Görüş Bildir
Haberler
Burcunu Söyle Sana En Uygun Tatil Beldesini Söyleyelim!

Burcunu Söyle Sana En Uygun Tatil Beldesini Söyleyelim!

Ema
21.06.2022 - 20:00

Bu tatil için nereye gideceğini hala beirleyemeyenlere dev hizmet!

Burcuna göre gitmen gereken tatil beldesini söylüyoruz...

1. Burcunu seç bakalım!

Bodrum!

Bodrum!

Verdiğin cevaplara göre senin gitmen gereken tatil beldesi, kesinlikle Bodrum! Eşsiz doğal güzelliği, meşhur gece hayatı ve muhteşem sahilleriyle bilinen bu tatil beldesini mutlaka ziyaret etmen gerekiyor!

Kemer!

Kemer!

Verdiğin cevaplara göre senin gitmen gereken tatil beldesi, Kemer! Muhteşem koyları ve sahilleriyle bilinen Antalya'nın en güzel yerlerinden biri olan Kemer, sana unutamayacağın anılar vaadediyor!

Side!

Side!

Verdiğin cevaplara göre senin gitmen gereken tatil beldesi, Side! Eşsiz tarihi dokusu, muhteşem denizi ve güzel insanlarıyla bilinen Side'de geçireceğin tatili hayatın boyunca unutamayacaksın!

Lara!

Lara!

Verdiğin cevaplara göre senin gitmen gereken tatil beldesi, Lara! Muhteşem sahilleri, huzur veren denizi ve yumuşak havasıyla tanınan Lara, bir an önce tatil yapman gereken yerlerin başında geliyor!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
12
9
4
3
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mathesis

Test bile anlamış ne kadar çok sevdiğimiiii Verdiğin cevaplara göre senin gitmen gereken tatil beldesi, Side! Eşsiz tarihi dokusu, muhteşem denizi ve güzel ... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Kemer Verdiğin cevaplara göre senin gitmen gereken tatil beldesi, Kemer! Muhteşem koyları ve sahilleriyle bilinen Antalya'nın en güzel yerlerinden biri olan ... Devamını Gör

Asya Kılıç

3.ye denedim şık yok 4 tane cevap var 😄 onedio beni cevap anahtarını paylaşmaya layık görmüş allah razı olsun 😄