Görüş Bildir
Haberler
Burcunu ve Eski Sevgilinin Burcunu Seç Barışma İhtimalinizi Söyleyelim!

Burcunu ve Eski Sevgilinin Burcunu Seç Barışma İhtimalinizi Söyleyelim!

Ahhhh unutamadığımız ve unutmaya da pek niyetimiz olmadığı eski sevgililerimiz... Senin eski sevgilinle barışma ihtimalin ne?

Bu sorunun cevabını merak ediyorsan;

Haydiiiii!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eski sevgilinin burcunu öğrenelim!

Senin burcunu da öğrenelim!

Maalesef pek öyle bir ihtimal yok!

Senin eski sevgilinle barışma ihtimalin yok. Yaşadığınız şeyleri bir anda ikinizde unutamayacağınız gibi her şeye yeniden başlamanız da oldukça zor. Her ne kadar aklına zaman zaman geliyor olsa da gün sonunda yine kendini 'asla' derken buluyorsun. Biraz gururunu ön planda tutan birisin. Yani eğer bir şeye inanıyorsan sonuna kadar gidersin belki ama sonucu yine olumsuz olacaksa o adımı atmazsın. Eski sevgilinle sizin bir geleceğiniz maalesef ki yok. Sen önüne baksan iyi edersin.

Eski sevgilinle barışman çok zor.

Senin eski sevgilinle barışman artık çok zor. Başkaları ile yaşadığı ilişkileri görmüş ve bunu yakından takip etmişsin. Bunca şeye rağmen tekrar onunla olsan da sağlıklı ve mutlu bir ilişkin üzgünüz ki olamaz. Sen de bir yere kadar bazı şeylere tahammül eder ve bol tartışmalı bir ilişkiyi başlatmış olursun. Eski sevgilinle barışma ihtimaliniz çok zorken sen bu ihtimalin üzerine gidersen yine üzülen sen olursun bizden söylemesi.

Şimdi değil belki ama sen eski sevgilinle tekrar birlikte olacaksın.

Sen şimdi değil belki ama bir gün eski sevgilinle tekrar birlikte olacaksın. Aranızda yarım kalan bir şeyler var ve bu yarım kalan şeyler tamamlanmadan yolunuza bakamıyorsunuz. Sadece senin için değil eski sevgilin de aynı duyguları yaşıyor. Siz belki şimdi değil ama bir dönem tekrar barışacaksınız. Bu ilişkinin nasıl devam edeceği ise tamamen size kalmış. Ya önceki hataları yaparak yine bir mutsuzluğa neden olur ya da daha mantıklı hareket ederek birbirinizi kaybetmemek için elinizden geleni yaparsınız...

Sen eski sevgilinle kesinlikle barışacaksın.

Sen eski sevgilinle kesinlikle barışacaksın. Ondan sonra ne kendin gibi olabilmiş ne de aradığını bulabilmişsin. Onun yanında hissettiğin bütün duyguları tekrar hissetmek istiyorsun. Belki bazı şeylerden dolayı ona kızgınsın belki de şu an senden uzak olmasını istiyorsun. Yaşanılan o kadar şeyi görmezden gelemezsin. Ama bir gün gelecek ve sen hayatın çok kısa olduğunu fark edeceksin. Birbirinizi üzdüğünüz, birbirinize kızdığınız konuların aslında ne kadar önemsiz olduğunu anlayacaksın. Eğer birlikte mutluysanız ve onun yanındayken her şeyi unutacak kadar iyi hissediyorsan, hangi yola gidersen git yine bütün yollar eski sevgiline çıkıyor olacak.

Çok deneseniz de eski sevgilinle senin bir ilişkin olamaz.

Aklının bir köşesinde kalmış olsa da senin eski sevgilinle bir ilişkin olamaz. Çok istiyor olabilir veya içinde tükenmeyen bir arzu da olabilir ama sizin tekrar bir ilişkiniz olamaz. İlişki içerisinde birbirinize duygusal anlamda çok fazla zarar veren bir çiftsiniz. Bu nedenle daha önceden yaşadığın şeyleri tekrar yaşamak veya yine aynı yollardan geçmek senin için sadece zaman kaybı olabilir. Çok istesen de eski sevgilinle tekrar bir şeyler yaşamak, senin yanlış vereceğin bir karar olur.

Her ne kadar asla barışmam desen de eski sevgilinle barışacaksın!

Büyük konuşup da başına mı gelecek diyelim, yoksa bu büyük konuşmaları gerçekten eski sevgilinle barışmak için mi yapıyorsun diyelim bilemiyoruz ama bildiğimiz şey ne kadar uğraşırsan uğraş en sonunda eski sevgilinle barışacak olman. Sizin aranızda biten hiçbir şey yok. Ne tutku ne aşk ne sevgi ne de heyecan... Bir aşkta olması gereken her şeyi siz birbirinize hissediyorsunuz. Bu nedenle sen şimdi kiminle olursan ol veya kimi ararsan ara en sonunda yine eski sevgiline döneceksin. Yarım kalan şeyleri tamamlamanız gerektiğini ikiniz de biliyorsunuz. Bu neden şimdi üzülmeyi bırak da eski sevgilinle tekrar barışmaya çalış.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
43
26
14
8
7
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın