Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Sosyal Medyayı Nasıl Kullanman Gerektiğini ve Tavrını Söylüyoruz!

Burcuna Göre Sosyal Medyayı Nasıl Kullanman Gerektiğini ve Tavrını Söylüyoruz!

Sosyal medyayı kullanım alışkanlıklarımızda burçların da etkisi vardır. Burcunuza göre sosyal medyayı nasıl kullandığını ve sosyal medyadaki tavrını öğrenmek istiyorsan seni içeriğimizi alalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Koç Burcu

1. Koç Burcu

Koç burcu dışarıda nasılsa sosyal medyada da öyledir. Maceracı, iddialı ve mücadeleci olan koç burçlarının en çok kullandığı sosyal mecra Twitter'dır. Kendilerini en iyi şekilde ifade eden ve özellikle gündem de olan konular hakkında isabetli yorumlarda bulunan koç burçları insanlarla tartışmaktan ve savunduğu şeyin arkasında durmaktan kaçınmazlar. Çok inatçı tavırları karşıdaki insanı bezdirmeye yetebilir. Başarılarını Twitter üzerinden duyurmak onları tatmin eder. Açık sözlü ve oldukça nettirler.

2. Boğa Burcu

2. Boğa Burcu

Lüks hayata çok düşkün olan boğa burçları kendilerini ve yaşantılarını sosyal medyada göstermeye bayılırlar. O yüzden boğa burçları genellikle Instagram kullanırlar. Yemek yemekte onlar için oldukça önemlidir, yediklerinin lezzetli olmasına çok özen gösterirler. Nerede ne yenir en iyi boğalar bilir yani. Yedikleri yemekleri, mekanlardaki eğlencelerini ve aldıkları ürünleri bile göstermeyi severler. Alışkanlıklarına da oldukça düşkün olan burçlar kolay kolay Instagram'dan vazgeçip başka mecralarda vakit geçiremezler. Beğenilmeye çok önem veren boğa burçları eleştiri pek kaldıramaz ve bir fotoğrafı paylaşmadan önce uzun süre düşünürler.

3. İkizler Burcu

3. İkizler Burcu

Biraz tutarsız olan ikizler burcu yalnız kaldıklarında da konuşabilecek mecralara yönelirler. Onlar için en iyi platform Twitter'dır. İstediklerini yazarlar, çok kişiyle mentionlaşırlar. Kafasındaki düşünceleri paylaşmak, birilerine anlatmaktan çok hoşlanırlar. Dışa dönük ve iletişimi çok kuvvetli olan ikizlerin gündeme  çok çabuk hakim olmaları için Twitter vazgeçilmez uygulamalarıdır. Kimin ne düşündüğüyle ilgilenmezler kendileri o an ne hissediyorlarsa, onu çekinmeden paylaşırlar. Yaptığı paylaşımları kişilikleri gibi genellikle eğlenceli ve renklidir. Bu nedenle takipçileri de oldukça fazladır.

4. Yengeç Burcu

4. Yengeç Burcu

Ailesine çok düşkün olan yengeçler sosyal medyayı pek kullanmazlar. Sadece akrabalarından ve ailesinden haber almak için arada girip bakarlar. O yüzden yengeç burçları genellikle Facebook kullanırlar. Duygusal olmaları nedeniyle çoğu zaman duygular üzerinde yoğunlaşan paylaşımlar yaparlar. Paylaşımlarının açıklamaları insanları etkiler. Geçmişlerinden vazgeçemeyen yengeçler Facebook'ta eski fotoğraflarına bakmaktan büyük zevk alırlar. Sosyal sorumluluk etkinliklerine de çok fazla katılırlar.

5. Aslan Burcu

5. Aslan Burcu

Fazla egolu olan aslan burcu lüks yaşamını gözler önüne sermeyi çok sever. O yüzden Instagram onların vazgeçilmez uygulamasıdır. Fotoğraf çekilmekten de paylaşım yapmaktan da çok iyi anlayan aslan burcu iddialı içerikler paylaşmayı sever. Kendisine olan hayranlığından dolayı selfie çok paylaşır. Eğlence, moda gibi trend olan ne varsa takip ederler. Paylaşımlarının etkileşim alması onlar için çok önemlidir. Fotoğraflarının beğenilmesinden mutluluk duyarlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Başak Burcu

6. Başak Burcu

Başak burcu paylaşım yapmadan önce iyice araştırır. Riskli paylaşımlar yapmaktan kaçınır. İşiyle gündeme gelmeyi ve başarılarının konuşulmasından mutluluk duyan başaklar için en ideal platform LinkedIn'dir. Düzen takıntısı olan başak burcu detaylara da çok takılır ve paylaşım yapmadan önce her noktasını irdeler. Kendilerini geliştirmekten asla vazgeçmeyen başaklar, LinkedIn'de tartışma gruplarında bulunur. Mesleklerle ilgili paylaşımları ve kendi başarılarını sıkça paylaşır.

7. Terazi Burcu

7. Terazi Burcu

Terazi burcu gündeme ve tartışmalara çok katılmaz. Genellikle moda ve güzellik paylaşımları yaparlar ve en çok da kendi fotoğraflarını paylaşmaktan zevk alırlar. Sürekli fotoğraf çekilen terazi burcunun en sevdiği sosyal mecra Instagram'dır. Kimseyle iletişimini bozmak istemeyen teraziler tartıştığı insanları bile takipten çıkmaz. Renk uyumlarına, sayfa düzenlerine çok dikkat eden ve estetik fotoğraflar çekilebilen terazi burcunun takipçi sayısı da oldukça yüksektir. Makyajsız fotoğraflarını asla paylaşmaz ve kötü çıkan fotoğraflarını da hemen silerler.

8. Akrep Burcu

8. Akrep Burcu

Gizemli olan akrep burcu sosyal medyada paylaşım yapmayı pek sevmez. Hesabını kullanmayı ihmal etmez ama kendi hesabından paylaşım çok sık yapmaz. YouTube akrep burcunun çok sık kullandığı bir platformdur. İnsanları izlemeyi ve eğitici videolar izlemeyi sever. İddialı ve tuttuğunu koparan yapıları sayesinde hep çok şanslıdırlar. Ya da kendi şanslarını kendileri yaratır. Kariyer anlamında kendilerini geliştirmeyi asla durdurmazlar. Onlar için 'nereden bir şey öğrensem kardır' diye düşünürler. Sürekli kurs ve etkinliklere katılırlar. Bu sayede çevreleri çok geniştir.

9. Yay Burcu

9. Yay Burcu

Sosyal medyada oldukça aktif olan yay burcu için en ideal sosyal mecra TikTok'tur. Sosyal medyayı macera gibi kullanan yaylar, gezdikleri her yeri paylaşmaktan mutluluk duyarlar. Aşırı enerjileri yüksektir ve eğlenceli videolar çekmeyi çok iyi bilirler. Komik olan her şeyi paylaşırlar. Pozitif enerjileriyle Instagram'ı da sık kullanan yaylar son dönemlerin popüler uygulaması TikTok'tan ayrı bir zevk alırlar. Eğlenmeyi çok iyi bilirler. Farklı ülkeler, lezzetler denemeye bayılırlar ve bunların paylaşımlarını çok yaparlar.

10. Oğlak Burcu

10. Oğlak Burcu

Oğlak deyince aklımıza tabii ki LinkedIn gelmelidir. Kariyer odaklı yaşayan oğlaklar başarılarını paylaşarak göstermeyi çok severler. Her şeye iş odaklı bakan oğlaklar deneyimlerini, iş yerindeki çalışma prensiplerini ve gündemi çok sık paylaşırlar. İmajlarına oldukça önem verirler. Onlar için statü insanın yerini belirler. Olaylara bakış açılarıyla insanları etkiler ve farklı düşünmeye sevk ederler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kova Burcu

11. Kova Burcu

Kova burcu özgürlüğüyle bilinir. Farklı paylaşımları ve hayata karşı da farklı bakış açıları yaptıkları paylaşımlarla çok dikkat çekerler. Düşünülmeyeni düşündürürler. Gizemli takılırlar, merak uyandırıcı bir profile sahiptirler. Gerçekten önemli ve onların dikkatini çeken konularda paylaşım yaparlar. Eski sevgililerine gönderme yapmak hiç onlara göre değildir. Entelektüel ve ince espri anlayışı ile birçok tweeti akıllara kazınır. Sosyal medyayı kişisel paylaşım olarak değil, bilgi paylaşımı olarak daha çok kullanırlar. Teknoloji, video oyunları ve toplumsal konularda daha çok paylaşım yaparlar.

12. Balık Burcu

12. Balık Burcu

Balık burcunun gelişmiş hayal gücünü paylaşımlarıyla birleştirerek ortaya bir görsel şölen çıkarır. En çok kullandıkları platform Instagram'dır. Çünkü arkadaşlarını, ailesini, sevdiği kişilerin paylaşımlarına bakmaktan mutluluk duyarlar. Duygusal balık burcunun story'lerinde aşk şarkıları ve şiirler görmek çok mümkündür. Sanata ve geçmişe çok düşkündür. Hatıralarını sık sık yeniler. Yani tbt yapmak onlar için vazgeçilmezdir. Sayfaları merak uyandırır. Her paylaşımı ilginç ve yaratıcıdır.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
6
5
4
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?