Görüş Bildir
Haberler
Burcunu Söyle, Önümüzdeki 5 Yılın Nasıl Geçeceğini Söyleyelim!

etiket Burcunu Söyle, Önümüzdeki 5 Yılın Nasıl Geçeceğini Söyleyelim!

Ebru Çiftçi
28.11.2018 - 18:34 Son Güncelleme: 06.12.2018 - 11:34

Bakalım, seni 5 yıl içerisinde neler bekliyor? Eğer hazırsan;

Teste başlayalım! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu seç bakalım!

Burcuna göre önümüzdeki 5 yıl içerisinde;

Son zamanlarda retronun da etkisiyle kendini çok kötü hissediyorsun. Yaşadığın her şeyde bir olumsuzluk düşünüyorsun. Sadece kendi başına vakit geçirmek istiyorsun. Arkadaşlarınla konuşmak dahi istemiyorsun. Kafanda belli düşünceler var. Sadece bunlara yoğunlaşmak ve çözüm yolu bulmak istiyorsun. Anlayacağın son zamanlarda vahim bir haldesin. Fakat bu durumun geçmesine çok ama çok az kaldı. Sadece biraz daha sabretmelisin. Zaten yeni yıla girmemize çok kaldı. Yeni yıl ile birlikte seni müthiş şeyler bekliyor. Yeni yıl demek; yeni arkadaşlar, yeni şanslar ve yeni bir hayat demek. 2019'a ayak bastığın an şöyle 'ohh be!' çekeceksin. Bütün tartışmalar, gürültüler, kıskançlıklar, kötü insanlar geride kalacak. O istediğin ve hayalini kurduğun iş için elinden geleni yapacak ve amacına ulaşacaksın. E anam seni kim istemesin? Böyle yetenekli ve kabiliyetli birini kimse kaçırmak istemez. Ağzın da çok iyi laf yaptığından bulduğun işe bir kapak atacaksın ve şansın bu konuda oldukça yaver gidecek. Tabii iş hayatın yolunda giderken birtakım sorunlar olmayacak değil. Ama onları çözmek senin için artık çok basit. Çünkü bütün kötü düşünceleri yani olumsuzlukları geride bırakarak 2019'a bir adım atmış olacaksın. 2019'da hayatında bazı değişiklikler de olacak. Belli ki kendine bazı yatırımlar yapmak istiyorsun. Geleceğini şimdiden garanti altına almak gibi bir düşüncen var. Çok da doğru bir düşünce açıkcası. Çünkü önümüzde neler yaşayacağımızı hiçbirimiz bilmiyoruz. Bu yolda ilerlerken bir mal varlığına sahip olacaksın. Bu durum seni bir noktada rahat hissettirecek. Çünkü bir yandan da kendine yatırım yapmış olacaksın. Sağlık konusunda da zaten oldukça dirençli bir yapıya sahipsin. Öyle her şeyden etkilenmezsin yani. O yüzden kendine biraz dikkat etsen bile bu senin için yeterli olacaktır. Sapasağlamsın maşallah! 2019'un son aylarına doğru ise hayatına bammmm! diye biri girecek. Uzun zamandır kıpırdamayan o içinde bir şeyler kopacak. Sanki onu gördüğün ilk an hayatının aşkını bulmuş gibi hissedeceksin. Sanki büyülenmişsin gibi olacaksın. İlk adımı onun atmasıyla birlikte birbirinizi tanımaya ve vakit geçirmeye başlayacaksınız. Böylece muhteşem bir ilişkiye de adım atmış olacaksınız. 2020'de yaşayacağın en önemli şey ise eline yüklü bir miktarda para geçmesi olacak. O yüzden 2020 yılı senin için yapmak istediklerini gerçekleştireceğin bir yıl olacak. Anlayacağın 2020 yılı tam olarak senin yılın olacak! Sadece biraz sabretmen gerekiyor. :) Bundan sonraki 3 senende bazı değişiklikler olsa da durağan bir şekilde devam edeceksin. 2022 yılına geldiğinde ise büyük bir teklife karşı karşıya kalacaksın. Fakat eğer onu kabul edersen, hayatında kendinden ödün vermen gereken bir durum olacak. Bakalım, o zaman geldiğinde kararın neler olacak? Bekleyelim ve görelim...

Burcuna göre önümüzdeki 5 yıl içerisinde;

Anam sen son zamanlada her şeyi kafana takar olmuşsun. Ne oldu sana böyle? Kesin dolunay seni fena halde etkiledi. Ama bunların geçmesine çok çok az kaldı. tüm bu iç sıkıntıların, depresyonların, tahammülsüzlük seviyen geçecek. Çünkü 2019'a girmemize şunun şurasında ne kadar kaldı ki? Senin bazı sıkıntıların yeni yıla girince de devam edecek. Fakat bunları çözebilmek adına elinden geleni yapacaksın. Çünkü 2019 yılında kendini daha pozitif ve olumlu şeylere yönelteceksin. İçinden çıkamadığın ne varsa bunları çözmek için tek tek uğraşacaksın. Ee zaten yapman gereken de bu olmalıydı. Artık kendine bu konuda daha çok güvendiğin için 2019'u her anlamda kafan rahat geçireceksin. Tüm bunların yanında parasal anlamda biraz yükselişe geçecek ve borcun varsa borçlarını kapatabileceksin. İstediğin bir şeye de sahip olabileceksin. 2018 yılı senin için çok karışık geçmişti fakat bu yeni yıl senin için oldukça rahat geçecek. Dediğimiz gibi tüm sorunları geride bırakacaksın. 2018 için ne yılmış be diyeceksin. :) Bizce hepimiz için öyle bir yıl oldu. Gerek ülkesel gerek bireysel çok fazla kaos yaşadık. Ama artık hepsi geride kaldı. Artık 2019'da bütün yenilikler senin olacak. 2020 yılının ortaları gibi hayatının aşkıyla karşılaşacaksın. Aslında arkadaşların tarafından tanınan birisi olaca ve onların vasıtasıyla tanışacaksınız. Fakat birbirinizi ilk gördüğünüz anda dumur olacaksınız. :) Zaten sonrasında da aşkınız filizlenecek. Bizden söylemesi. Aslında birbirinize zıt karakterler olsanız da orta yolu bulup çok güzel anlaşacaksınız. 2021 yılında ise kariyer anlamında büyük adımlar atacaksın. Buna sen de çok şaşıracaksın. Çünkü hiç beklemediğin bir anda beklemediğin bir teklif alacaksın. Resmen ağzın kulaklarında olacak. Sonraki iki sene içerisinde ise hem aşkının hem de kariyerinin meyvesini çok güzel bir şekide alacaksın. Ailesel anlamda bazı sıkıntılar olabilir ama bunların hepsini aşacaksın. Gelecek yılların tadını çıkarmalsıın. Çünkü çok ama çok şanslısın! :)

Burcuna göre önümüzdeki 5 yıl içerisinde;

Şunu söylememiz gerekir ki, önümüzdeki yıl seni yepyeni başlangıçlara adım atarken görüyoruz. Zaten 2018 yılı çok şükür bitmek üzere. Sen bu yılı acısıyla tatlısıyla geride bırakarak, önüne bakmaya devam edeceksin. 2019 yılının en gözde burcu sizsiniz! Bütün önemli ve güzel gelişmeler bu yıl karşına çıkacak. 2019 yılının ikinci yarısında ise olacak tutulmalar ile birlikte kişisel finansal kaynaklarını korumak isteyeceksin. Bu belki bir birikim belki de bir mal varlığıdır. Tam olarak bilmiyoruz fakat bu parasal anlamda kendini daha iyi noktalara getireceğini söylemeliyiz. Kişisel becelerilerin ile birlikte kendini çalışacağın ortamda gösterecek ve daha da bir yükselme yaşayacaksın. Bu konuda yükselme yaşarken insan ilişkilerinde seni kendine rakip gören kişiler olacak. Birtakım sorunlar yaşayabilirsin. Fakat hiçbir zaman yılmadığın gibi bu olaylarda da kendini göstereceksin. Bizden söylemesi. :) O yüzden bu konuları kendine çok dert edinmemende fayda var güzel insan. 2020 yılına geldiğinde ise aşk hayatında ciddi çalkantılar yaşayacaksın. Geçmişe dair aklından atamadığın şeyler 2020 yılında tekrar karşına çıkacak. Bu süreçte biraz yıpranabilirsin fakat kendin için en doğru kararı vermen gerekecek. O yüzden şimdiden attığın adımlara dikkat etmeli hatta çözmelisin de. Çözemediğin her düğüm bir sonraki yıllarda er ya da geç karşına çıkacaktır. 2020 yılının ikinci yarısında bu düğümden bir şekilde kendini kurtaracaksın. Ve farklı bir gelişme olmadan hayatına kaldığı yerden devam edeceksin. Fakat 2021 yılında tüm bunları geride bırakmış şekilde adım atacaksın. Hayatına tertemiz bir sayfa açacaksın ve gerçek aşkı yakalayacaksın. Gideceğin bir aktivitede tanışacağın o kişi seni kalbinin orta yerinden vuracak. İlk başta ikiniz arasında bir şey olabileceğine pek inanmazken sonrasında muhteşem bir ilişkiye imza atacaksınız. Bize bu konuda güvenebilirsin. Yani anlayacağın 2021 yılı senin için aşk yılı olacak. Tüm bunların yanında hayalinde gerçekleştirmek istediğin bir şey var. Bu hedef uğruna elinden geleni yapıyorsun. Hatta hala uğraşıyorsun. Çünkü biliyorsun ki hiçbir hayal çabalamadan gerçekleşmez. Sen de bu bağlamda büyük çaba gösteriyorsun. Olacağına da sonsuz inanıyorsun. Sakın umudunu kaybetme! Hedeflediğin şeyin gerçekleşmesine çok ama çok az kaldı. 2022 yılında hayalinin gerçekleştiğini göreceksin. Mutluluktan havaya uçacaksın. Bizden söylemesi. :)

Burcuna göre önümüzdeki 5 yıl içerisinde;

Önümüzdeki 5 yıl içerisinde neler yaşayacağını bir bir anlatıyoruz. Hazır mısın? Başlayalım o halde.:) Öncelikle 2018 senin için tam bir karmaşa içinde geçmiş. Yani şöyle geriye dönüp baktığında ne kadar da yorulmuşsun. Değil mi? Ama 2019'a öyle bir gireceksin ki, bütün enerjinle her şeyi yoluna sokacaksın. Adeta bütün pozitifliğinle etrafındaki tüm kötülükleri kendinden uzaklaştıracaksın. 2019 resmen senin yılın olacak! Bütün enerjinle büyük bir temponun içerisine gireceksin. Bu yoğun temponun içerisinden kendini yorulacak gibi hissedeceksin fakat hiçte öyle olmayacak. Aksine kendini daha dinamik ve mutlu hissedeceksin. Çünkü hayatında sadece sevdiğin ve istediğin şeyleri yapacaksın. İnsanın bunun için koşturması, emek vermesi tabii ki de daha kendisini daha mutlu eder. Sen de tam olarak böyle bir kulvarın içerisine gireceksin. Anlayacağın 2019 bu anlamda senin için dolu dolu geçecek. Sonrasında ise öyle bir keyifli olacaksın ki, sanki yapman gereken bütün her şeyi halletmişsin ve hayatını yoluna koymuşsun gib hissedeceksin. Keza öyle de olacak. :) 2020 yılı bundan dolayı senin için çok rahat geçecek. Bir önceki yıla göre çok daha rahat olacaksın. Tabii ki hayatında yine bir koşuşturma olacak ama daha sakin olacaksın. Aşk anlamında hala bir arayış içerisinde olacaksın ama bu konuda kesinlikle sabretmelisin. Çünkü aradığın o kişi tam olarak 2021 yılında seni bulacak! Hem de hiç ummadığın bir anda senin hayatını değiştirecek. Sen ilk başta biraz tedirgin olsan da her şeyi akışına bıraktığında ne kadar da mutlu olduğunu fark edeceksin. O yüzden hayatının aşkını aramak yerine bırak o sana gelsin. Ne kendini üzmeye ne de zamanını harcamaya vaktin var. Bu arada 2022 yılında yurt dışına çıkma gibi bir durumla karşı karşıya kalabilirsin. Bu aslında iş için gereken bir durum olacak. Bu konuda biraz çıkmaza gireceksin ama bunun da çözümünü bulacaksın. Büyük ihtimalle bu seyahatı gerçekleştireceksin ve orada karşıda mükemmel bir fırsat çıkacak. Bizden söylemesi. :)

Burcuna göre önümüzdeki 5 yıl içerisinde;

Sen resmen bu 2018 yılında yıkılmışsın! O kadar çok yorulmuşsun ki artık yepyeni bir hayata adım atmak istiyorsun. Üzülmüş, acı çekmiş ve resmen tükenmişsin! Ama artık dur demenin vakti gelmiş. Bu nedenden ötürü 2019'a muhteşem bir şekilde girmeyi hedefliyorsun.😉 Önümüzdeki 2019 yılı, hayatını tamamen değiştirecek. Cıvıl cıvıl ve neşeli bir yıl seni bekliyor. Tüm hayal kırıklıkların geride kalacak ve hayatın artık seni güldürmek için emrine amade olacak. Hep yardımına koştuğun o insanlar artık senin mutluluğun için yardım edecekler. Derin bir nefes al ve yerini kahkahalarının alacağı gözyaşlarına kocaman bir hoşça kal de! Çünkü 2019 yılında şans seninle olacak. İstediğin ne varsa teker teker karşına çıkacak. O yüzden 2019 yılını çok iyi değerlendirmelisin. Eğer aklında bir yatırım yapma fikri varsa kesinlikle tam da sırası! Maddi anlamda düşündüğün fikirleri 2019 yılında gerçekleştirmelisin. Çünkü 2019'da gökyüzünün hakimi sen olacaksın. Bütün şanslar senin yanında olacak. Bizden söylemesi. :) 2020 yılına geldiğinde ise kendine yaptığın yatırımların karşılığını alacaksın. Kariyerinde hızlı bir yükselişe geçeceksin. Hayalini kurduğun zirveye adım adım yaklaşacaksın. Bunun keyfini sürerken aşk hayatında yolunda gitmeyen bazı sorunlar yaşayacaksın. Aslında her şey iyi giderken içini kemiren bir şey olacak. Çok yoğun bir hayatın olduğu için özel hayatına vakit ayıramayacak ve çevrenle pek ilgilenemeyeceksin. Bu durum seni kötü anlamda etkileyecektir. Ama her şey dört dörtlük olacak diye bir şey yok. Bunun için kesinlikle 2022 yılını beklemelisin. Hem iş hem aşk hem de sağlığın bu yıl düzene girecek. Hepsini teker teker yoluna koyacaksın. He bu sırada geçen zaman mükemmel geçmeyecek tabii ki de. Ama hepsinin üstesinden gelmeyi başaracaksın.  İçten içe çok duygusal bir insan olsan da büyük bir çabayla her şeyin üstesinden geleceksin. O yüzden kendinle gurur duymalısın. 2023 yılında da hayatını yoluna koymanın keyfini süreceksin.

Burcuna göre önümüzdeki 5 yıl içerisinde;

Öncelikle şunun söylemeliyiz ki; 2018 yılı senin için tam anlamıyla vasat geçmiş. O yüzden 2018 yılını bir daha anmak dahi istemiyorsun. Artık geçmişe değil geleceğe bakmak istiyorsun. Ki bakmalısın da! Çünkü hayatının en çılgın macerasına 2019 yılında atılmak üzeresin ve tüm enerjini hayatını değiştirmek için harcayacaksın! Gideceğin yol zaman zaman sarsıntılı olacak ve seni zorlayacak ama her zaman katlandığın zorluklara değecek. Hayatını değiştirmeye ilk olarak sosyal çevrenden başlayacaksın. Seni olumsuzluğa iten tüm insanları hayatından çıkaracak ve zamanını seni mutlu eden insanlarla geçirmeye başlayacaksın. En küçük şeylerden bile keyif almayı öğrenecek ve seni mutsuz eden her şeyi geride bırakacaksın Ne demişler.. 'Karşılaşılan zorluklar ne kadar büyükse üstesinden gelmek de o kadar gurur vericidir.' Biz şimdiden seninle gurur duymaya başladık bile eyy azimli insan! 2020 yılında ise hayatının aşkını bulacaksın. Biliyoruz, senin için tekrar birine güvenmek çok zor ama bu kişi seni tam anlamıyla kendine aşık edecek. Ona resmen hayran olacaksın. Hayatının bir anda değiştiğini ve daha mutlu olduğunu gördükçe ona sımsıkı sarılacaksın. Çünkü onu kaybetmek dahi istemeyeceksin. Keza o da aynı şekilde düşünecek. 2020 yılına girdiğinde ise birtakım olaylar yaşayacaksın. Bu seni biraz gerecek fakat bunun da üstesinde güzelce gelmeyi başaracaksın. Çünkü hayatında her şey bu kadar mükemmel giderken pürüz çıksın istemiyorsun. Bunun için elinden geleni de yapıyorsun. 2021 yılında ise kariyer anlamında iniş çıkışlar yaşayacaksın. Tam her şeyin çok kötü gittiğini düşünürken birden mucize yaşanacak ve yükselişe geçeceksin. Zirveye adım adım çıkacaksın. E senin gibi böyle başarılı birinin zirveye çıkmaması mümkün mü? Tüm bunların yanında 2023'e kadar hayatın bu şekilde inişli çıkışlı bir şekilde ilerleyecek. Tam 2023 yılında sağlıkla alakalı bir problem yaşayabilirsin. Bunu da sevdiklerinin desteğiyle çok kolay atlatacaksın. Bizden söylemesi. :)

Burcuna göre önümüzdeki 5 yıl içerisinde;

Sen 2018 yılını atlattığına o kadar sevineceksin ki, tüm her şeyi geride bırakmak isteyeceksin. Herkesten ve her şeyden artık çok sıkılmışsın. Ne yapsan mutlu olmuyorsun. Belki bu son zamanlarda retrodan kaynaklı bir şey olabilir. Malum hepimizi etkisi altına aldı ve yakamızı bırakmıyor. Sen de aynı durumdan muzdarip olabilirsin. O yüzden yeni yıla girerken bütün hazırlıkların devam ediyor. Nasıl derler, 'Yeni yıla nasıl girersen öyle devam edermiş.' Sen de böyle düşündüğün için kendine güzel bir yılbaşı gecesi düzenleyeceksin. 2019 yılında hayatın tam rayında devam ederken, sadece bir konuda pürüz olacak. Bu senin canını epey sıkacak olsa da büyük çabalarla bu durumu atlatacaksın. Bu pürüz ailesel olacak. O yüzden kendini biraz dizginlemedende fayda olabilir. Çünkü yaşayacağınız fikir ayrılıklarından kaynaklanan gerginlikler seni üzecek. Üzüldüğün zamanlarda karşındaki insanın kalbini kırıyorsun fakat sonradan pişman oluyorsun. O yüzden genelde ağzından çıkanı kulağın duymalı. Bu hayatının her anında geçerli olmalı. Çünkü fevri davranışlara sahip bir insan olduğunu biliyorsun. 2020 yılında tüm bu gerginlikler son bulacak ve kariyerinde birinin de yardımıyla büyük bir yükseliş yaşayacaksın. Tüm bunlar yaşanırken mutluluğun zirvesine ulaşacaksın. Çünkü seni gerçekten seven o kişiyi bulacaksın. Bu uzun bir süre platonik devam etse de sonrasında her iki taraf da açılacak. Hatta 2023 yılına kadar aşkınızı güzel güzel yaşarken aniden bir kararla evlilik bile yaşanabilir. Bizden söylemesi. :)

Burcuna göre önümüzdeki 5 yıl içerisinde;

Burcuna göre önümüzdeki 5 yıl içerisinde;

Artık 2018 yılına kış kış demeye başlamışsın bile. Ama o kadar haklısın ki yaşadığın şeyleri bir başkası yaşasa belki de kaldıramazdı. Kendini fazlasıyla yorduğun bu yılı artık geride bırakarak kendine yeni bir sayfa açıyorsun. Açtığın bu sayfada kendini dinlendirmek için planların olacak. Bu gerek tatil gerekse farklı bir aktivite olabilir. Zaten kesinlikle böyle bir şey de yapmalısın. Çünkü hem bedenen hem de ruhen çökmüş bir durumdasın. Bir şey yapmaya mecalin kalmamış pek. Yeni başlangıçlar ve yeni fikirler için güzelce bir dinlenmen gerekir. 2019 yılını hiçbir şey yapmadan geçirme gibi bir düşüncede olabilirsin. Sanki her şeyden elini ayağını çekerek kendi köşene çekilmek istiyor gibisin. O yüzden kendini herkesten ve her şeyden uzaklaştıracaksın gibi. Ama bu durum fazla uzamamalı. Çünkü bu sefer her şeyi geride bırakmış olacaksın ve tekrar geri dönmek çok zor olacak. O yüzden kararında bir tatil yapmak sana iyi gelecek. 2019 yılını bu şekilde atlatırken 2020 yılında işlerinin başına geçerek, bütün sorumlulukları tekrar üstleneceksin. Birden yoğun bir tempoya başlamak seni ruhsal anlamda çökeltebilir ama kısa zamanda toparlayacaksın. 2023 yılına kadar hayatın bu şekilde monoton bir şekilde devam ederken, bu yılın ikinci yarısında hayatının aşkını bulacaksın. O yüzden biraz sabretmeli ve turnayı gözünden vurmayı beklemelisin. :)

Burcuna göre önümüzdeki 5 yıl içerisinde;

Burcuna göre önümüzdeki 5 yıl içerisinde;

2019 yılına öyle bir adım atacaksın ki, yaşayacağın en mükemmel sene olacak. Gerek iş gerek aşk gerekse özel hayatınla alakalı bir sürü gelişme yaşayacaksın. İş hayatında seni hafife alan insanlara kendini göstereceksin. Tüm çabaların neticesinde herkes seninle gurur duyacak. Hatta ister istemez sen bile kendinle gurur duyacaksın. Aşk hayatınla ilgilini hayalini kurduğun o kişi 2019 yılının ikinci yarısında karşına çıkacak. Hem de romanlara konu olacak bir şekilde bir tanışmanız olacak. İkiniz de birbirinizden inanılmaz bir şekilde etkileneceksiniz. Hani derler ya hayatının aşkını gördüğün ilk anda doğru kişi olduğunu anlarsın diye işte tam da öyle bir şey yaşayacaksınız. Etrafındakilere anlat anlat bitiremeyeceksin açıkcası. Tüm bunlar yaşanırken geçmişinde peşini bırakmayan şeylerle karşılaşacaksın. Bunlar senin cannı sıkabilir. Ama halledilemeyecek bir durum değil. 2020 yılına giriş yaptığında ise artık her şeyin düzeldiğini görüp keyfine varacaksın. 2021 yılında kariyerinde müthiş bir çıkış yakalarken çok sevdiğin biri tarafından da ihanete uğrayacaksın. Bu durum seni derinden etkileyecek ve uzun bir süre kimseye güvenemeyeceksin. Bu kişinin kim olduğunu biz de kestiremiyoruz ama dikkatli olmanda fayda var. 2023 yılına geldiğinde ise artık kendi hayatını ve düzenini kurmuş, her şeyinle tastamam olmanın tadını çıkaracaksın. Bizden söylemesi. :)

Burcuna göre önümüzdeki 5 yıl içerisinde;

Burcuna göre önümüzdeki 5 yıl içerisinde;

Artık her şey geride kaldı... 2018'e günler kala hepimizin aklında bir düşünce. Acaba 2019 yılı bizim için nasıl olacak?  Tüm bunları sen düşünürken biraz yardımcı olalım dedik. Senin için 2019 yılı tam anlamıyla durağan geçecek. Bu yıl yeterince yoğun ve koşuşturmalı geçti. Bundan sonrasında ise kendini biraz dinlendireceksin. Yeter artık bu kadar uğraştığın ve hırpalandığın. Dinlenme zamanın geldi bile. Her şeyi geride bırakıp sakin bir vakit geçirmelisin. Çünkü sen ne kadar kafanın dinlemeye çalışsan da etrafındaki insanlar seni bir türlü rahat bırakmayacaklar. Sürekli bir dedikodu sürekli bir arkandan konuşma falan olacak. O yüzden artık insanları mutlu etmek yerine kendini mutlu etmeye odaklanmalısın. 2019 yılı senin için sürekli inişli çıkışlı devam ederken 2020 yılı sana tüm şansıyla kapılarını açacak. Çünkü aşk hayatında mükemmel bir değişim yaşayacaksın. Karşına hiç beklemediğin bir anda birisi çıkacak. Hem de ilk başta hiç anlaşamadığın ama sonrasında tutkulu bir şekilde birbirinize aşık olacağınız birisi olacak. Ne demişler? En büyük aşklar nefretle başlar! İşte sizinkisi tam olarak böyle olacak. Bu ilişkide sonrasında biraz sıkıntılar yaşasanız da çok güzel toparlayacaksınız. 2023'e kadar ilişkinizi güzel bir şekilde ilerletirken ani bir teklifle ciddiye bağlayacak ve mutluluğa bir adım yaklaşacaksınız. Bizden söylemesi. :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
771
464
298
154
94
79
53
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Apollonia corleone

hayatımın aşkını bulmazsam ofise gelip birinizi alırım

Femir Sözen

Ben de en son öyle yapıcam

smybhh

her sene güzel geçecek diyonuz amk

nazan

Onedio ekibi değil teselli timi mübarek..Olsun ALLAH razı olsun :))