçlü kılar. Mesela onun özgür bir ruhu vardır, zaman zaman sorumluluklardan kaçtığı bile olur. İşte bu konuda da sen devreye girip, ona yardımcı olabilirsin. Her konuda birbirinizi tamamlayarak muhteşem bir uyum yakalayabilirsiniz. Cinsel hayatınızın da çok renkli olabileceğini söyleyebiliriz. Senin fantastik dünyan ile balık burcunun hayalperestliği birleşince inanılmaz keyif alacağınız kesin. Aynı zamanda tarzına da çok önem veren bir kişiliktir kendileri. Biliyoruz ki, sen mükemmeliyetçi bir insansın. Her anlamda iyi görünmeyi seversin. Balık burcu erkeğiyle bu konuda da inanılmaz uyumlu olduğunuzu söyleyebiliriz. Anlayacağın tüm bu özellikleriyle senin ideal erkeğin kesinlikle balık burcu olmalıdır!

Senin ideal erkeğin Yengeç burcu!

Senin ideal erkeğinin burcu kesinlikle yengeç olmalıdır. Neden mi? Senin aşka olan inancınla yengeç burcu erkeğinin tam bir aşk adamı olması mükemmel bir uyumu oluşturacaktır. Sen yapın gereği aşkta sınırlarını zorlayabilen bir insansın. Yengeç burcu erkeğinin, duygulara önem vermesi, güvenilir ve sadık bir insan olması seni ona hayran bırakacaktır. Yengeç erkeği tam bir sevgi adamıdır. Hayatı boyunca doğru kişiyi bulmak için çabalar. Onu bulduğunda da bütün hayatını artık sevdiği kadınla paylaşmak için hazırdır. Zaman zaman sevgisini göstermek de zorlanabilir çünkü kendisi çok derin düşünce ve duyguların adamıdır. Onu gizemli yapan da bu özelliğidir. Fakat bir ilişkide güven olduktan sonra içindeki duyguları kolaylıkla açabilirler. Kendini olduğu gibi sana adar. Onun memnuniyetsiz olduğunu çok nadir görürsün. Çünkü kolay kolay bir şeyden şikayet etmezler. Ortama inanılmaz derecede uyum sağlarlar. Seni kırmamak için de elinden geleni yapar. Küçük sürprizlerle aranızda oluşan sevgiyi sürekli kılmaya çalışır. Tam bir ev erkeğidir! Yengeç erkeklerinden muhteşem bir baba olur açıkcası. Senin de biraz ev kuşu olduğunu söyleyebiliriz. İşte bu konudaki uyumunuz gerçekten sizi her zaman ileriye taşıyacaktır. Yengeç burcu erkeğinin içinde öyle fitne fesat olmaz. Samimidirler… Tabii aynı zamanda da anlayışlıdır. Romantik bir adamdır, bunu cinsel hayatınıza da taşımayı sever. Onun için sevgi olmadan cinsel anlam hiçbir şey ifade etmez. Dediğimiz gibi onun sevgi arayışı her anlamda geçerlidir. Bazen kıskanç tavırlarıyla karşılaşabilirsin ama bu seni kıracak şekilde olmayacaktır. Tatlı kıskançlıklar bunlar. Sonuçta bunlar olacaktır. İşte tüm özellikleriyle senin ideal erkeğin kesinlikle yengeç burcu olmalıdır!

Senin ideal erkeğin Terazi burcu!

Senin ideal erkeğinin burcu kesinlikle terazi olmalıdır. İkizler burcu kadının en büyük özelliklerinden biri de her zaman mantık çerçevesinde hareket etmesidir. Konu gerek aşk olsun gerek farklı bir konu olsun duygu ve mantık ayrımını çok iyi yapar. Bu yüzden de karşısındaki insanın bu konuda uyum sağlaması gerekir. İşte ikizler burcu kadınına en güzel uyum sağlayacak burç erkeği kesinlikle terazidir. Çünkü terazi burcu erkeği de mantığıyla harekete etmeyi seven insanlardır. Zeki ve akıllı insanlardır açıkcası. Öyle gereksiz detaylara takılmaz, çok tripli değildir. Karşısındaki insana güvendiyse ilişkiyi bozmamak için elinden geleni yapar. Sosyal çevresi oldukça geniş ve ortamın sevilen kişisidir. Ağzı çok iyi laf yapar. Öyle boş konuşmaz, nerede nasıl konuşacağını çok iyi bilir. O yüzden onun zekasından da oldukça etkilenebilirsin. İnsanlara tecrübelerini anlatmayı, kendince yol göstermeyi çok sever. Hayatına giren kişiye de bu konuda eşlik edeceğinden oldukça eminiz. Duygu ve düşüncelere saygı gösterilmesi gerektiğini de çok iyi bilir ve karşısındaki insan kim olursa olsun gereken saygıyı gösterir. He bir de yalan söylemekten, söylenilmesinden asla hoşlanmaz. Gerçi kim hoşlanır ki? Ama onun en hassas konularından birisidir. Bu konuda ikiniz de çok iyi anlaşacaksınız. Çünkü iki taraf da sevdiği insan söz konusu olunca gereken fedakarlığı gösterebiliyor. Terazi burcu erkeği aynı zamanda anlayışlıdır. Karşısındaki insanın sorunları büyük bir itinayla dinler ve yardımcı olur. Yani karşısındaki insanın yalnız olmadığını derinden hissettirecektir. Yeniliklere açık olması seni cezbedebilir. Çünkü sen terazi burcu erkeğine göre daha değişken ve eğlenceli bir karaktersin. Bu anlamda birbirinize uyum sağlayacağınız kesin. Tabii cinsel hayatınızda da bu uyumu yakalayacaksınız. Birlikte bambaşka dünyaların kapısını açacaksınız. Gezmeyi çok sevdiğini biliyoruz ikizler burcu kadını, işte terazi burcu erkeğiyle ömür boyu yeni yerler keşfedebilirsiniz. İşte tüm bu özelliklerinden dolayı senin ideal erkeğin kesinlikle terazi burcu olmalıdır!

Senin ideal erkeğin Boğa burcu!

Senin ideal erkeğinin burcu kesinlikle boğa olmalıdır. Neden mi? Çünkü genelde yengeç burcu kadınları mantıktan ziyade duygusallığa daha çok yatkındır. Hislere önem verirler. Yani anlayacağın romantik bir yapıya sahipsiniz. Sevdiklerinizi fazlasıyla sahiplenir, onun mutlu olması için de elinizden geleni yaparsınız. Kendinizden oldukça fekadarlık gösterirsiniz. Tabii karşı tarafın da bunu yapmasını beklersiniz. Sevgiye, sadakata çok önem verirsiniz. İşte boğa burcu erkeği tüm bu özelliklerinize en iyi uyum sağlayacak kişidir. Onların sabırlı olması ve hemen hemen her şeye pratik çözümler bulması birbirinizin hayatını oldukça kolaylaştıracaktır. Boğa burcu erkeğinin bu hayattaki en büyük amaçlarından biri de gerçekten sevdiği insanı bulmak ve mutlu bir hayat sürdürmektir. Duygularını derinden hisseden boğa burcu erkeği, karşısındaki insanın güvenini kazanmak için elinden geleni yapar. İstediği tek şey iki tarafın içini olduğu gibi anlatmasıdır. Sadece gülmek, eğlenmek için değil, kötü anlarınızda da birlikte olmak onun için önemlidir. Sevgiyi sevgi yapan tek şey onun için budur. Aynı zamanda oldukça da şefkatlidir. Empati yeteneği gerçekten çok gelişmiştir ve karşısındaki kolaylıkla anlar. Cinsel hayatınızda da bu uyumu yaklayacağınıza eminiz. Romantik bir gece sizin için oldukça keyifli olacaktır. Sevdiklerine sıkı sıkıya bağlı olan boğa erkekleri ailesine de oldukça önem verir. Aralarındaki bağ her zaman kuvvetlidir. Bundan dolayıdır ki kendilerinden çok iyi bir baba olur. İşte tüm bu özelliklerinden dolayı senin ideal erkeğin kesinlikle boğa burcu olmalıdır!

Senin ideal erkeğin Akrep burcu!

Senin ideal erkeğinin burcu kesinlikle akrep olmalıdır. Aslan burcu kadınları genelde akıllı ve eğlenceli erkeklerden etkilenir. Duygulardan ziyada karşısındaki kişinin mantıkla hareket etmesini önemser. Karşısındaki kişi ne kadar duygusal olursa olsun mantığını harekete geçiremiyorsa hiçbir şekilde etkilenmezsiniz. İşte bu konuda size en uyumlu burç kesinlikle akrep burcu erkeği olacaktır. Evet, derin duygu insanıdır fakat olaylara her zama mantıkla yaklaşır. Hafızaları zehir gibidir. Yaşanılan veya söylenilen bir şeyi asla ama asla unutmazlar. Her olayın detayına inmeyi, analizini etmeye bayılırlar. Zor insanlardır ama karşısındaki insana bir kez tutulunca onlar için tüm sınırlar açılmıştır. Dışarıdan ketum görünebilirler ama yakından tanıdığınızda hiç de öyle olmadığını anlarsınız. İçlerinde hem bir gizlenmiş duygusallık hem de çocuk ruhlu bir kişilik görebilirsiniz. Sizinle hem mantıklı düşünebilir hem de çocuk gibi eğlenebilirler. Sanatsal yönleri de oldukça gelişmiştir. Estetiğe, zerafete önem verirler. Küçük şeylerden bile mutlu olurlar. Karşısındaki insanı değerli hissettirmek onlar için oldukça önemlidir. Biraz kıskançtırlar ama bunu tatlı tatlı dile getirmeyi tercih ederler. Cinsel hayatı da oldukça etkileyicidir. Sizinle müthiş bir uyum sağlar. Aslan kadını şehvetlidir ama akrep burcu erkeği de bir o kadar şehvetlidir. Dış görünüşe önem verirler. Mükemmeliyetçi kişilikleri olduğundan her şeyin en iyisini yapmak için uğraşırlar. Ne kadar da benziyorsunuz değil mi? İşte tüm bu özelliklerinden dolayı senin ideal erkeğin kesinlikle akrep burcu olmalıdır!

Senin ideal erkeğin Oğlak burcu!

Senin ideal erkeğinin burcu kesinlikle oğlak olmalıdır. Başak burcu kadını genelde hep mantığıyla hareket eder. Duygular her zaman 2. plandadır. Karşısındaki insana güvenene kadar türlü türlü taklalar attırır ama güvendiğinde duygularını tam olarak aktarır. Kendilerine her zaman yeten, zor karakterlerdir ama bu duvarı aşan birisi bambaşka bir dünyaya yolculuk etmiş gibi hisseder. Biraz da eleştirel bir tavrı vardır. Mükemmeliyetçidir. Klasik ve sade zevklerin insanıdır. Fazlasında hiçbir şekilde gözü yoktur. İnanılmaz sorumluluk sahibidir. İşte tüm bu özelliklerine uygun birini söyleyecek olursak bu kesinlikle oğlak burcu erkeğidir. Ciddi ve mantık çerçevesinde olan bir insan. Bu özelliğinin yanısıra bir de sımsıcak bir kalbe sahip. Duygularını net bir şekilde karşısındakine hissettiren insan. Aklı başında ve karşısındaki insanın güvenini sağlamak için de elinden geleni yapmaya çaba gösterir. Onun için duygusal bağlar çok önemlidir. Evet, mantık insanıdır ama hisler de bir o kadar onun için ön plandadır. Sevdiğine sadıktır ve fazlasıyla fedakarlık gösterebilir. Bu uyum sizin için inanılmaz olacaktır. Başak burcu kadınını mutlu edecek şeylerin çoğunu boğa burcu taşıyor diyebiliriz. Karşısındaki kadını anlamak ve ona göre davranmak onun işidir. Sen güçlü duran insanlara her zaman bayılan bir insansın. Boğa burcu tam anlamıyla bunları karşılayacak kapasitedir. Cinsel hayatı da bir o kadar hareketlidir. Karşısındaki insanın neyi sevip neyi sevmediğini çok iyi analiz eder. Sonrasında ise mutluluğu ona doyasıya yaşatır. Anlayacağın tüm bu özelliklerinden dolayı senin ideal erkeğin kesinlikle oğlak burcu olmalıdır!

Senin ideal erkeğin Yay burcu!

Senin ideal erkeğinin burcu kesinlikle yay olmalıdır. Terazi burcu kadını çok keskin bir zekaya sahiptir. İnsanları çok kolay bir şekilde etkisi altına alabilen, inanılmaz bir espri yeteneğine sahip, adaletli ve bi o kadar da çekici kadınlardır. Onun adalet duygusu öylesine fazladır ki, karşısındaki insanın en ufak bir yanlışı kendinden uzaklaştırabilir. O yüzden onunla birlikte olacak insanın hem çok adil, hem çok zeki hem de çok yetenekli olması gerekir. Terazi kadınını etkileyen şeyler genelde bunlardır. İşte tüm bu özelliklere uygun bir burç var. O da yay burcu erkeği. Yay burcu erkeği bilgili, analitik düşünebilen ve eğlenceli insanlardır. Karşısındaki kadına nasıl yaklaşması gerektiğini çok iyi bilir. Çünkü onu analiz ederek nelerden hoşlandığını tespit eder. Hayatını genelde sevdiği şeyleri yapmak için harcar. Öyle boş işlerin insanı değil. Sevdiği kadını dünyanın en şanslı insanı gibi hissettirir. Etrafındaki herkesi kendine hayran bırakır. Özgür ruhludur ve kimsenin özel hayatına karışmaz. Eğer karşısındaki kadın bir şeyi yapmaktan keyif duyuyorsa ona destek olur. Anlayışlıdır, cana yakındır, samimidir.. Yeri gelir duygularıyla seni etkiler yeri gelir zekasıyla aklını başından alır. O yaşamanın keyfini çıkaran bir adamdır ve karşısındakiyle bunu yaşamak ister. Renkli bir dünyası vardır, seni içine dahil ettiğinde etkilenmemen elde değildir. Sadıktır, tüm benliğiyle sana kendini açar. Romantik yanıyla da eminiz ki seni kendine tekrar tekrar aşık etmek için çabalayacaktır. Cinsel hayatında farklı şeyler denemeye her zaman açıktır. Seni de kendisini de renkli dünyasında zevkin doruklarına çıkaraktır. İş konusunda da sorumluluk sahibidir. Güç kazanmayı sever. İşte tüm bu özelliklerinden dolayı senin ideal erkeğin kesinlikle yay burcu olmalıdır!

Senin ideal erkeğin Aslan burcu!

Senin ideal erkeğinin burcu kesinlikle aslan olmalıdır. Akrep kadını, her zaman sınırları zorlayan bir karaktere sahiptir. Basit şeylerden hiçbir zaman hoşlanmayan, her zaman farklı olanın peşinde giden insanlardır. İç dünyalarında kendi kendini eleştirme yeteneğine de sahiptirler. Oldukça güçlü karakterlere sahip oldukları için hayatın da böyle bir insan olsun isterler. Estetik, güzellik her zaman onlar için daha caziptir. Akrep burcu kadının farklı bir aurası vardır. İnsanları çok kolay etkileyebilirler. Tatlı dillidir ama lafı da alttan alttan sokmasını bilir. Biraz şeytan tüylü diyebiliriz. Böylesine zor bir akrep kadınını taşıyabilmek herkesin harcı değildir. Ama uyum sağlayacak biri varsa o da kesinlikle aslan burcu erkeğidir. Aslan burcu da ateşlidir, romantiktir, sıcaktır. Ama genelde güçlü yanlarını göstererek karşısındaki kişiyi etkilemek ister. İşte bir akrep kadının etkilenebileceği özelliklerden biri de budur. Aynı zamanda ortamı yönetmeyi de çok iyi bilir. Karşısındaki insanı kolay bir şekilde manipüle edebilir. Aşk hayatı oldukça tutkuludur. Karşısındaki insanı bu tutkunun içine çektiği zaman ona dünyaları yaşatır. İlgi göstermeyi sever. Tabii zor kadınları da sever. Ne kadar zor ne kadar gizemliyse bir o kadar çekicidir. Onu çözmek uğruna büyük savaşlar verebilir. Sevdiği zaman karşısındaki insana bunu hissettirmesinİ bilir. Cinsel hayatı da bir o kadar tutkuludur. Aslan burcu erkeğiyle bir bütün halinde olmaktan inanılmaz keyif alacağını söyleyebiliriz. Dış görünüşün önem verir, başarı tutkunudur. Ekonomik anlamda güçlü olmayı sever. Karşısındaki insana her anlamda yetebilmek ister. İşte tüm bu özelliklerinden dolayı senin ideal erkeğin kesinlikle aslan burcu olmalıdır!

Senin ideal erkeğin Kova!

www.marieclaire.com.tr

Senin ideal erkeğinin burcu kesinlikle kova olmalıdır. Yay burcu kadınları bu hayatta gördüğümüz en idealist, en tutkulu, en neşeli, en hareketli insanlar olabilir. Her konuda kendinize olan güveniniz insanları oldukça etkiliyor açıkcası. Güçlü bir yapınız var ve özgür ruhlu insanlarsınız. Sevgi konusunda da aslında oldukça sahiplenicisiniz. Becerikli oluşunuzla her işin altından kolaylıkla kalkabiliyorsunuz. Pratik zekaya sahipsiniz. Tabii ilişkide zaman zaman kıskançlıklar yapabilirsiniz. Samimisiniz, içten duygulara sahipsiniz, tutku insanısınız. Tüm bu karakter yapınıza uyum sağlayacak size uygun bir burç insanı var. O da kova erkeğidir. Zeki ve akıllı oluşuyla bu yaşamını sürdürür. Aşk konusunda da oldukça cesurlardır. İçindeki duyguları karşısındaki insana aktırmayı çok severler. Pratik bir zekaya sahip oldukları için de her şeyin üstesinden kolaylıkla gelirler. İşte bu konuda birbirinizi tamamlayacağınızı düşünüyoruz. Tıpkı siz yay kadınları gibi mükemmeliyetçi ve özgür bir kişiliğe sahiptirler. Kendilerini geliştirmek onlar için büyük bir başarıdır. Bunun uğruna savaş verirler. İlişkilerinde de sürekli karşısındaki insana kendinden bir şeyler katmaya çalışır. Sevgi verir, bilgisini paylaşır, yoldaş olur yani anlayacağın her şey olur. Onunla bir sevgiliden öte arkadaş da olursunuz. Eğlencelidir, mizahi yeteneği oldukça fazladır. Karşısındaki kadını mutlu etmek için oldukça çaba gösterir. Rahatlık onun için oldukça önemlidir. Hem günlük hayatında hem de ilişkisinde her daim rahat olmak ister. Bunu hem kendisi için hem de karşısındaki insan için sağlamaya çalışır. Küçük süprizleri vardır. İlişkinin dinamiğini güçlü kılmak adına anlayacağın her şeyi yapar. Hele bir yay kadını karşısına çıktıysa onu tutamazsınız. İçindeki tutkusu resmen dışarı bi volkan gibi fışkırır. Cinsel hayatınızda da inanılmaz tutkulu anlar yaşayacağınız kesin. İşte tüm bu özelliklerinden dolayı senin ideal erkeğin kesinlikle kova burcu olmalıdır!

Senin ideal erkeğin Başak burcu!

Senin ideal erkeğinin burcu kesinlikle başak olmalıdır. Oğlak kadınları genel olarak hayatı boyunca gerçek aşkı bulmak için arayış içerisindedir. Doğru kişiyi bulabilmek onlar için oldukça önemlidir. Gerçi kimin için değil ki? Onların bu hayatta ulaşması gereken idealleri vardır. Hayatı oldukça ciddiye alan insanlardır. Yani mantık çerçevesi dışına pek çıkmazlar. Çıktıkları zaman da duygularının esiri olurlar. Yani anlayacağınız oğlak kadınlarının asla ortası yoktur. Ya hep ya da hiç kafasındadırlar. Romantizm ararlar ama hayal dünyasına da kendilerini pek kaptırmazlar. Anlayacağınız kendileri oldukça zor karakterlerdir. İşte oğlak burcunun tüm bu karakter özelliklerine en uygun burç başak erkeğidir. Başak erkeği de tıpkı oğlak burcu kadınları gibi hayatı ciddiye alan, sade bir yaşamları vardır. Mükemmeliyetçi bir kişiliğe sahiplerdir. Normal yaşantılarında, işlerinde ve ilişkilerinde de bu tavrı sergilerler. Karşısındaki kişi için varını yoğunu ortaya koyar. Sevgisini olduğu gibi gösterirler ama öncelikleri her zaman güvendir. Hem karşısındaki insanın hem de kendinin güven konusunda emin olması gerekir. İşte bundan sonra da zaten gerisi gelecektir. Başak burcu erkeğinin de idealleri vardır ve bunun uğruna oldukça savaşır. Güçlü bir karaktere sahiptir. Cinsel hayatınız da oldukça uyumlu olacaktır. Her anlamda duygularınız sizi saracak. İşte tüm bu özelliklerinden dolayı senin ideal erkeğin kesinlikle başak erkeği olmalıdır!

Senin ideal erkeğin İkizler burcu!

Senin ideal erkeğinin burcu kesinlikle ikizler olmalıdır. Kova kadınlarının doğasında özgürlük vardır. Var olduklarını hissederler ve bunun peşinde koşarlar. Kendilerini iyi hissettiği şeylerin peşinden tutkuyla, aşkla giderler. Öyle korkuları yoktur, cesaretli insanlardır. Hani dizilerde aşkı peşinden ne pahasına olursa olsun koşanlar vardır ya işte onları kova burcu kadınına benzetebiliriz. Duygularını gizli gizli yaşamaktan hiç hoşlanmazlar. Onlar doğaldır, samimidir. Aynı zamanda oldukça da dost canlısı insanlardır. Kova burcu kadınlarıyla sohbet her zaman keyiflidir. Aşkta da böyledir. Aşık olduğu kişiyle arkadaşça takılmayı çok sever. İşte kova burcunun bu özelliklerine en uygun karakter ikizler burcu erkeğidir. İkizler erkeği değişke ruh haline sahiptir. Özgür olmak onlar için de yaşamın en önemli parçalarındandır ve bunu hissetmek için sonuna kadar çabalar. Sevmedikleri hiçbir işte durmazlar. Eğlencelidir, seyahat etmeyi çok severler. Mesela şu an şehir dışına mı çıkmak istedi sevgilisini de arkadaşlarını da alır gider. İşte bu konuda inanılmaz uyum sağlayabilirsiniz. Yaşamı boyunca hem kova burcu kadını hem de ikizler burcu erkeği hayatı sorgular. Kendini tanımaya çalışır. Bu konuda da birbirinizi tamamlayacağınız kesin. İkizler erkeği, karşısındaki kadını şaşırtmayı çok sever. Küçük süprizlerle mutlu etmeye bayılırlar. Aynı zamanda aşırı konuşkanlardır. Keskin zekaları sayesinde birçok şeyi aynı anda düşünüp harekete geçebilirler. Hayal dünyaları da oldukça geniştir. Cinsel anlamda da keyifli anlar yaşabilirsiniz. Aranızda inanılmaz bir çekim olacaktır. Bunu her anlamda yaşayacağınızı söyleyelim. Siz birbirinizi tamamlayan iki ruh olacaksınız. İşte tüm bu özelliklerinden dolayı senin ideal erkeğin kesinlikle ikizler burcu erkeği olmalıdır!

Senin ideal erkeğin Yengeç burcu!

Senin ideal erkeğinin burcu kesinlikle yengeç olmalıdır. Balık burcu kadını oldukça seven ve hayalperest bir yapıya sahiptir. Onun dünyasında hep iyilikler güzellikler yer alır. Hayatlarının aşkını hayatları boyunca ararlar. Sıcak bir ilişki, güçlü bir güven duygusu isterler. Romantiktir, küçük sürprizlerden hoşlanır. Duygusal oldukları kadar da mantıklarıyla hareket etmesini bilirler. Zaman zaman sorumluluktan kaçarlar ama geç de olsa yerine getirirler. Duygulara çok önem verirler. 6. hisleri her zaman çok kuvvetlidir. Kalbinin sesini dinlemekten asla çekinmezler. Merhametli ve sadık kişilerdir. İşte tüm balık burcu kadınının özelliklerine en uygun burç yengeç erkeğidir. Onun merhameti, saf duyguları ve senin aşka olan inancınla birleşince muhteşem bir uyum yaşayacağınız kesin. Yengeç burcu erkeği karşısındaki kadını her zaman değerli hissettirmek için uğraşır. Sevgisine sadıktır. Tam bir aşk insanıdır. Balık burcu kadını ilişkisinde karşısındaki insana güvenmek ister. Çünkü hayatları boyunca o güveni ararlar. Eğer gerçekten güven duyuyorsa sevgisinin önüne artık hiçbir şey geçemez. Duygularını çekinmeden yaşamaya başlar. Yengeç erkeği de bu konuda kartlarını açık oynamayı sever. O yüzden muhteşem bir uyum yaşayacağınız kesin. Aynı zamanda yengeç burcu erkeği her zaman ortama uyum sağlar. Öyle kolay kolay şikayet etmez. Anlayışlıdır, sakindir. Tartışmalarda bile önce karşısındaki insanı dinler. Küçük sürprizlerle aranızda oluşan sevgiyi sürekli kılmaya çalışır. Tam bir ev erkeğidir! Yengeç erkeklerinden muhteşem bir baba olur açıkcası. Tatlı kıskançlıkları olabilir. Birbirinize zarar vermeden muhteşem akışta ilerleyeceksiniz. Cinsel hayatınızda da bu uyumu yakalayacaksınız. İşte tüm bu özelliklerinden dolayı senin ideal erkeğin kesinlikle yengeç burcu erkeği olmalıdır!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
500
251
224
118
116
114
92
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Rosa

öyle tatlı tatlı anlatmışsınız ki ben ideal erkeğimin yengeç burcu erkeği olduğuna acayip ikna oldum..

Büşra Ekinci

bir balık daha

Serdar Demir

İdeal erkeği oğlak olan yok mu yha ?

Piloo

MİKEMMEL BİR ANLATIM AMA BALIK.. BALIK NÖ NÖ NÖ!